Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tuk Peregrin (Pippin)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: Hobbit mértékkel mérve olyan 20 körül amúgy pedig 53

Külső leírás: Haja gesztenyebarna, göndör fürtjei válláig érnek. Arca pirospozsgás a mosoly szinte sohasem tűnik el róla. Termete apró Hobbit méretű, egy embernek kb. a mellkasáig sem ér. Különös ismertető jele, hogy cipőt nem hord mert talpa kemény, erős és barna göndör szőr nő a lábfején. Öltözete egyszerű és kényelmes általában kék és a zöld színeket kedveli. Kivétel mikor Gondori felszerelésben vívja a csatát, ilyenkor a gondori felöltőt viseli amin egy ezüst fa van hímezve illetve kis kard lóg az oldalán.

Jellem: Életvidám, barátságos, csíntalan, habókos, kíváncsi és nagyon szereti a barátait. Ha kell csöppnyi erejével óvja és védi őket. A világon a legjobban Trufát szereti ez köztudott. Az embereket kerüli ám Boromir és Aragorn nagyon közel kerültek a szívéhez. Később Boromir hagyta űrt a testvére Faramir tölti be. Békeidőben mindent megadna egy jó pint sörért és a lápatoroki dohányért. Sose szomorú csak mikor úgy tudja, hogy Frodó meghalt, de így még elszántabban veti magát a küzdelembe.

Élettörténet: Mint minden Hobbit Ő is rokonságban áll mind Frodóval mind pedig legjobb barátjával Trufával. Trufának egyeneságon az unokatestvére Frodónak pedig harmadágon a másod-unokatestvére. Családját a "habókos" szóval jellemzik oly sokan köztük Gandalf a mágus is. Pippin világ életében csavargó és csínytevő életmódot élt Trufával együtt. Mikor aztán egy nap épp az öreg Zsizsik gazda termését lopták összefutottak Frodóval és Samuval akik már a Gyűrű küldetésen voltak. A fekete lovasok elől való menekülésben akaratlanul is a történet részesei lettek. Csatlakoztak a Szövetséghez, igaz Pippinnek hála, hogy Móriában az orkok megtudták, hogy ott vannak. Ezután legközelebb akkor kap fontos szerepet mikor Boromir halála után az orkok elrabolják Őt és Trufát. Eztán a rohíroknak köszönhetik ,hogy megmenekülnek és találkoznak egy fapásztorral Szilszakállal. Így kezdődik Ő és Trufa kalandja és szerepe a Gyűrű háborúban. Ők ugyanis az entekkel karöltve győzik le Szarumánt és foglalják el a kiürült Vasudvardot. Eztán egy szerencsétlen kíváncsiság miatt Pippin és Trufa útjai különválnak és Pippin Minath Tirithbe megy ahol Gondor helytartójának fogad hűséget. Ezután hősiesen meggyújtja a jelzőtüzet mellyel megmenti a pusztulásra ítélt Gondort. A csata után miután Faramir életét is megmentette, újra találkozik Trufával és Aragorn koronázása után hazatér a többiekkel a Megyébe.

Hobby: éneklés, sörivás, pipafüvezés

Foglalkozás: -

Extrák: **Gyűrűk Ura** c. műből Ő egy Hobbit azaz félszerzet. Nem erős, nem katona, nem hősies... de ezeket a címeket útja során mind megszerzi magának akaratlanul is. Van egy kis kardja melyet Aragorntól kapott még Széltetőn. És természetesen mindig magánál hordja pipáját is.

Képinfo: deviantArt: csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2014. 11. 08.
2014. 11. 11.

Módosítva: 2014. 11. 11. 19:28:17
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).