Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ialeus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 30

Külső leírás: Rövid, fekete haja jelenti, hogy még elég fiatal, mert népének idősebb tagjai mind hosszú hajat hordanak, ő viszont még csak rövidet. Gyönyörű smaragd szemei érzelmeitől függően sötétedig be, világosodik ki, de tekintete mindig valami megmagyarázhatatlan ártatlanságot sugároz. Talán a kora miatt lehet… Arca férfias, erőteljes arcvonásai vannak, de van bennük kis lágyság is. Teste erős, izmos, akárcsak népe többi tagjának. Még nem elég harcedzett, de izmai ettől még igazán fejlettek. Teste többi része egy szürke lóé. Hófehér szőr borítja az egészet, sehol egy fekete folt. Ruhákat értelem szerűen nem hord, néha, a hidegben talán egy takarót a „hátán”, de nem jellemző. Van egy karkötője, még a születésekor kapta.

Jellem: Nagyon fiatal még, és még nagyon az érzelmei vezérlik őt. Elég heves vérmérsékletű, mint minden fiatal mén, de ez persze változhat az idők során. Nagyon hamar föl tudja kapni a vizet, főleg, hogyha gyereknek nézik – még akkor is, ha tudja, hogy az -, és ha alábecsülik kora miatt, hiszen ő nem tehet arról, hogy ennyi idős. Csak tudatlan – nem naiv. Bátyjaira fölnéz, ők a példaképei, egyszer olyan nagy és nemes harcos akar majd lenni, mint ők ketten. Ez egyelőre még elég távoli jövő számára, mert még sok évet kell eltöltenie a tanulással. Az élet dolgairól még nem sokat tud, hisz szinte még csak most kezdett élni. Népének hagyománya szerint ő még csak gyerek, és mint olyat, nem engedik harcolni. Még épp, hogy csak elkezdte tanulni a harcolás művészetét, eddig még csak elmélettel foglalkozott, illetve a mágiát tanulta. Sok dolgot tud a könyvekből, de átélni csak nagyon kevés dolgot élt át.

Élettörténet: Ő az egyik legfiatalabb a kentaurok között. Persze, vannak nála fiatalabbak is páran, de nem sokan. Egy csodálatos asszony gyermekeként jött a világra, aki apja második felesége volt. Előző feleségétől két gyerek született, de még jóval régebben, és azóta meghalt az asszony. Az apja jó sok évig gyászolta, de aztán új feleséget talált, akitől Ialeus született. Sajnos, pár évvel később mindketten meghaltak az emberek miatt, akik nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy egy nő közülük beleszeretett egy „lóba”, így megölték őket. Ialeust két bátyja neveli, hogy jó harcos legyen belőle. Gyűlölik az embereket, elég sok társukkal egyetemben, és ezt próbálják belenevelni fiatal testvérükbe is, ami nagyjából sikerült is, főleg azután, hogy mikor pár éve barátkozni akart egy ember fiúval, az megdobálta őt kővel, és elfutott előle. Nem érti, miért tette azt a fiú, de azóta nem is próbált közeledni emberekhez.

Hobby: hallgatni a többi harcos éneklését, olvasni, csak úgy vágtázni a folyóban

Foglalkozás: Kentaur harcos-tanonc

Extrák: A kentaurok harcos varázsló nép. Női kentaur nincs, ember nőkkel szaporodnak. *** Levié

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).