Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adriel Robert Parks
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 35

Külső leírás: Könnyed, légies teremtés, járása könnyed és halk. Véget nem érő combjain feszül a nadrág, csodás kerek feneke, pedig hirdeti, hogy gazdája bizony nem csak a könyveket bújja, hanem bizony a szabad levegőn is megfordul sport formájában. Felsőteste finom szálkás, egy cseppnyi felesleg sincs rajta, ügyel az egyezséges táplálkozásra. Bőre egyezségesen sima, puha és lágy akár egy finom kasmír pulóver. Kezei kecsesek, ujjai hosszúak és finomak. Arca lágy íve magára vonja a tekinteteket, szemének tengeri kék csillámai pedig el is lopják örökre. Tengerkék szemeit gyönyörű pillák keretezik, huncut szőke fürtök teszik az i-re a pontot.

Jellem: Makacs. De komolyan, amit elhatároz, abból nem enged, sosem engedi, hogy befolyásoljak. Akkor is neki megy a dolgoknak. ha mások ellenzik. Hibázzon a saját döntései miatt, de ne legyen gyáva, mások mellett. Mindenben meglátja a jót és a szépet, a pozitív dolgokat a mocsok alatt. Sokszor angyalkának hívták, mellette mindenki igyekezett emberinek, jónak tűnni. Mások, a fényhez hasonlítják őt, ugyan olyan tiszta és ártatlan, sugárzik belőle a türelem, a jóság és a gyengédség.

Élettörténet: A legrosszabb körülmények között született. Apja alkoholba menekült miután kicsapták az iskolából, anyja drogfüggő prostituált. Valamilyen oknál fogva ez a két ember vonzódni kezdett a másikhoz, a korkülönbségek dacára is összeálltak, a férfi hiába verte vagy tette pokollá a nő életét, az kitartott mellette. Mikor kiderült, hogy állapotos, leállt a drogokkal, az alkohollal a dohányzással, felhagyott prostituált tevékenységekkel is. Elvonult egy anyaszállóra, hogy agresszív társa ne okozzon részegen kárt a magzatban. Adriel nagyon nehezen jött a világra, egy egész nap vajúdott szegény nő. Pár évig bírta a gyermek és a férfi mellett, de az apa nem bírta elviselni a sírást, a pelenkákat így a nőt választás elé állította. Vagy ő vagy Adriel. Így a három éves gyönyörű gyermek egy árvaház elött találta magát a születési anyakönyvével. Nem telt el sok idő, míg egy házaspár örökbe fogadta. Onnantól az élete jobb lett, élete első három évére sajnos emlékszik, a pokolra, amit apja mellett élt meg, a néhai finom gyengédségről, amit anyjától kapott. Mikor már nagyobbacska volt, megfogadta, hogy jobbá, értékesebbé teszi az életét, és azokét, akik a közelében élnek. Ráveszi őket, az élet szeretetére, a jóra való törekvésre. Sosem hazudott vagy ferdített, hiába volt fájdalmas az igazság, vállalta. Jelenleg egy egyetemen történelem tanár, iskoláit dicsérettel végezte, barátok százával ünnepelte meg, a diákja pedig imádják.

Hobby: enigma megfejtése

Foglalkozás: történelem tanár

Extrák: imádja a csokit

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 12.
2012. 08. 13.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:58:03
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).