Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shihoudani Yuujirou
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 17

Külső leírás: Termete átlagosnak mondható, viszont alkata karcsú, nőies, az arca is lányos. Akkor pedig, amikor jobban beleéli magát princess szerepébe sokszor borítja rózsás pír is. Bőre puha, és fehér, hosszú sötétszőke tincsei hátul egészen a derekáig leérnek, míg elől rövidebbre vágatja. Csak komoly pillantása árulkodik arról, hogy ő igenis férfi, semmi baja nincs a fodros, habos-babos ruhákkal, amiket a diáktanács felvetet vele, hogy princessként fellendíthesse az iskola unalmas hétköznapjait.

Jellem: Még női ruhákban is magabiztos, általában azért, mert ezt a fajta öltözködést nehezen viseli, rendesen szokta is ugratni Mikotot. Toorunak mesélt talán először arról, hogy mennyire kívülállónak érzi magát családjától. Azért, mert szereti szüleit, vagyis anyját, és volt tanítóját, valamint kettejük kapcsolatából született kisöccsét, Shinnosuket, nem akarja tönkretenni a boldogságukat azzal, hogy velük van. Emiatt is él kollégiumban még a nyári szünet alatt is. Úgy érzi, családja nélküle a tökéletes család. Ezt el se meri nekik mondani, pedig más helyzetekben igazán bátor, minden helyzetben kiáll a barátaiért.

Élettörténet: Amikor anyja összeismerkedett, majd rövid idő után össze is házasodott tanárával, és még testvére is született, kicsit összezavarodott kisöccse reakciójától. Számára úgy tűnt, a kicsi nem szereti, emiatt is költözött be egy elit fiú iskola kollégiumába, ahol még jobban el tudott határolódni családjától. Bár... Azt álmában se gondolta volna, hogy itt napjai annyira izgalmasan fognak telni nyugati hercegnőként, mint ahogyan telnek, főként mióta Tooru-kun is az iskola tanulója lett.

Hobby: Princess munka, de szinte bármit kipróbál addig, amíg nem kell hazamennie

Foglalkozás: Tanuló , de egyben princess is

Extrák: Anime: Princess Princess

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 10.
2012. 07. 12.

Módosítva: 2012. 07. 12. 20:54:24
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).