Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vladimir Belikov
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 35

Külső leírás: Vlad 206 centiméter magas és 118 kilogramm, egyszóval egy igazi izomhegy. Bárhol tűnik fel, a tekintetek automatikus rávándorolnak, messze kitűnik a tömegből. Magabiztos megjelenésű férfi, aki mindig biztos léptekkel, felszegett állal közlekedik. Olyan, akár egy büszke, fenséges fenevad, egy vérengző ragadozó, aki folyton prédára les. És bár igencsak nagydarab, mozgása mégsem esetlen vagy suta, épp ellenkezőleg. Meglepően lágyak a mozdulatai, tökéletesen ura a testének. Testfelépítése nagyon esztétikus, vonzó. Vádlija és combja vastag és izmos, lábai hosszúak. Feneke kemény és formás, dereka keskeny, vállai szélesek, a hasa pedig olyan kockás, akár a tábla csoki. Izmai minden egyes mozdulatára izgatóan táncolnak. A bicepsze elképesztően nagy, még a csuklója is olyan vastag, hogy két ujjal csak nagyon kevesek képesek átérni. A keze hatalmas, nagy keze kissé kérges a sok munkától. Ujjai hosszúak és vastagok, és ami igazán furcsa, hogy nem remegnek. Olyan biztos keze van, akár egy sebésznek. Hófehér bőre tele van régi hegekkel, amelyeket még a seregben, illetve pankrátorként tett pályafutása alatt szerzett. Továbbá a hátán egy lélegzetelállító tetoválás található: egy karmait kimeresztő, vicsorgó hópárduc, melynek szájából csöpögő forró vércseppek vörös pecséteket hagytak a szűz hóban.Mindig elegánsan öltözik, éjfekete öltönyei úgy simulnak testére, mint egy második bőr. Meglepően otthonosan mozog a kényelmetlen ruhadarabokban. Szeret jól kinézni, mindig ad a külsejére. Csak fekete öltönye van, ami alá pasztell színű ingeket szokott felvenni - fehér, szürke, barna, esetleg kék. Lengébb ruhákban csak otthon mutatkozik, illetve a reggeli futás alkalmakor. Olyankor csak egy melegítőnadrágot meg egy atlétát vesz fel. És mindemellett kivételesen jóképű is. Arca markáns, férfias, mégis lágy vonású. Álla kerek, ajkai vastagok és színtelenek, orra egyenes. A szemei vékony vágásúak, tekintete pedig akár a jeges szibériai hóviharok. Metsző pillantása még a vért is megfagyasztja az emberekben. Azonban fakó barna szemeiben van valami szokatlan: bal szeme tompán csillog, a semmibe mered. Ugyanis már évek óta üvegszeme van. Ezt félhosszú, sötétbarna hajával szokta takarni, mindig gondosan bal szeme elé fésüli, próbálja titkolni hátrányát. Ugyanis ha az egyik ellenfele esetlegesen rájönni, az nagy hátrányt jelentene a meccs folyamán.

Jellem: Vladimir olyan, akár a zord orosz telek. A sűrűn hulló hópelyhektől semmit nem látsz, a jeges szél könnyeket csal a szemedbe és még a szívedet is megdermeszti, a vastag hótakaró pedig elfed előled mindent. Vlad végtelenül ridegen viselkedik az emberekkel. Kimért udvariasság és távolságtartás jellemzi, továbbá az apró, érzelemmentes műmosoly. Tekintete úgy csillan, akár az ereszekről lefelé lógó hegyes jégcsapok, nagyon ritkán lobbannak fel benne érzései. Arckifejezése is olyan, mintha megdermesztette volna izmait a fagy. Próbál a ridegség álarca mögé bújni, gondosan titkolni az érzéseit és a gondolatait. Mintha csak egy rideg burok rejtené az igazi személyiségét. Ez amolyan önvédelmi mechanizmus és sok mindentől megvédte már. Úgy gondolja, aki nem érdemes rá, azzal minek ossza meg a gondolatait és érzéseit? Ha úgy ítéli, az illető érdemes rá, akkor úgyis elmondja majd. Viszont ilyen emberrel ritkán találkozik. Ha mégis akad egy az útjába, akkor megnyílik. Őszinte, egyenes ember válik belőle, aki kegyetlenül kimondja, amit gondol. Nem köntörfalaz, az távol áll tőle, a ringben is mindig szemtől szembe támad. Nem érdekli, megsérti-e az illetőt, kegyetlenül a képébe vágja a rideg valóságot. Úgy tartja, aki ezt nem képes elfogadni, az egy gyáva ember. Úgy tűnik, ő maga a nyugodtság jéghegye, viszont a látszat csal. Ugyanis rendkívül könnyen fel lehet dühíteni, és mikor fellobban benne a vad düh forró lángja, kifordul önmagából. Dührohamot kap és egy igazi vadállattá változik. Félelmetes jelenség, ahogy önmagából kikelve, hangosan ordítva törni és zúzni kezd. Olyankor senkire és semmire nincs tekintettel, gondolkodás nélkül bárkinek nekiesik. Ilyenkor rendkívül nehezen nyugszik le. Ezekben a percekben jobb elkerülni, mert ha az útjába akadsz, átgázol rajtad, akár egy tank. A magánéletében mindig az erős jellemű embereket keresi, az olyanokat, akik kiállnak magukért és nem félnek kimondani a véleményüket. Mindig is a hosszabb kapcsolatokat részesítette előnyben. Partnerére mindig odafigyel és meghökkentően gyengéd tud lenni. Forró és szenvedélyes szerető.

Élettörténet: Vladimir egy nagy múltú, orosz család másodszülött fiaként látta meg a napvilágot. Édesapja felmenői között számos magas rangú katona megtalálható, csakúgy, mint maga a férfi. A katona múlt nagy hatással volt a kis családra is, az apa kemény kézzel nevelte két gyermekét. Egész fiatalon fegyelmet, tisztességet és becsületet tanultak. Dolgos, fegyelmezett gyerekek voltak, akik az iskolában is jól teljesítettek. Néhányszor próbáltak csak lázadni, de olyankor az apa kegyetlenül megtorolta viselkedésüket. Mindezek mellett viszont szerető szüleik voltak. Édesanyjuk varrónő volt, egy gyengéd, mosolygós asszony, aki férje háta mögött mindig elkényeztette imádott fiait. A maga módján az édesapa is kifejezte szeretetét, és mikor idősebb fia, Miloslav jelentkezett a hadseregbe, büszkébb nem is lehetett volna. Az ifjú rendkívüli sikereket ért el, és pár év múlva bekerült az orosz titkosszolgálatba, a Specnazba. Vladimir szeretett volna a bátyjai nyomdokaiba lépni, szerette volna, ha az édesapja rá is olyan büszke, mint Miloslavra, ezért ő is jelentkezett a seregbe. A kiképzés nehéz volt és kegyetlen, ő mégis gond nélkül vette az akadályokat. A seregben birkózásra is tanították a fiatalokat, Vladimir pedig magasan kiemelkedett a többiek közül ebben a sportágban. A test-test elleni harc felpezsdítette a vérét. A fegyverekkel is kitűnően bánik, másban mégsem ért el kimagasló eredményt. A frontot is megjárta, a csatatéren pedig elvesztette bal szemét, ezért hadirokkantnak nyilvánították és hazaküldték. Családja nagyon büszke volt rá, ő mégsem elégedett meg ennyivel, a seregben tapasztaltak továbbra is izgatták a fantáziáját. Így hát elkezdett komolyabban foglalkozni a birkózással, majd kis idő elteltével a pankrációnál kötött ki. Édesapja először ellenezte, majd mivel fia nem tágított, belenyugodott az eseményekbe. Vladimir pedig hivatásos pankrátor lett, a seregben tanultaknak pedig nagy hasznát veszi a ringben. Jelenleg egyedül él saját házában, a pankrátori állás elég jól fizet neki. Rendszeresen tartja a kapcsolatot családjával, évente többször meg is látogatja őket.

Hobby: Töménytelen mennyiségű edzés.

Foglalkozás: Hivatásos pankrátor.

Extrák: --- seme --- láncdohányos --- mély, karcos hangja van --- beszél angolul, de ezt erős akcentussal teszi, ami a legtöbb ember számára vonzó --- minden reggel futással kezdi a napot --- otthon saját konditerme van --- fájdalomküszöbe megdöbbentően nagy --- bevallottan homoszexuális --- fellépőneve: Az orosz bestia --- ritkán iszik, ha mégis, akkor csak vodkát, tisztán ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 08. 05.
2021. 09. 29.

Módosítva: 2021. 09. 27. 23:00:25
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).