Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Efrain
Kategória: Fantasy
Feltöltő: szela00

Kor: 756

Külső leírás: Gyönyörű sötét haja, szép fürtökbe omlik vállára. Mivel a tengerben kevés a napfény, így bőre szikrázóan fehér. Szemeiből rengeteg bölcsesség árad, látszik rajta, hogy régóta él a Föld óceánjaiban, mégsem tűnik többnek 20-nál. Fülei úgy alakultak ki, hogy messziről meghhaljon bármely más vízi állatot.. Szárnyai segítségével könnyen kiemelkedik a vízből, melyek csak úgy ragyogna olyankor a napfényben. Uszonya nem egyben, hanem két ágban áll normálisan esetben és szebbnél szebb színekben pompázik, viszont ha teljesen megszárad, akkor lábakká változik. Karjain és vállán arany "pajzs" fut végig, de ez a bőréből nő ki, amolyan ösztönös védelem. Ez a minta egy gyönyörű kék kőbe fonódik össze mellkasán, mely az élete. Felsőteste szépen kidolgozott. Ha emberré alakul minden eltűnik róla, kivéve a füle nem és a homlokán a minta.

Jellem: Eléggé visszahúzódó nem beszéli, de érti az ember nyelvet. Ő dallamokkal kommunikál a víz alatt. Mivel nagyon kevesek vannak, nem szocializálódott megfelelően, más tengeri lényeg nem fogadják be őket. Nem ismer semmit, ami a szárazföldön van, még sosem alakult át kora ellenére. Rettentő naiv és hiszékeny. Akitől kedvességet kap, ahhoz hűséges. Származásából adódóan kissé félénk, de nagyon kíváncsi.

Élettörténet: Sok szász éve született a Csendes-óceán mélyén. Szüleit már kiskorában levadászták, csak őt tudták elbújtatni egy nagyobb kagylóban. Soha nem volt tudatában annak, hogy mi is ő, és mennyi veszély fenyegeti. Lassacskán felcseperedett és találkozott egy sellőcsapattal, akik elzavarták és nem érte miért, hiszen azt hitte végre talált valakiket, akihez hasonló. Minden vízi lény, amely képes elkerüli, kivéve a cápák. Azok kifejezetten vadásznak rém de hála mozgékonyságának pár karcoláson kívül még nagyobb baja nem esett. Egy saját kis barlangja van a parttól nem messze, ahonnan az embereket szokta figyelni.

Hobby: Kagylók gyűjtögetése, fura tárgyak készítése

Foglalkozás: Nincs foglalkozása

Extrák: Nem sellő, ő egy merunes. Képes a repülésre és életéhez nem szükséges a víz, de abban érzi magát a legjobban. Gyengébbek a sellőknél, de sokkal mozgékonyabbak és kecsesebbek, mint bármely repülni tudó vagy szárazföldi lény. Nagyon ritka faj.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).