Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Barcelona (kitalált)
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: Több évszázad, de külsőre egész fiatalnak néz ki.

Külső leírás: Mint sokan mások, ő is merőben hasonlít Spanyolországra. Magas, nyúlánk testalkatú, aranybarna bőrű és kidolgozott izmokkal rendelkezik. Borzas, néhol felálló, itt-ott zöldeskék szemeibe lógó sötétbarna, szinte már fekete haja van, ami kissé megkülönbözteti őt Spanyolországtól. Mivel mindig a legnagyobb meleghez van hozzászokva elég hiányos, lenge öltözékeket visel, sokszor virít felső nélkül, élvezi, ha mellkasát mutogathatja. Egy kereszt alakú nyaklánca van, amit nem kifejezetten ragasztottak a nyakához, bármikor és bármilyen helyzetben szívesen megválik tőle. Amit viszont akkor sem dobna ki, ha öt darabban esne szét az a fekete, még mindig szinte tökéletes pompában fürdő bakancsa. A lehető legtöbb esetben ez található meg rajta.

Jellem: Igazi Spanyol, le se tagadhatná. A vérében van a kalandvágy, a szenvedély és az energikusság, egy szóval minden, amit csak el tud képzelni valaki, aki Spanyolországra gondol. Ugyan vannak hullámvölgyei, általánosságban kedves, barátkozós és egyszerűen idióta. Nagy az igazságérzete, nem fél kimondani semmit: ami a szívén, az a száján. Ha rosszat szól nem tagadja le, közvetlen mindenkivel, de tudja, hogy ki engedi ezt meg neki, és az ilyen emberek álltal nyújtott lehetőségeket mindig ki is használja. Optimista gondolkodású, azonban egy cseppet hírtelen haragú. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy elveszed a jégkrémét és üvöltözni kezd veled, hanem szépen és lassan adja vissza kamatostól a kis gaztettedet. Egy cseppet naív és nagyképű, elég makacs is, ha valamibe belevág akkor sem ember nem beszéli le róla, csak akit még magánál is nagyobbra tart.

Élettörténet: Az azonos nevű tartományban született, a Földközi-tenger partján. A mondák szerint kezdetben Barcino néven szólították, aztán az évek során ahogy mindig más uralkodó keze alá került elég sok nevet kapott, végül stabilizálógott a helyzete, és megkapta a mostani, azóta is változatlan nevét: Barcelonát. Rengeteg dologra lehet büszke, és büszke is. A világ egyik vezető vásárvárosa már 1888. óta, a XXV. Nyári OlimpiaiJ játékok is nála kerültek megrendezésre, ahol több mint 168 ország vett részt, talán ez ad egy biztos pontot arra, hogy kicsit egoista legyen. Rengeteg iparág, télen-nyáron szívesen járnak hozzá az emberek, hiszen az ő által nyújtott tengerparti látvány minden szívet megpuhít pár percre. Két labdarúgócsapat is található az oldalán, amikre szintén rettentő büszke.

Hobby: Medencében süttetni magát, testvéreinek szekálása, alkalomadtán az országok társaságát is élvezi. Gyakran focizik ő maga is.

Foglalkozás: Város.

Extrák: Saját országán kívül kedvence Magyarország, aki megérti ferde hajlamait és tanácsokkal látja el. *** Beceneve Barca, a komolytalanabb figurák így is hívják. *** Egy - mondhatni - villában lakik egy szép kisebb hegy oldalán.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).