Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rómeó Horhe
Kategória: Fantasy
Feltöltő: oosakinana

Kor: 25

Külső leírás: Izmos felsőtesttel áldotta meg a sors, amit nem szeret véka alá rejteni. Rövid fehér haja van, ami mindig szürke szemeibe szokott lógni, hogy emelje a férfias rejtelmességét. Nagyon karakteres arca van, amit apjától örökölt. Magasabb az átlagnál, ami nála 220 centit jelent. Szeret elegánsan öltözni, mert ebben néz ki a legjobban. Az ingeit, csak félig gombolja be, hogy rálátást adjon tökéletes testére. Kezén található két gyűrű, ami még az örökségéből maradt fenn. Napszemüvege elmaradhatatlan tartozék

Jellem: Nagy az egója, mert tudja, hogy jól néz ki és bárkit megkaphat, akit csak szeretne. Rideg, de nem mondható bunkónak mondani, inkább csak megpróbálja a legkevesebbet beszélni. Soha senkije nem volt így nem is tart rá annyira igény, egyedül csak a vágyait hajlandó mással kielégíteni. Nem érdeklődik az emberek felől, mert felőle sem érdeklődtek. Nem válaszol minden feltett kérdésre, csak arra, amelyikre neki éppen kedve van. Mivel keveset aludhat, amikor van rá lehetősége és csak teheti, mindig alszik, hogy megpróbálja behozni az éjszakánkénti egy-két órákat.

Élettörténet: Apja nevelte fel, mert anyja belehalt a szülésbe. Soha nem tudta, hogy apjának mi a foglalkozása, mert nem tudta hova megy, meg nem is vitte magával. Magányos gyerekkora volt, de nem zavarta. Akkor tudta meg, hogy az apja mit dolgozik és miért nincs otthon soha, amikor meghalt és rábízta az alvilág vezetését. Akik akkor ott voltak és tudták, hogy ő lesz az új főnök, megölte, mert nem akarta, hogy bárki megtudja, ki adja az utasításokat. Azóta ő uralkodik a város felett.

Hobby: Szex (töménytelen), ölés (főleg ellenfeleket, vagy akik megtudják, hogy ki is ő valójában)

Foglalkozás: Alvilág vezetője, de senki nem tud róla, még az emberei sem.

Extrák: Biszex (De amúgy csak Seme!) ~ Bármelyik virágnak a szirmait képes éles pengévé változtatni és irányítja is őket. ~ a nyakában lévő keresztet soha nem veszi, csak alvásnál és szexnél. ~ Gyengén hall és ezért készüléket használ, amit a hajával takar el, de ha nem teszi be, akkor tökéletesen tud szájról olvasni.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).