Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Engelt
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: 17

Külső leírás: Adam olyan, akár egy földre szállt angyal. Mikor megpillantod, szinte a szíved is megáll egy pillanatra és akaratlanul is melegség önti el a mellkasod. Rendkívül apró termetű, alig éri el a 160 centimétert. Nagyon karcsú, törékeny, olyan, akár egy tünemény, melyet ha durván érintesz, szertefoszlik. Hosszú, formás lábait akármelyik nő megirigyelhetné, feneke apró és kemény, élvezet markolni. Dereka keskeny, kezei karcsúak. Ujjai hosszú zongoristaujjak. Nem túl izmos, sőt, az ő teste inkább formás, simulékony, amelyet éjszaka örömmel ölelsz magadhoz. Bőre, akár a selyem, hófehér és hibátlan, továbbá nagyon érzékeny. Ha erősebben érsz hozzá, már attól kipirosodik. Általában testre simuló, kényelmes ruhákat hord. Szereti az ingeket is, de ha választhat, akkor inkább pólókat vagy hosszú ujjú felsőket visel. A színeket nem tűri meg magán, mindegyik ruhája kivétel nélkül vagy fekete, vagy méregzöld. Ennek a két színnek a kombinációja mégis lélegzetelállítóan fest rajta, mintha csak neki teremtették volna ezt a két színt. Arca rendkívül helyes, és van benne valami gyermeki báj, ami csak még gyönyörűbbé teszi. Lágy vonású, de mégsem nőies, sőt, kimondottan fiús arca van. Apró, hegyes kis áll, vékony, halovány ajkacskák, fitos kis orr és nagy, kifejező szemek. A tekintete a legkülönösebb rajta. A színe méregzöld, és valamiféle furcsa komolyság árad belőle. Mintha nem is 17 éves lenne, hanem jóval több. Mintha egy bölcs aggastyán nézne rád abból a fiatal testből. A szemöldöke vékony, szép ívű, a haja pedig félhosszú, enyhén hullámos, mindig kócos. A gének furcsa játékának köszönhetően Adam egész fiatal korában őszülni kezdett, és mára haja teljesen ezüst színű lett.

Jellem: Adam egy igazi különc. Korához képest nagyon intelligens, ezért kortársai nem igazán értenek szót vele. De ő ezt igazán nem is bánja, ugyanis a magány jó barátja. Sokszor látni egyedül, ahogy épp a gondolataiba mélyedve, elrévedő tekintettel sétál az utcán. Nem tagadja, hogy szeret egyedül lenni, de ez nem azt jelenti, hogy antiszociális lenne. Csupán szüksége van némi időre, amit a gondolataival tölthet, töprenghet. Visszahúzódónak és bátortalannak tűnhet, de a látszat csal, ugyanis ha kérdezik, minden szívfájdalom nélkül kimondja a véleményét. Rendkívül nyílt és őszinte, ami mások számára sokszor sértő. Legtöbbször észre sem veszi, ha megbánt valakit, és ebből már sokszor adódott gondja. Ő pusztán őszinte, ezért nem érti, sokszor miért bántódnak meg az emberek. Mindezek ellenére könnyen szóba elegyedik bárkivel, bár a legtöbben furcsának vélik. Viszont nála háromféle ember létezik: a hozzá hasonló különcök, akikért szinte rajongásig odavan, felnéz rájuk és keresi a társaságukat. A művészek, akiknek az alkotása lenyűgözi, legyen szó festőkről, zenészekről vagy más egyébről. Aztán vannak a számára szimpatikus emberek, akik az első találkozás óta kedvesek a számára. Az ő társaságukat folyton keresi. És van az utolsó típus, az unszimpatikus embereket. Ide tartoznak a nagyképű, egoista suttyók, akiktől szinte a falra mászik. Az őrületbe kergetik az ilyen emberek, szinte menekül előlük, és mikor nagyon elfajulnak a helyzetet, még ütni is képes. Továbbá elég fejlett igazságérzettel rendelkezik, egyszerűen nem képes elviselni, ha valaki a gyengébbet bántja. Olyankor mindig a másik segítségére siet. Főleg a gyerekek tudják meglágyítani a szívét, egészen odavan a kis lurkókét. A magánéletében pedig egy rendkívül odaadó, kedves srác, aki a lelke legmélyéből képes szeretni.

Élettörténet: Adam egy teljesen átlagos családban született, Németországban. Édesapja természetfilmes, aki megállás nélkül járja a világot, szinte minden földrészen megfordult már. Ebből adódóan nagyon keveset van otthon, így mondhatjuk, hogy Adam tulajdonképpen apa nélkül nőtt fel. Bár szülője levélen és telefonon keresztül tartotta a kapcsolatot a családjával, az mégsem volt ugyanaz. Így hát az édesanyára, Gabrielére hárult a gyereknevelés minden gondja. Bár az opera-énekesnőnek nem volt túl nehéz dolga, a kis Adam nevéhez hűen igazi kis angyal volt. Sosem volt vele gond, nem rosszalkodott. Egész korán megmutatkozott a kisgyerek tehetsége és vonzalma a zene iránt, az édesanya, név szerint Gabriele pedig nagyon örült ennek. Azonnal zeneiskolába íratta a gyermeket, ahol lassan de biztosan kibomlott Adam tehetsége. A hegedű lett az ő hangszere, és alig néhány év alatt a mesterévé vált. Közben azonban tragikus baleset történt: Gabriele egyik este hazafelé menet egy előadás után belebotlott egy férfiba, aki fegyvert szegezett az asszonynak. Kiragadta a kezéből a táskáját, majd egyszerűen lelőtte a nőt és elszelelt. Soha nem találták meg a tettest. Adam ekkor csupán 10 éves volt. Az egyetlen ember, akit közel érzett magához, eltávozott, így a kisfiú végleg egyedül maradt. Édesapja a gyász elől még inkább a munkájába menekült, még kevesebb időt töltött otthon. A kisfiú ekkor kezdett befelé forduló lenni. Adam édesanyja emlékére még keményebben kezdett gyakorolni, és 17 éves korára igazi művész lett belőle. Bár még csak harmadikos a középiskolában, már most kapkodnak utána a zeneművészeti egyetemek, és rendszeresen kap felkéréseket különböző színházaktól, hogy fellépjen. Álma, hogy világhírű hegedűművész lehessen.

Hobby: Zenehallgatás, gyakorlás, egyedül bóklászni.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: --- uke --- szűz, minden értelemben --- mindig van a fején egy méregzöld fejhallgató, amiből állandó jelleggel klasszikus zene szól, anélkül el sem megy otthonról --- a jegyei kitűnőek, pedig alig szentel időt a tanulásra --- van egy Classic Cantabile EV-81-es elektromos hegedűje és egy Menzel VL 501-es hegedűszettje - tudja magáról, hogy meleg, mégsem akarja elfogadni --- judozik, szóval meg tudja védeni magát --- nagyon ijedős, főleg a régi rémmesékkel lehet megrémiszteni, továbbá retteg egyedül a sötétben ---

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 08. 21.
2015. 02. 28.

Módosítva: 2017. 12. 03. 15:48:12
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).