Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shou Shibata
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 23

Külső leírás: Szőke torzonborz tincsei féloldalasan az arcába lógnak. Rikító zöld szempárját sűrű szempillái teszik még látványosabbá. Átlagos magasságú, formás karcsú testalkata van. Jobb fülében egy fültágító található. Imádj a piercingeket. Ajkába van kettő a nyelvébe egy. Jobb szemöldöke körül kettő – kettő. Mindkét mellbimbójába és két csípőcsontja körül 3 - 3 pc helyezkedik el. Leglátványosabb piercingei amivel kiveri sokszor a biztosítékot és előszeretettel mutogatott azok: a nyaka vonalán lévő két piercing ami a bőre alá van beültetve, valamint a tarkóján lévő karika, ami szintén félig a bőre alá van ültetve. Gerince vonalán még található 3 – 3 piercing, amik feljebb helyezkednek el valamint még 2 – 2 feneke fölött. Jobb vállán még egy nonfiguratív tetoválás is van, mely egészen leér a mellbimbójáig. Öltözködése kihívó, ha éppen nem dolgozik.

Jellem: Kissé őrült, vad személyisége van. Piercingei miatt jó páran megbotránkoznak rajta, de ő ezt élvezi. Ami a szívén az a száján.Folyton pörög utál unatkozni. Társasági ember, imád a középpontban lenni. Egoista és nagyon perverz emellett még mazohista is, ezért is csináltatott meg jó pár piercinget. Imád flörtölni és akit ki nézz magának bármi áron megszerzi. Gyengéi az idősebb férfiak, főleg akiknek nem makulátlan az életük. Nem egy heterot csalt már az ágyába. Barátait imádja és akár az életüket is adná értük.

Élettörténet: Szülei nagyon konzervatív, vallásos és komoly emberek ezt a neveltetést kapta nővére és a bátyja is, de ő mindig más volt. Mindig eleven gyerek volt igazi kis ördögfióka. Kicsiként még jobban tudtak hatni rá, de ahogyan egyre nagyobb lett és jobban felfogta a dolgokat még inkább nem tetszett neki a családja felfogása. Az egyik ilyen felfogás az volt, hogy házasság előtt nincs sex, arról nem is beszélve, hogy olyan nincs, hogy a másik nemmel legyen. Ezek után Shou még jobban lázadt bár sosem vonzotta a gyengébbik nem. 16 évesen le is feküdt végzős fiúval és persze otthon sem tagadta el. Szülei megelégelték a dolgokat, na meg amúgy is úgy voltak vele, hogy a fiúk így is rossz úton jár, hiszen például nem hitt istenben se a házasságban na meg kiszökött otthonról és persze a barátai társaság se tetszett a szülőknek. Még úgy hitték ezt vissza, lehet fordítani na meg alapból is el akarták küldeni az ország egyik legszigorúbb bentlakásos iskolájába és így is tettek, ahova az is apja is járt meg a bátyja, mint persze mintadiák mindketten így tudták ki is ő. Shou örült, hogy elszabadulhatott otthonról nem utálta a családját csak nem tartozott közéjük mindig úgy vélte tuti elcserélték. Persze az iskola se volt jó hatással rá sőt nagyobb botrányokat csinált. Cigizett és ivott, hiszen tudta kiktől beszerezni, amikor volt alkalma megszökött, igen csak ki tudta játszani az embereket. Lógott az órákról, beszólt a tanároknak és persze volt jó pár hozzá hasonló diák így velük követte el na meg párral le is feküdt. Igazgatóság megunta egy év után kirúgták a fiút. Az apja pedig nem engedte haza, megmondta, ha ilyen lássa el magát, persze ezzel azt akarta elérni, hogy megijedjen, de neki ez volt a legjobb dolog, ami történhetett. Egyik haverjához költözött és azért befejezte a sulit közben vállalt el munkákat. Érettségi után főállásba pultosként helyezkedett el, amit élvez is. Szüleivel azóta se tartja a kapcsolatot. Amint lett elég pénze elköltözött. Álma, hogy fotós legyen, így amikor csak teheti fotóz. Még sosem volt komoly kapcsolata nem volt még szerelmes.

Hobby: sex, fotózás, piercingek, idősebb pasikkal flörtölés idősebb pasikkal flörtölés, főleg akik még rosszfiúk is

Foglalkozás: Pultos

Extrák: Mazohista, főleg az ágyban.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 10.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:17:31
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).