Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alven
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Lenyűgözően szép teremtés, mind sárkány, mind emberibb alakjában. Sárkányként pikkelyei gyöngyházfényben ragyognak, karmai, apró szarvai és fogai hófehérek. Teljesen átlagos mérettel rendelkezik társai között, az ereje se kiemelkedő, viszont igen gyors. Szárnyain a hártya ezüstös fényű, szinte szikrákat vet a napfényben, de segít neki elrejtőzni a felhők között is. Ahogy sárkány alakjában, úgy emberként is aranyszín szemei vannak. Habár embernek mondja ilyenkor magát, mégis sok szempontból elüt a halandóktól. Fülei csúcsosak, bőre selymes és puha, de kissé hasonló színű néha, mint átváltozott állapotban a pikkelyei. Hajára rá lehetne erőltetni a szőke elnevezést, de pontosabban, az is inkább gyöngyházas, és puhán omlanak fürtjei jóval a feneke alá. Arcjátéka igen kifejező, távol áll tőle a színészkedés, vagy érzelmei elrejtése. Ez a nyíltság is mutatja, hogy társaihoz képest, kissé álmodozó típus. Arcának jobb oldalán indákat és virágokat ábrázoló tetoválás terül szét, mely sárkány alakjában is megjelenik a szeme körül. Nem túl magas, ám karcsú teste igen formás, izmai szépen hullámoznak gyönyörű bőre alatt. Általában páncélt visel, emberként és sárkányként is, de mágiájának hála, ha le is veszi például emberként, és átváltozik, akkor is rajta lesz sárkányként. Ékszereket nem hord, sok sárkánnyal ellentétben, nincs oda a kincsekért, maximum az ezüsttel lehet csábítgatni, némi hegyikristállyal együtt.

Jellem: Habár sok szempontból naiv, és kissé a saját világában él, nem nevezhető butának, vagy a környezetéről mit sem tudónak. Egyszerűen, máshogy látja a dolgokat, mint fajtársai többsége. Klánja emberutálatából nem sok ragadt rá, őt érdeklik a halandók, és kíváncsiságától vezérelve, sokszor merészkedik a közelükbe, mit sem törődve a veszéllyel. Kedves és segítőkész, ám néha nagyon bizalmatlan tud lenni, főleg mióta társai kiközösítették. Előfordul, hogy rossz kedvében undok és elutasító, de később igyekszik kiengesztelni azt, akit megbántott. Nem is szeret haragban lenni másokkal, ám szókimondása, és naivan, rosszkor tett megjegyzései, néha idegesíthetik környezetét. Ha megbántják, vagy egyáltalán ellene tesznek, esetleg veszélyben érzi magát, igen hideggé tud válni, és kedvessége ide vagy oda, igen harcias megnyilvánulásokra képes. Mégis irtózik az ölés gondolatától, ezt nem egyszer a szemére is vetették klánja vezetői. Viszont nem tudott, vagy nem is akart megváltozni. Szerinte nem lennének jobbak az embereknél, ha megölnék őket. Az ilyen hozzáállása miatt, fajtársai gyengének tartják, még ha egy-egy harcban erre rá is cáfolt már. Eléggé magányos volt élete során, de általában elhitette magával, hogy nincs is szüksége másokra. Ez persze nem igaz, és a szíve mélyén eléggé vágyik valakire, aki a védelmére kelne, kiállna mellette, és elfogadná olyannak, amilyen.

Élettörténet: Egy igazán embergyűlölő sárkány klánba született, akik utálatuk ellenére, azon ritka fajok egyike, melyek képesek emberi alakot is felvenni. Ezt persze figyelmen kívül hagyják, szerintük úgyse igazán emberi a másik alakjuk, így nyugodtan gyűlölhetik a halandókat. Apja a legerősebb harcosok egyike, és nem igazán szívleli a gondolatot, hogy egyetlen fiacskája nem hogy ölni nem hajlandó az embereket, de egyenesen érdeklődik irántuk. Anyja jóval megértőbb volt, de egy ellenséges klán támadása során, életét vesztette. Így nem maradt senki, aki pártját fogja, mikor törvényeik ellen vétett. Megmentett egy sebesült halandót, és visszavitte a falujába. Ezzel magára vonta a klán vezérek haragját, és mondhatott akármit, száműzték. Ez nem rég történt, de ő is tudja, hogy egy magányos sárkányra több veszély leselkedik, mint egy kántagra, így igyekszik kerülni a harciasabb fajtársait. Sajnos az emberek közé se keveredhet, mert nem mindig képes elrejteni származását, és sok ember tart a sárkányoktól annyira, hogy megtámadjanak egy magányos egyedet, ha a közelükbe merészkedik. Mostanában vetődött olyan országba, ahol sárkánylovasokról is mesélnek az erdő állatai, de olyan összevissza, hogy Alven képtelen normális leírást összerakni.

Hobby: Beszélgetni az erdő állataival, repülni vihar idején, vagy akár máskor is, kíváncsiskodni az emberek után, tanulni tőlük, róluk. Ha teheti olvasni.

Foglalkozás: -

Extrák: **Viharsárkány, és jégsárkány leszármazottja, ami azt jelenti, hogy mindkét faj jellegzetességei megtalálhatóak rajta, benne. Először is, imádja a viharokat, és valamilyen szinten ura a villámoknak, ám félvérsége miatt, nem annyira, mint apja volt. Anyjától örökölte a jég fölötti uralom egy kis részét, és kifejezetten kedveli a hideget, a nagyon melegben pedig elgyengül.** Ha nála sokkal erősebbel, vagy olyannal találkozik, akit valamiért csodál, hajlandó az engedelmességre, de nem mindig olyan könnyű elnyerni a tiszteletét.**

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).