Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Aikawa Yuu
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos magasságú fiú, vékony teste nem mondható kimondottan edzettnek, inkább szálkás, szóval alapvetően nem lötyög. Az átlagnál egy cseppet hosszabb, árnyalatban fekete és a sötétbarna között elhelyezkedő hajkoronája van, amiből elől pár szál a szemébe fut, hátul a tarkójáig ér. Szemei ehhez hasonlóan barnák. Bőre világos, arca egy cseppet gyerekes és ez személyiségét is tükrözi, hiszen a komoly és meggyőző pillantástól kezdve a halálra ijedésig az érzelmi skála minden egyes pontját fel tudja vonultatni, ha a helyzet úgy kívánja. Öltözködését tekintve amennyit látunk belőle szolíd, de mégis fiatalos és egy cseppet talán még "menő" stílusa is van. Ő az egyetlen, akinek nincs vonalkódja.

Jellem: Igazán őszinte, egyszerű és elsőre mindenkivel barátságos. Annak ellenére, hogy hírtelen haragú, nem nagyon tükröződik róla, hogy bármit is egyből erőszakkal akarna megoldani, de nem fél alkalmazni azt sem ha szükséges. Leginkább a jót akarja mindenkinek, beleértve talán magát is, odafigyel mindenkire, talán kicsit túlságosan is. Barátként bármikor lehet rá számítani, eléggé magabiztos személyiség.

Élettörténet: ***SPOILER! A végét átírtam a játszhatóság kedvéért.*** A múltjáról semmit sem tudunk, kivéve azt, hogy egész kisgyerek korában találkozott Mitsukival, akinek megígérte, hogy örökké meg fogja védeni a lányt mindentől. Egy középiskolába jár a lánnyal, talán egy osztályba is. Mitsuki mondani akart valamit Yuunak, de neki sietni kellett, hiszen születésnapi ajándékot ment nézni egy másik lánnyal, Keiel, de pechjére Mitsuki meglátta őket, és még aznap végzett a lánnyal. Pár nap múlva Yuu, Mitsuki és még pár Rabbit Doubt játékos összegyűlt egy találkozóra egy karaoke bárba. A kis baráti összejövetel egész jól alakult, viszont amikor a fiú kiment a mosdóba valaki hátulról leütötte. Mikor felébredt egy furcsa kórház egyik szobájában kelt fel, Mitsukival és Hajimével. Miután megtalálják Rei holttestét kiszegezve a falra, kezdődnek a bonyodalmak: a farkas ötük között van, és az első ember aki gyanús az Yuu, mivel nincs vonalkódja. Viszont mikor kihullanak a többiek is, fényderül a valódi farkasra, mikor megtudta, hogy Mitsuki a farkas, nem akarta elhinni. Kei miatt neheztel rá a lány, viszont Hajime és Rei segítségével megmenekül a haláltól.

Hobby: A Rabbit Doubt nevű játék.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Manga: Doubt *** Mitsuki Yuu-kunnal szólítja. *** Hajime szerint azért nem tud sose nyerni, mivel akkor is megszólal amikor nem tudna mit mondani.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).