Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Taima Mimiteh (Ayasha)
Kategória: Hentai
Feltöltő: makeme_real

Kor: 24

Külső leírás: Igazán attraktív megjelenésű hölgyemény, akinek szemet gyönyörködtető külseje mindenkinek feltűnik, függetlenül attól, hogy ő ezt szeretné, avagy sem. Még törzsén belül is kirívónak számított édesanyjától örökölt szépsége, hát még mostani helyzetében... Alakja nyúlánk és karcsú, hosszú végtagjai finoman izmosak, hiszen az ő élete nem a lustaságról és a pihenésről szól. Formás alakján telt idomai teszik fel az i-re a pontot, hiszen sehol nincs elmaradva: ott gömbölyödik, ahol kell, de egy deka felesleget sem találsz rajta. Arca sincs elmaradva látvány terén, hogy lehengerlő lehessen az összhatás: finom, szép ívű, kellemesen telt ajkakkal és távol ülő, mélybarna szemekkel. Pillantásából intelligencia sugárzik, emellett egészen elbűvölő tud lenni. Hosszú, hollófekete haja egyenes, és egészen a háta közepéig leér. Ruházat terén mai napig ragaszkodik népe hagyományaihoz, amikor csak lehet, nem szívesen öltözne a sápadtarcúak divatja szerint.

Jellem: Okos, határozott és csendes. Rendkívül intelligens, ahogy népének minden tagja: kiválóan olvas minden nyomból és jelből, és ugyanilyen ügyességgel tűntet el maga után is minden nyomot. Érti a természet „beszédét”, néhány egyszerű jelből képes megjósolni az időjárást, bármikor megmondja, honnan fúj a szél, vagy éppen azt, hogy mikor lesz telihold. Ezen kívül mestere a gyógyításnak is, minden gyógynövényt kiválóan ismer. Hagyománytisztelő. Nagyon. Ha rosszindulatúak akarnánk lenni, egyenesen maradinak is nevezhetnénk. Teljes mértékben ellene van a modernizációnak, valamint annak „fantasztikus” eszközeinek is. Hallani sem akar nyeregről – szőrén üli meg a lovat –, irtózik az „orvosság” és „gyógyszer” szavaktól – ott vannak a kiválóan alkalmazható gyógynövények –, a modern fegyverekről meg mégannyira sem akar hallani – bár az kétségtelen, hogy adott esetben egy puska ellen nem sokat ér a nyilával, akármilyen remek íjász is... Egyébként halk szavú teremtés, ha nem muszáj, nem szólal meg, és díjazza is a csendet. Jelenlegi helyzetében egy kifejezetten előnyös tulajdonság számára, hiszen hiába ördögien jóképű a sápadtarcú gazfickó, aki maga mellé lopta – szó szerint –, ha egy szavát sem érti, és ugyanígy hiába is beszélne hozzá.

Élettörténet: Az Észak-Amerika nyugati síkságain élő cheyenne (ejtsd: sájen) indián törzsbe született. Nem is akárkiként: ő a törzsfőnök, Ehane legkisebb lánygyermeke, és egyben a varázsló, Heammawihio legfiatalabb lányunokája is. Egy öccse, három nővére és négy bátyja van összesen, akik közül a legfontosabb legidősebb bátyja, Akecheta, a harcosok vezére – vele volt a legszorosabb a kapcsolata is. Törzsük főleg vadászattal, gyűjtögetéssel és némi földműveléssel foglalkozott, viszont harcosaik is kiválóak voltak, mindig meg tudták védeni magukat. Ayasha mondhatni már születésekor meghatározó volt: addigra már minden nővérének találtak férjet, és a még névre, elismerésre vágyó családok már kezdtek lemondani a házasítási lehetőségről, amikor ő a világra jött. Akkoriban éppen viszonylag sok fiúgyermek is született, így már csecsemő korában megindultak a „harcok” a kezéért. És ahogy lassan felcseperedett, ez csak fokozódott – pláne, amikor mindenki számára világossá vált, hogy ki a törzsfőnök kedvence. Ayasha nem igazán foglalkozott ezekkel a dolgokkal, sokkal érdekesebbnek találta a nevelést, amit természetesen ő is megkapott. Jó képességeinek köszönhetően hamar beletanult népének szokásaiba, feladatiba és készségeibe. Kiválóan bánik a késekkel, akárcsak az íjjal, mozgása gyors és ruganyos, ért a vadászathoz, a főzéshez és a gyógyításhoz. És az ő kedvencei? A lovak. Bár a lovaglás megtanulása nem ment neki olyan egyszerűen a kezdetekkor, ő soha nem adta fel – talán pont azért kedvelte meg ezt a legjobban, és lett ebből is legalább olyan ügyes, mint minden másból. Igen, lovasnak is kiváló. Mindent összevetve egy tökéletes feleségjelölt vált belőle, olyan, akit bármelyik – vagy inkább mindegyik? – törzsbéli férfi szeretett volna. És hogy a sors vicces kedvében volt-e? Kétségkívül. Apja hajszálnyira állt attól, hogy kijelölje a szerinte tökéletes férjet lánya számára, amikor Ayasha sorsa – minden valószínűséggel – megpecsételődött. A sápadtarcú bandita ugyanis éppen őt szemelte ki, és lopta el magának, hogy saját céljaira használja őt. „Kapcsolatuk” igen viharosan indult, tekintve Ayasha felháborodását – na meg azt, hogy egy kukkot nem értettek egymás szavából. A beszéddel ugyan még mindig problémák vannak, de legalább a helyzetével megbékélt kissé, és a kommunikációt is meg lehet oldani eszközökkel...

Hobby: lovaglás, a természet – főleg az éjszakai égbolt – figyelése

Foglalkozás: -

Extrák: Nevének jelentése: Viharos Újhold – születésekor nemcsak újhold volt, hanem éktelen vihar is tombolt. De egyébként mindenki Ayashának szólítja, ami nyelvükön olyasmi becézést jelent, mint a „kicsi”. Ez nem méreteire utal: inkább korára, na meg arra, hogy ő édesapja kedvenc lánya, ő szólította így mindig, a név pedig végül rajt maradt. *** A western-móka bájos indiánlánya.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 21.

Módosítva: 2012. 02. 20. 13:14:49
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).