Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ryu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 25

Külső leírás: Igen csak extrém külseje van. Szőke haja félig kékre van festve. Fazonja is igen egyedi képes emiatt jóval korábban felkelni, hogy beállítsa a haját általában felül taréjba van belőve. Rikító kék szemeivel csak úgy vonzza a tekintetet amit még szemceruzával is sokszor kiszokott emelni. Szinte egész nap csak vigyorog, ha még se akkor ott már nagy gond van. Magas és izmos testalkatú. Napbarnítót bőrét színes ruhákkal emeli ki. Imádja a piercingeket. Az ajkában és alatta a szemöldökében és nyelvében is található valamint a füle is több helyen ki van lőve Bal válla és mindkét vádlija valamint a csípője is ki van varrva.

Jellem: Ő az a srác, aki a nap 24 órájában vigyorog, pörög és be nem áll a szája. Mindennek próbálja jó oldalát nézni, nagyon pozitív szemléletű. Kicsit lökött természete van, de attól még nem hülye és tud igen komoly is lenni. Rossz szokása beszólni mások dolgaiba pedig nem rosszból teszi. Előszeretettel dumál bele legjobb barátja életbe is hiszen szeretné, ha boldog lenne. Bárki szomorú körülötte mindent feltesz, hogy feldobja. Ő ritkán szomorú, de ha az is nem mutatja ki, mivel nem akarja, hogy aggódjanak érte. Vad külseje megtévesztő, hiszen egy nagyon jószívű és kedves srác. Nehezen lehet felbosszantani és ritka nagy türelemmel bír, de ha mégis valakinek sikerül ott is először próbálja visszafogni magát, de van egy pont amikor már nem bírja és kitör, de utána igyekszik hamar békére törekedni. Imád flörtölni, de nem érdeke mindenkit az ágyába vinni inkább csak szavakkal flörtöl, de nem veti meg persze kalandokat, de inkább komoly kapcsolatot szereti. Első a partnere és akivel együtt van mindent megkap tőle szeret kényeztetni, de azt nem hagyja, hogy kihasználják. Igen nagy egóval van megáldva és nem tud elmenni úgy egy tükör előtt, hogy ne nézze meg magát.

Élettörténet: Teljesen átlagos családból származik. Édesanyja rajztanár az apukája pedig építész így volt kitől örökölni a tehetségét. Mindig is imádott rajzolni és tudta ezzel akar foglalkozni majd a későbbiekben. Van egy húga is és vele is jól kijön, ahogyan a szüleivel is. Mindig is népszerű volt a suliban. Hamar rájött, hogy nem csak a nőkhöz, hanem a férfiakhoz is vonzódik. Őt ez egyáltalán nem sokkolta és otthon is elmondta. Apja eleinte nem igen örült neki, de elfogadta utána, hiszen neki is az első fia boldogsága. 17 évesen már eldöntötte, hogy ő tetováló művész akar lenni és ebben támogatták otthon. Érettségi után el is ment gyakornoknak és hamar profivá vált. 21 évesen már a saját szalonját alapította meg, ami igen sikeres. Családja besegített, de azóta már visszaadta a pénzt. Ekkor el is költözött otthonról. 3 éve dolgozik vele Akashi aki legjobb barátja lett. Fiú nagyon nehezen engedte magához közel, de végül nagyon jó barátok lettek, de soha nem volt és nem lesz köztük több a barátságnál. Volt már komolyabb kapcsolata nőkkel és férfiakkal is, de még nem találta meg az igazit.

Hobby: tetoválás, rajzolás, Akashi agyára menni, flörtölés, Cupidót játszani

Foglalkozás: Tetováló művész

Extrák: Imádja a marcipánt. Hajára nagyon érzékeny, ha valaki azt piszkálja igen csak hisztis tud lenni. Tükör ér marcipán mindig van nála.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 19.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:14:42
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).