Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amori Asato
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 32

Külső leírás: 175 cm magas vékony testalkatú férfi. Sötét barna tincsei félig a szemébe lógnak. Alig alszik ez meglátszik a barna tekintetén is, ami ilyenkor vörössé válik így mindig van nála szemcsepp. Szemüveges nem hord kontaklencsét, mert nem bírja a szeme. Kisfiús arca megtévesztő, hiszen már 32 éves. Nyakán lévő vágás nyomokat vastag bőrlánccal vagy vékony sállal takarja el. Munkába köpenyt visel, ami alá inget vesz. Kedvenc színe a piros és árnyalatai így legtöbbször ilyen színű inget visel. Nyakkendőt nem mindig hord, mikor milyen kedve van. Munkán kívül is legtöbbször inget és farmert visel. Szekrényébe kihívó ruhadarabok is megtalálhatók.

Jellem: Kisfiús arca miatt nem fiatalnak nézik, hanem azt is gondolják róla, hogy aranyos, kedves fiú, de messze se az. Makacs és bunkó. Nem foglalkozik mások érzéseivel, csak aki fontos neki, de másokon könyörtelenül képes átgázolni. Ami a szívén az a száján. Rendszerint bántja meg a környezetét, de ez se érdekli, hiszen mindig csak az igazat mondja, csak nem a legkedvesebb mondom. Persze azért a betegeinél vigyázz miket is mond, viszont ott se az a babusgatós fajta, hanem kemény kézzel bánik velük, de nagyon hamar képes a bizalmukba férkőzni. Kevés embert enged közel magához, de őket nagyon szereti és mindent megtenne értük és ez fordítva is igaz. Munkáját komolyan veszi mondhatni a megszállottja. Már nagyon sok mindent tett le az asztalra és emiatt sok irigye van, még pletykák is terjengnek róla, hogy csak azért érte el, mert az ágyban remekelt, de ezen csak röhög, hiszen ő tudja nem így van. Nagyon okos amolyan meg nem értet zseniféle. Perverz és szexmániás, viszont mióta a szerelme meghalt elzárkózik az efelé érzések elől és csak a testiséget keresi.

Élettörténet: Teljesen átlagos családban nőtt fel. Van egy nővére és egy öccse. Már kicsiként megmutatkozott milyen okos, de ennek ellenére nem volt otthonülős stréber soha mindig is népszerű diák volt. Gimisként kapott egy könyvet, ami az emberi elméről szólt és nagyon megtetszett neki. Onnéttól egyre több ilyen könyvet olvasott és már akkor tudta ezen a pályán fog majd szakosodni. Lányok sose mozgatták meg, de azért lefeküdt párral, de hamar rájött csak haverként érdeklik őt. Otthon is közölte, hiszen sose titkolózott a családja előtt. Eleinte ki voltak, de végül megbékéltek a helyzettel. Hamar is el is kezdett pasikkal randizni. Érettségi után az orvosira ment tovább, és akkor még pszichológusnak akart tovább menni. Albérletbe költözött az egyetem miatt. Élte az életét, amíg 19 évesen utolérte őt a nagy szerelem egy felsőbb éves srác személyében. Fél év után össze is költöztek a család is megkedvelte a fiút, ahogyan Asatot párja családja. Nagyon boldogan éltek egészen addig, amíg be nem következett a végzetes tragédia, ami az egész életét megváltoztatta. Párjával éppen a harmadik évfordulójukat ünnepelték, ami egy esős tavaszi napon volt. Éppen az étteremből tartottak hazafelé, amikor egy őrült előugrott a semmiből és megkéselte a szeretőjét, majd elrohant. A seb végzetes volt és mire kiért a mentő a fiú meghalt Asato kezei között. Teljesen sokkot kapott. Otthagyta az egyetemet és haza költözött. Terápiára járt, de a mai napig nem tudta teljes mértékben feldolgozni, hiszen élete szerelmét veszítette el. Azóta utálja az esőt és rosszul van a vér látványától valamint akkor eldöntötte ő többé nem lesz szerelmes. Fél évig járt kezelésre és végül arra jutott, hogy visszamegy tanulni, de pszichiáternek. Mindenki furcsállotta a döntését, de megmondta ő segíteni akar ezeknek az embereknek, hogy mással ilyen tragédia ne történjen meg, mert kiderült a gyilkos egy elmegyógyintézetből szökött ki. Visszament tanulni és kezdetben nem is járt el sehova, de végül ismét elkezdett társasági életet élni. Kitűnően végzett és felvették rögtön dolgozni, ahol gyakornok volt. Egyre jobban beletanult a szakmába és sikert ért el. Egyik betege gyengéd szállakat táplált felé, ami odáig fajult, hogy megtámadta Asatot és át akarta vágni a torkát, hanem lehet az övé, de szerencsére időben érkezett a segítség így megmenekült, de a nyakán a nyoma mai napig ott van és még inkább rosszul van a vértől. Családja és barátai kérték, hogy keressen más szakmát, mert bármennyire is büszkék rá féltik őt. A fiú hajthatatlan volt és mikor felépült még keményebben dolgozott és nem sokkal rá ki is adta első könyvét, amit számos neves orvos elismert. Sok helyre szokták hívni leginkább olyan esetekhez, ahol más orvosok tehetetlenek voltak. Tartotta magát az ígéretéhez így csak kalandjai voltak szerelme halála után.

Hobby: munka, olvasás, írás, cigi, sex

Foglalkozás: pszichiáter

Extrák: Gyűjti a könyveket, szaklapokat leginkább, ami az emberi viselkedésről szól. Az egyik szobájába egy mini könyvtárt rendezett be. Egy könyve is megjelent már, ami igen sikeres lett. Számos cikket is megjelenítették. Gyűlöli az esőt. Sok vértől rosszul van.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 28.

Módosítva: 2012. 02. 28. 11:59:53
Módosította: Felicity

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).