Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Fujuko Saori (kitalált karakter)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Nana13

Kor: 200 felett (17)

Külső leírás: Közepesen magas termetű, hosszú, eperszőke hajjal és mély barna szemekkel rendelkezik. Általában a rendes shinigami egyenruháját hordja, de szabadidejében laza baggy stílusa van. Ki nem állhatja a magassarkút és a sminket, mindene a kényelem. Gyakran visel ékszereket.

Jellem: Talpraesett és önálló. Mindig vidám, ha bánatos soha nem mutatja ki. Sokan bírják stílusa miatt, még a harcban is képes hülyéskedni a saját ellenségeivel! Szinte mindent félvállról vesz, nagyszerű harcművész bár nagyon makacs és szeszélyes. Ha bunyóról van szó nagyjából mindegyikbe benne van. Elég bio életet él és keményen vallásos.

Élettörténet: Saori Rukongai-ban született egy viszonylag gazdagabb körzetben. Édesapja Fujuko Zenryou, elismert fegyverkovács, édesanyja Shinigami, Zhibamori Tantei egy nagy harcban elhunyt, a 11. osztag első tisztjeként szolgált. Saori, amint megörökölte anyja szellem erejét, tiszteletére úgy döntött ő maga is bevonul, és addig nem nyugszik míg el nem éri a kapitányi szintet. Jelenleg apjával nincs jó viszonya, mert nem támogatta lánya döntésében, attól félve őt is elveszíti. De hajthatatlan volt és elég lazán felküzdötte magát hadnagyi szintre, a nemrég megújult 14.osztag alá. Titkon szereti Hisagit, aki azonban csak barátként tekint rá. Ettől függetlenül mondhatni legjobb barátok. Egy küldetés során ismerkedik meg Ichigoval, mikor megmenti egy Menos Grande-tól. Azóta nagy haverok, bár Rukiával elég szúrós kapcsolatban állnak e-miatt. Kicsi kora óta imád rajzolni, azon belül leginkább tetoválásokat készít.

Hobby: meditálás, bunyózás, Hisagival lógás

Foglalkozás: 14. osztag hadnagya

Extrák: Kardja neve: Kiarashii (nyers vihar) Egyedi jellemzője "tetkókészítő", különböző szimbólumokat és jelképeket tanulmányozott, hogyan lehet tetoválásokkal gyógyítani. Ezzel régóta létre akart hozni egy új orvoslást de végül betiltották.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 25.
2012. 02. 26.

Módosítva: 2012. 02. 26. 02:43:20
Módosította: Nana13

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).