Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sha´ Melissa Wy´Roow
Kategória: Yuri
Feltöltő: Catgirl

Kor: 27

Külső leírás: Törékeny, vékony termete van, mégsem kell őt félteni. Aki kölyökkora óta harc művészetet tanul, annak jó kondija van. Közép magas, mindössze 171 centi, de a női átlag magasságnál egy kicsivel nagyobb. Teste karcsú, ám mégis formás idomokkal áldotta meg az ég. Feszes combok, kerek popsi, kerek tenyérbeillő mellek, kecses nyak, gyönyörű, nőies arc. Ennél tökéletesebb már nem is lehetne. Szemei barnák, míg ajkai halvány rózsaszínűek. Nagyon kevés sminket szokott használni, éppen, hogy csak kiemelje szemeit és nőiességét. Haja sötétebb barna, néhol világosabb, már-már szőkés árnyalatú, amin ha a fény megcsillan, még szebb képet ad róla. Haja egészen leér a lapockájáig. Dús, enyhén hullámos korona díszeleg a fején.

Jellem: Határozott, kemény csajszi. Nem nagyon fél senkitől sem. Persze meg lehet félemlíteni, de nagyon nehezen. Senkivel sem bunkó, vagy neveletlen. Mindenkivel illemtudó és figyelmes. Persze, aki megérdemli, azzal igenis bunkó, faragatlan tud lenni. Egyébként egy kedves, mosolygós lány. – A múltjához képest. – Elég szókimondó típus. Ami a szívén, az a száján típus. Hosszú ideig képes egy dologra koncentrálni, megvan az a képessége, hogy kiváló szakemberré váljon. Nagyon fogékony az újra, és gyorsan tanul. Nem szeleburdi, viszont néha még elhamarkodottan dönt, és néha még picit kapkod, viszont legtöbbször képes nyugodtan végiggondolni, és elemezni a helyzetet, precízen végre hajtani, és csendben megfigyelni, ahogy kell egy kiváló szakembernek. A magánéletben, viszont már sokkal nyugodtabb, visszahúzódóbb, és nehezebben nyílik meg bárkinek is.

Élettörténet: A gyermekkora nagyon jó volt. Boldog családi állapota volt. Mindene meg volt. Szerető anya, aki mindig meleg étellel és szeretettel várta őt haza. Szerető apa, aki megvédi a fiúktól, megvédi mindentől, ami csak veszélyt jelenthet a kicsike lánykájára. Az általános iskolát kitűnően végezte. Így került be az egyik legjobb közép suliba. Ott is kiemelkedő teljesítményt nyújtott mind sport, mind tanulmányi téren. Egész felfelé haladt az élete, míg nem jött a mélypont. Egyik reggel anyját holtan találta, apját pedig sehol sem. Csupán egy levelet. El kellett mennie egy raktár telepre, ahol már az apja várta őt. Ekkor derült ki, hogy apja az akkori egyik legnagyobb Japán Yakuza csoport tagja, amit világszinten köröznek. Kényszerítették, hogy tagja legyen. Ekkor mindössze még csak másodikas volt. A középiskola és az egyetem elejét végig bűnözte. Végig bulizta, drogozta és bűnözte. A tetoválás is ekkor került rá. Igaz, senki nem tudja, hogy a yakuzákhoz tartozott. Azóta kilépett, és rendezte életét. Az egyetemet kitűnően elvégezte, és helyszínelő lett belőle. Rájött, hogy így nem lehet normális élete, hogy csak bulizik, és bűnözik. Stabil életet akart, amit el is ért. Még nem nagyon van tapasztalata, de a fegyverekhez kitűnően ért. Hála múltjának.

Hobby: Munkája, olvasás

Foglalkozás: Helyszínelő/sorozatgyilkos szakértő

Extrák: Régen Japán egyik legnagyobb, legkörözöttebb Yakuza csapatához tartozott, de most már jó útra tért. * Ritkán, ha nagyon ideges, rágyújt.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2013. 06. 22.
2013. 11. 24.

Módosítva: 2016. 05. 24. 15:41:38
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).