Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lothlórieni Haldír
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Haja ezüstösen omlik le vállaira. Két oldalt elegáns fonatokkal díszíti. Szemei kéken fénylenek, emlékeket és bölcsességet sugározva. Alkata vékony és magas. Fülei hegyesek és kifinomultak. A lorieni erdő határait védi, így ruhája népe viselete. Ezüst páncélt és könnyű selyeminget hord. Öltözete nehezebb mint például a Bakacsin erdei társaié. Könnyű, füge sarut vagy csizmát visel. Fegyverei két könnyen használható tünde szabja, egy lorieni íj és egy kétkezes kard melyet a Helm szurdoki csatában forgat.

Jellem: Végtelenül nyugodt és megfontolt jellem. Kevés dolog van ami kihozza a sodrából. Egyedül csak a "Fák Úrnőjének" Galadrielnek engedelmeskedik. Barátait és szövetségeseit az élete árán is megvédi. Tiszteletben tartja a törvényeket. A törpöket nem kedveli túlságosan és a többi lénnyel szemben is fenntartásai vannak. Aragornban és Legolasban bízik meg leginkább a Szövetség tagjai közül. Illetve Mithrandírt becsüli és tiszteli. Kiváló barát és megbízható útitárs.

Élettörténet: Haldír életéről nagyon keveset tudunk. Először Lothlórienben találkozunk vele. Itt tudjuk meg, hogy Ő a lórieni tündék kapitánya. Nem kifejezetten törp barát, sőt gyanakvó a kő népével szemben. A Szövetség tagjai közül Legolasban és Aragornban bízik meg leginkább. Aragorn régóta ismeri. Kegyetlen és erős harcos. Galadriel Úrnőt mélységesen tiszteli és szereti. Az életét is föláldozná érte. Az Ő parancsára vezeti 200 tünde íjászát a Helm szurdokban vívott ütközetbe is. Itt mutatkozik meg a régi szövetség emberek és tündék közt. Holott az embereket gyengének és esendőnek tartja mint a legtöbb népe közül.

Hobby: ének,

Foglalkozás: kapitány

Extrák: Tünde. A földi tündevilág szívében: Lothlorienben él. Hallása kifinomult, gyors és halhatatlan. ** A Gyűrűk Ura** c. műből

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).