Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tom Daniel Ropsed
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23

Külső leírás: Magas, izmos, jó képű, fess fiatalember. Magassága meghaladja a 200 centit, vagyis a két métert. Nagyon izmos. Sokat szokott edzeni. Mindenféle sportot. Haja hosszabb, leér a lapockája aljáig, így csak össze szokta gumizni. Egyébként fekete színű haja, akkor is jól áll neki, ha kiengedi. Szeme nagyon mélységes barnák. Szinte babonázni tud vele. Ruhatárában szereti az egyszerűbb, de divatosabb dolgokat, amiket ő maga választ ki, nővére, és húga segítségével. Van egy tetoválása a jobb lábán, ami egy kígyót ábrázol. Ezen kívül egy-egy piercing a mellbimbóiba. Valamint a jobb, és bal füle is tele van fülbevalóval.

Jellem: Általában kedves, kitartó fiú, aki határozott módon lép fel az igazáért, vagy áll ki valaki mellett. Nagyon kemény is tud lenni főleg, ha egy számára fontos embert, vagy a gyengébbik nembe akarnak belekötni. Makacs és önfejű, hisz az van, amit ő akar, mégsem gázol át mindenkin. Nagyon kitartó, és igazság kedvelő. Nem szereti, ha átverik, vagy hazudnak neki, hisz ő sem ilyen. Mindenki szemébe mondja a frankót, még ha az fájdalmas is.

Élettörténet: Az anyja nem éppen a rendes, törvényes polgárok közé tartozik. Apja elváll, és otthagyta a nőt. Egy darabig egyedül nevelte őt, a húgát és a nővérét. Végül megtalálta az igazit, aki egy rendes, háziasszony típus, aki mellesleg szintén ügyvéd, mint az apa. Az akkor még 7 éves Tom, szinte nem nagyon fogta fel a vele történteket, így elfogadta őt, mint új anyuka. Természetesen a másik két gyermek is rögtön úgy kezelte a fiatalasszonyt, mint az, ha saját anyjuk lenne. A húga ekkor még csak 3 éves volt, míg nővére már 14-dik életévét töltötte. Mivel mindkét szülő elég gazdag volt, így nem senkiben sem merült fel az, hogy az asszony csupán ki akarja használni a férfit. A nővére orvosnak tanul, a húga még csak most kezdi a középiskolát, ő pedig nem kérdéses, hogy jogász vagy ügyvéd lesz. Ezt érdekes módon nem a szülei, hanem ő döntötte el.

Hobby: Olvasás, mindenféle sport, néha gitározik.

Foglalkozás: Jogásznak tanul.

Extrák: Néha, ha ideges, akkor elkezd hadarni, és nem mindig érteni, hogy mit mond.****Imádja, ha egy lány a nyakát csókolgatja, vagy simogatja.

Képinfo: Eredetileg a kép: dreamhuntress tulajdona (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 18.
2013. 06. 22.

Módosítva: 2014. 04. 16. 10:31:44
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).