Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eiri Maeda
Kategória: Yaoi
Feltöltő: szela00

Kor: 28

Külső leírás: Magas, majdnem üti a 2 m-t, testalkatilag pont az ideális, akihez szívesen bújna bárki, ezzel könnyen becserkészi áldozatait. Nincs olyan ember, aki ne fordulna utána, annyira kitűnik a tömegből. Hosszú szőkés-barnás haját szinte mindig leengedve hordja, kivéve, mikor dolgozik. Nagyon sápadt a bőre, hisz kevés napfény éri. Szemei eltérő színűek. Az egyik zöld, a másik kék, amire nem lát, mivel kiskorában „baleset” érte. Nappal mindig szemüveget hord, hogy ne tűnjön fel mássága, persze tudja, hogy ezt hogyan fordíthatja javára.

Jellem: Kiskori traumák miatt, egyfajta szadista, sőt már pszichopatának lehet nevezni. Szeret játszadozni az áldozataival, sosem sieti el a dolgot. A mindennapi életében nyugodt, általában csendes és figyelmes. Nem hívja fel magára a figyelmet. Visszahúzódó, ha beszólnak neki, inkább egyetért. Viszont mikor vadászni indul, mintha nem is ő lenne. Igazi szívtipró, mindig azt mondja, amit a másik fél hallani akar. Természetesen ilyenkor mindig udvarias és megvédi a kis édeseket. Egy ponton túl agresszívvé válik, de nem feltűnően, csak olyan, mintha a birtoklási vágy törne ki rajta, ami valahol így is van. Imádja a gyerekeket és soha nem tűri, hogy bántsák őket. Minden kisemberben önmagát látja még gyermekként.

Élettörténet: Egy rozoga viskóban született, egy nem túl szerencsés családhoz. Az anyja sem volt éppen egy gyöngyszem. Úton útfélen lefeküdt bárkivel egy kis pénzért, ráadásul ő már sokadik gyerek volt, mégsem volt egy testvére sem, mind meghaltak rögtön születésük után, egyedül ő élte túl a nemtörődömséget. Gyűlölte érte anyja, hogy él és nem döglött meg a többiekkel együtt. Folyton azt látta, hogy férfiakat hoz haza anyja és hogyan dugják meg. Azonban egy este másképp alakult és egy hapsi nem éppen azért jött, amire az anyuka számított. Előrántott egy kést és elvágta a torkát a kisfiú szeme láttára, majd meg is gyalázta a holttestet. Teljesen sokkot kapott, csak pár nap múlva a rendőrség talált rá, addig ott élt a holttest mellett. Evett, fürdött, lefeküdt aludni magától, csak az iskolában közölte, hogy az anyja meghalt. Ezek után nevelőotthonba került, ahol folyton különc volt, végül nagy nehezen örökbe fogadták. Kedves szülei voltak, de nem tudták elviselni, ahogy beszél és amikor megölt egy macskát és a szobájában rejtegette, elpattant a húr és elküldték. Attól kezdve nevelőszülőktől nevelőszülőkig járt. Sosem tapasztalt szeretet. Mire felnőtt már nem is érzett semmit, csak anyja holttestét látta maga előtt, viszont a nőktől undorodott, hiszen amit látott, hogy mikor hogy dugják az egyetlen személyt, akit valamennyire szeretett, eltaszította, így a férfiak felé fordult. Saját módszerét használva első áldozatát 25 évesen kapta el. Eleinte bizonytalan volt, majd kialakult a gyilkolási stílusa. A rendőrség azóta is keresi, de sosem tudták elkapni, mert nagyon alapos volt. Tudatában van annak, hogy amit tesz nem helyes, de mégsem képes leállni. Egy óvodában kezdett dolgozni, hogy gyerekek vegyék körül. Mindig lenyugtatja, ha azt látja, hogy valakit gondoskodó család várja haza.

Hobby: Emberek ölése, könyv olvasás és más sorozatgyilkosok tanulmányozása

Foglalkozás: Óvodai pedagógus

Extrák: Szeret ölni, élvezi. Csak egy késsel öl, amivel az édesanyját is meggyilkolták. Sorozatgyilkos és nagy intelligenciával rendelkezik.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).