Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eximius herceg
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Elvileg halhatatlan, most 20 körül

Külső leírás: Aranyszín pikkelyei szikráznak a napsütésben, lehetetlenné téve az észrevétlenségét. Fenséges látvány, még ha méretre nem is emelkedik ki társai közül, sőt, kisebb náluk. Sárkány alakjában keveredik a keleti sárkányokra jellemző fejforma, és a nyugati sárkányok testfelépítése. Szárnyain a bőrhártya enyhén szivárványos, agyarai, szarvai és körmei hófehérek. Mindkét alakjában aranyszínűek a szemei, fekete szembogár helyett ezüsttel. Emberként átlagon aluli magassággal rendelkezik, ám lehengerlő kisugárzásának köszönhetően, mégse veszik el emberei között. Ha ő valahol megjelenik, biztos, hogy mindenki figyelmét magára vonja határozott kiállásával, és erőt sugárzó tekintetével. Bőre szépen napbarnított, és olyan hatást kelt, mintha aranyporral lenne egészen vékonyan bevonva. Selymes, hófehér tincsei lágyan keretezik nemesi vonásait , ám nem takarják hegyes füleit. Nem idegen tőle a mosoly, főleg ha ezzel erőt önthet katonáiba, ám ha szükséges, egészen megkomolyodik. Érzelmei tisztán megjelennek tekintetében és arcjátékában. Karcsú, formás alakját szinte sose takarja páncél. A harctéren gyorsasága és tüze a legfőbb fegyvere, a súlyos páncélzatok csak lassítanák. Még se igen akad rajta régi csatákból származó heg, hibátlan, puha bőréről idővel minden eltűnik, amit nem mágikus eredetű fegyver ejtett. Emberként a királyi család színeibe – zöld, arany, fehér – öltözik, és smaragd köves fejpántját hordja jellegzetes hercegi ékszerként, más csecsebecsét nem tűr meg magán.

Jellem: Annak ellenére, hogy fiatal, és még csak testi ereje se különösebben lenyűgöző, népében nem akad senki, aki lebecsülné. Kivívta magának a tiszteletet bátorságával, és már számtalanszor bizonyította rátermettségét a seregek vezetésére. Kiemelkedő stratéga, igazán kitartó, plusz bármikor számíthat intelligenciájára és éleslátására. Határozott, parancsai mindig előrelátóak és követhetőek. Ugyan úgy becsüli embereit, ahogy ők őt, és igyekszik mindenben az érdekeiket figyelni. Mégis fenn kell tartania a megingathatatlanság látszatát, így kénytelen szigorú és erőskezű irányító is lenni egyben, habár odaadását embereiért nem titkolja. Felettébb büszke jellem, és annak ellenére, hogy higgadtan és megfontoltan viselkedik, belül képes fortyogni a méregtől. Nem egyszerű visszafognia magát, olykor-olykor szívesen tombolna egy sort, mégis elég erős az önkontrollja. Ha viszont valaki megsérti, azt jól megjegyzi, és ha bosszút nem is állhat, önkéntelen elgondolkodik és rágódik a dolgon. Egyedül a jóval sebezhetőbb és gyengédebb énjét kell elrejtenie, mert az nem való a csatamezőre. Így kevesen láthatják, milyen mikor meginog, hitét veszti, talán magába is zuhan, vágyva valakire, aki vele és az érzéseivel is törődik. Erejét az is mutatja, hogy mindig összeszedi magát, és képes az őszinte mosolyra és lelkesítő beszédekre emberei előtt.

Élettörténet: Az aranysárkányok igazán ritka fajának egyik utolsó képviselője. Édesapja, aki az uralkodó volt, nem sokkal a születése után odaveszett a már oly régóta tartó háborúban, melyet a griffinek ellen vívnak ég ma is. Bátyja örökölte a trónt, ő pedig a hadseregek főparancsnoka lett, miután kemény és hosszadalmas kiképzések során bebizonyította, hogy alkalmas rá. Édesanyjával és testvérével az aranysárkányok utolsói, de mivel elég ritkán szaporodnak, félő, hogy ha a két fiatalabb odaveszik a háborúban, lassan végleg kihal a faj. Habár Eximiust a fajfenntartás gondolata nem hozza lázba, szeretne minél előbb véget vetni a csatáknak. Már kiskorában megtanulta, hogy ezért bizony keményen kell dolgoznia neki is. Becsületesen edzett, és tanult meg mindent, amire szüksége lehet a harcok során. Eleinte nagyon sok renegát katona, és korosztályából származó harcos is lenézte, ám az idő előre halad tával, szépen lekőrözött mindenkit. Nincs nála fürgébb harcos a levegőben, tüze pedig kivédhetetlenül perzselő, lövései pontosak. Emberként két egykezes kardot forgat, és mindig mellette van Őrsárkánya, hogy védje a hátát, vagy éppen jelentsen neki. A kis jószágnak nincsen másik alakja, ellenséges fajként ismertek, Eximiusnak is nagyon kitartónak kellett lennie, hogy megszelídítsen egyet. Hála kiváló teljesítményének a kiképzésen, és később a csatamezőn, érdemei szerint megkapta a főparancsnoki posztot. Testvérével kiváló a viszonya, bár bátyja eleinte legszívesebben visszatartotta volna a harcoktól, túlságosan féltve őt.

Hobby: Edzés, stratégák kidolgozása, rapülés viharban, vagy amikor kedve van és ideje. Őrsárkánya, Vetra szórakoztatása, edzése.

Foglalkozás: Herceg és főparancsnok

Extrák: ** Eximius jelentése: Nemes (latin).** Az aranysárkányok tüzénél csak a vörös sárkányoké veszélyesebb. Az övékének viszont megvan az a képessége, hogy elméjükkel alakot adjanak neki, és szinte idézett bestiaként küldjék harcba. Ebben Eximius kitűnő, hála képzelőerejének. ** Különleges vérük van az aranysárkányoknak. Jól felhasználva bármit meggyógyít, rosszul elkészítve a legerősebb méreg, nem véletlenül zöld már akkor is, mikor ereikben kering.**Timcsi fantáziájának gyümölcse: Egy olyan világ, ahol az emberek szinte nem is léteznek, mind inkább formai fogalmaknak számítanak. A világban fantázialények sokasága él társadalmakban, s két királyi főfejedelem létezik a sárkányok és a griffinek. A többi lénytől nagyobb méretűek, de egymáshoz viszonyítva egyformáknak mondhatók. Nemiség itt is létezik, férfi és női nem, viszont elfogadott az is, ha egyneműek szeretnének egybekelni, együtt élni életüket. A párzás csak emberi alakban megszokott, mivel sokkal élvezetesebb és kényelmesebb, máshogy nem is szokás nemzeni, avagy közösülni, és a szülés is így bonyolódik le, olyankor az anyák nem is képeket átalakulni, ha terhesek. Apróbb állatok léteznek, de nem használják őket, mint az emberek például a lovakat lovaglásra, ez ritka. Falvakban élnek, nagy kőépítményekben, esetleg sátrakban, kinek ízlése és vagyona hogyan kívánja és engedi. Uralkodó mégis kisebb társadalmak, mert az ilyen lények nehezebben születnek, ritkán hisz sokáig elélnek.

Képinfo: Sakimichan (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).