Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hephaistion
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 27

Külső leírás: Hosszú vállig érő barna haj keretezi makulátlan (agyalok által faragott) arcát. Testalkata erős izmos. Szemei kéken ragyognak a hajnal első sugaraiban. Magas és daliás termete van. Arcát a csatákban szerzett hegek "csúfítják" de még ezek sem lopnak el semmit szépségéből. Ajkai teltek, szemei feketével vannak kiemelve. Ruhája alkalomtól változik. Lehet katonai, ünnepi, esetleg semmi. Haját gyakran egy fonott bőr övvel fogja meg, oly módon, hogy (mint egy mirtusz koszorút) fejére teszi így haja nem akadályozza fontos ügyeiben.

Jellem: Végtelenül művelt és okos. A csatatéren kegyetlen ám az életben odaadó és visszahúzódó. Királyát bármi áron megvédi és csak az ő jóléte lebeg szemei előtt. Adakozó nem zsugori. Szerelemben tüzes és hűséges, harctéren kegyetlen, és villámgyors. Sokszor kényszerül tanácsokat adni a királyának amit meg is fogadnak lévén kiváló esze miatt. A tudományokban is jártas, a legjobbaktól tanult.

Élettörténet: Egy makedóni nemes. A nagy Alexandrosz legjobb barátja és hadvezére. Apja Amyntor volt. Jómódú családban született. Anyja nevét nem tudjuk, vagy egyéb hozzátartozóinak nevét, kivéve, hogy a nagyapját Demetriosznak hívták. Továbbá a neve, Hephaestion, ritka volt Makedóniában, Ez arra enged következtetni, hogy kapcsolatban állt a görögökkel. Ő és Alexander együtt jártak iskolába, és ő egy volt azok közül a fiúk közül, akik Arisztotelésznél tanultak Mieza egyik legszebb, és legzöldebb területén Alexanderrel. Mikor Alexander elindult meghódítani a "világot" hűségesen követte mindenhová. Ha úgy vesszük az árnyéka volt. Csak benne bízott meg igazán a nagy király. Többször is segítségére volt a harcokban és a döntésekben. Ugyan Alexandrosz később megnősült de felesége mindig is féltékeny volt Hephaistionra férjével való meghitt bensőséges kapcsolata miatt.

Hobby: tanulás, Alexandrosszal lenni, festeni

Foglalkozás: hadnagy, makedón harcos

Extrák: Lova Issos. Bukhephalos Nagy Sándor lovának a testvére. Szőre szürke és selymes. Kardját ugyanannál a kovácsnál csináltatta ahol Alexandrosz. Alexandrosszal a trójai mondák híres párjának alteregóinak képzelik magukat. Alexandrosz Achilleusz, Ő maga pedig Patroklosz. ~Makedón Nagy Sándor c műből~

Képinfo: deviantArt: apfelgriebs (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 20.
2014. 11. 08.

Módosítva: 2014. 11. 08. 11:46:09
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).