Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Suigetsu Hozuki
Kategória: Naruto
Feltöltő: henne-chan

Kor: 17

Külső leírás: Már elsőre kitűnik a tömegből hisz hófehér tépett haja gyönyörű mély lila gyöngyház színű szemei, szinte bevilágítják a mindennapok szürkeségeit. Általában teli vigyorral látni mely igen hasonlít egy épp ugrani készülő ragadozóéra. Nem túl magas de annál erősebb mely igazán tetszetős lehet egy lány szemében. Egyszerű ujjatlan lila felsőt és fehér nadrágot hord,de látni akatsuki-s köpenyében is.

Jellem: Eléggé zabolátlan természetű és rendkívül pofátlan. Szereti ontani magából a poénokat de ugyanakkor nem szívesen kerül elé ember fia mikor ideges. Kifejezetten nem szereti, ha parancsolnak neki és célja elérésének betartását tartja maga előtt.

Élettörténet: Suigetsu a Rajtett Ködfaluban született és minden vágya az volt, hogy Köd Hét kardforgató harcosainak a tagja legyen akik nem a jó hírükkel kerültek bele a ninja történelembe. Ám ettől az álmától hamar elbúcsúzhatott hisz nem került be ellenben Orochimaru egyik kísérleti patkánya lett. Sasuke Uchiha szabadítja ki és köt vele egyességet, hogy miszerint tagja lesz Hebinek (később Takának) ha Sasuke megszerzi neki Zabuza- senpaija kardját. Miután ez megtörtént természetesen csatlakozott hozzá és azóta is a csapat tagja. Szándéka újra alapítani a Köd Hét Kardforgató ninjáit a saját elvei alapján és megszerezni a további hat híres kardot. Bátyja Mangetsu állítólag képes volt az összeset forgatni.

Hobby: édes dolog evése, kard gyűjtő

Foglalkozás: Missing-nin azaz elveszett ninja

Extrák: Suigetsu képes a testét folyékony halmaz állapotúvá tenni így nem könnyen sérül de a villám technikák kifognak rajta rendesen. A híres Hóhér Penge forgatója. A Taka és az Akatsuki tagja.

Képinfo: animéből vett jelenet (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 15.

Módosítva: 2012. 02. 15. 21:02:22
Módosította: henne-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).