Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucy
Kategória: Hentai
Feltöltő: vicii

Kor: 17

Külső leírás: Lucy nem túl magas, alig éri el a 160 centit, alkata pedig ehhez megfelelő. Lábai hosszúak, kecsesek és rendkívül formásak, élvezet nézni őket. Combjai is vékonykák, egy termetesebb férfi két kézzel könnyedén átéri. Feneke apró, formás és kemény, pont tenyérbeillő, a férfiak rendszeresen megfordulnak utána. Csípője kerek, dereka vékonyka, vállai pedig szintén gömbölyűek, tökéletes homokóra alakot adnak ki. Nincsenek túl nagy mellei, épp arányosak az alkatához képest. Karjai vékonykák, kecsesek, keze apró, ujjai hosszú művészujjak. Körmeit sosem hagyja túl nagyra, de kivétel nélkül mindig feketére mázolja, puszta hóbortból, talán hogy egy kicsit kitűnjön a tömegből. Kecses hattyúnyakán igazán helyes pofika csücsül. Álla apró és hegyes, ajkai dúsak, a színük, akár a cseresznyéé, mindig pajkos kis mosoly ül rajtuk. Orra helyes és fitos, arca kerek, néhány szeplő teszi csintalanná. Szemei nagyok és kifejezőek, a színük akár a tejcsokoládé. Sminket ritkán használ, néha csak szemceruzával húzza ki. A tekintete olyan, akár egy nyitott könyv, mindig elevenen csillog, minden érzését tökéletesen ki lehet olvasni belőle. Szemöldöke vékony, szép ívű, a színe pedig gesztenyebarna, akár hosszú hajáé. Barna hajzuhataga leér egészen a lapockájáig. A frufruját két oldalra növesztette, hogy ne zavarja a látásban. Lobonca sokszor egészen csapzott, kócos az egész napos futkosástól, arról árulkodik, hogy gazdája egy vérbeli vadóc. Öltözéke mindig egészen egyszerű. Általában edzőcipőt hord, de szereti a bebújós darabokat is. Oda van a mintás zoknikért, talán még a legnagyobb melegben is valami vicces mintájú térzokni van rajta. Szereti a szoknyákat, amik alá azonban mindig rövidnadrágot húz, tekintve, hogy folyamatosan ugrándozik és futkároz. Felülre mindig valami lazább pólót húz, ritkábban valami pántos felsőt. Imádja a feltűnő színeket, a pirosat, a zöldet, a sárgát és a kéket, ruházata arról árulkodik, hogy egy igazán színes egyéniséggel van dolgunk. Kiegészítőként elmaradhatatlan egy nagy, barna kabát, és a fejéről a piros baseball sapka, amibe nyugodtabb délutánokon a centeket szokta gyűjteni, mikor zenél. Hátán állandó jelleggel egy piros iskolatáska fityeg, amelyben elfér minden holmija, sosem teszi le, bárhova is menjen. És az elmaradhatatlan, imádott gitárja, ami nélkül létezni sem tudna. Egy régi, kopott Gibson, amire még ő maga kereste meg a pénzt annak idején, s azóta is úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére. A bohókás kiegészítőket is szereti, az öveket, nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket, sokszor előfordul, hogy egy tetszetősebb darabot elemel egy bódéból, így már egész szép gyűjteménye van belőlük.

Jellem: Lucy tipikusan az a lány, akit az utca nevelt. Igazi talpraesett nőszemély, aki bármilyen helyzetben feltalálja magát, sosem egy elveszett bárányka. Először is a beszélőkéje valami letaglózó. Nagyon könnyedén szóba elegyedik másokkal, és szinte folyik belőle a szó, sokszor kéretlenül. Ami a szívén, az a száján, mindent kimond, ami az eszébe ötlik, nem foglalkozik azzal, hogy esetleg megsérthet valakit a szavaival. Ezt a tulajdonságát sokszor a saját hasznára fordítja. Ha a helyzet úgy kívánja, hát hazudik, mint a vízfolyás, és ezzel már rengeteg helyzetből kimagyarázta magát. Verbális fegyverarzenálja ijesztően nagy, bárkit legyőz szájkaratéban, ha arról van szó. Továbbá rendkívül bátor. Habozás nélkül szembeszáll akárkivel, igazán harcias teremtés, ha kell, üt, rúg, harap és karmol. Persze ha azt látja a célravezetőbb megoldásnak, akkor fut is, nincs ellenére a menekülés. Az ő bátorsága inkább arra éleződött ki, hogy minden helyzetből a kiutat keresi, sosem esik kétségbe, és bármilyen égető legyen a szituáció, megmarad a hidegvére. Fél ő, többet mint bárki hinné, hiszen minden pillanatban attól kell rettegnie, hogy rendőrkézre kerül, de képes legyűrni a félelmét és a saját hasznára fordítani. Hihetetlenül makacs lány, amit egyszer a fejébe vett, azt meg is fogja csinálni, még ha vért is kell izzadnia érte. Semmi nem képes eltántorítani a céljaitól. Nagyon közvetlen, kedves lányka, aki könnyedén szóba elegyedik bárkivel. Rendkívül könnyen barátkozik, az emberek pedig hamar a szívükbe zárják. Nagyon szerethető ember, hiszen hatalmas szíve van. Mindig segít, ahol csak tud, és bár sokszor egy garasa sincs, és alig jut elemózsiára, azt a pár falatot is szívesen osztja meg bárkivel. Lucy próbálja minél jobban kiélvezni az életet, amíg csak tudja, és ebben gitárja nagy segítséget nyújt neki. Próbál úgy élni, hogy semmit ne kelljen megbánnia. Imád nevetni, és bármilyen kilátástalan legyen a helyzet, az ő szája mindig mosolyra görbül. Nagyon optimista, folyton próbálja a dolgok jó oldalát nézni, nála az a bizonyos pohár mindig félig tele van. A férfiakkal a kapcsolata elég különös, hiszen még soha nem volt szerelmes, és egyáltalán nem volt pozitív élménye velük, de menthetetlenül hisz benne, hogy egy szép napon majd belebotlik az igaziba. Tipikus romantikus lány, aki este, ha álomra hajtja a fejét, egy szőke hercegről álmodozik fehér lovon, aki kimenti ebből a kilátástalan helyzetből. Persze saját tapasztalataiból kiindulva óvatos, nem vetné bele magát az első jöttment karjaiba, de bizony ha valaki közeledni kezdeni felé, nem lökné el rögtön magától, hiszen ki tudja, mikor lesz legközelebb alkalma egy csókra... a szíve mélyén, bár még saját magának is tagadja, vágyik r, hogy valaki szeresse, gondoskodjon róla és megóvja. Biztonságot akar, egy kis nyugalmat, amikor nem kell minden nap a megélhetésért küzdenie.

Élettörténet: Lucy egy átlagos polgári családban született. Szülei nagyon várták érkezését, és mikor világra jött a várva várt poronty, elhalmozták a szeretetükkel. Végtelen örömmel és odaadással nevelték, figyelemmel kísérték minden mozdulatát. Édesanyja háztartásbeli volt, édesapja pedig bankár. Nem voltak kimondottan gazdagok, de jómódban éltek. Aztán egy végzetes napon megtörtént a baj: mikor édesapja hazafelé tartott kis családjához, frontálisan ütközött egy másik autóval. Édesapja és a másik autó sofőrje azonnal meghalt, utasa pedig kórházba került életveszélyes sérülésekkel. Az idilli család pedig a múlté volt. Lucy édesanyja mély depresszióba esett. Nem foglalkozott többet a kislánnyal, a saját gyászával volt elfoglalva. Nemsokára aztán, mivel az asszonynak nem volt saját keresete, kilakoltatták őket gyönyörű házukból és egy apró garzonlakásba kellett költözniük. Szörnyű körülmények között éltek. A nő az alkoholba menekült, sokszor nyugtatókat is szedett. A kislány próbálta vigasztalni édesanyját, persze sikertelenül. Végül a nő elkeseredésében más férfiak karjaiban keresett vigaszt. A kis Lucy félt azoktól az emberektől, akik csak a testi örömökért jöttek a lakásukba. Olyankor mindig bezárkózott a szobájába és bebújt a takaró alá. És mikor azt hitte, a helyzet nem lehet rosszabb, az lett. Édesanyja állást talált magának, egy közeli bárban lett táncosnő. Összejött egy tőle jóval idősebb férfival, egy munkanélküli drogfüggővel, aki kis időn belül oda is költözött hozzájuk. Míg az anyuka dolgozott, a pasas otthon terpeszkedett a tévé előtt és az eszméletlenségig lőtte magát. Kábult, bedrogozott állapotában sokszor magában beszélt, egy nőt szólongatott, kérdezte tőle, mért hagyta el, majd éktelen káromkodásba kezdett, végül zokogásba. Miután Lucy hazaért az iskolából, még néhány óráig kettesben kellett maradnia a férfival. Rettegett azoktól az időktől. A pasas először erőszakoskodott vele, megütötte, végül rendszeresen verni kezdte. Mikor elpanaszolta mindezt édesanyjának, az asszony erélyesen rászólt, miszerint vannak az életben olyan dolgok, amiket egy nőnek le kell nyelnie. Ezek után a kislány nem próbált segítséget kérni. Aztán egy alkalommal, a férfi a szokásosnál is jobban megverte, majd vérben forgó szemekkel megpróbálta róla letépkedni a ruhákat. Lucy kétségbe esett, egy vázával leütötte a férfit, aki eszméletlenül terült ki a padlón. Ezek után, az ekkor még csak 12 éves kislány kapkodva begyömöszölte a cuccait az iskolatáskájába, fogta a gitárját, és egyszerűen elszökött otthonról. Azóta városról városra, országról országra kalandozik, és menekül a rendőrök elől. Hogy fenntartsa magát, sokszor zsebtolvajlásra adja a fejét, máskor leül gitározni egy padra és az ekkor kapott centekből vásárol ételt magának. Egyértelműen boldogabb, mint otthon volt, és szabadabbnak érzi magát. Szereti ezt az életet, mégis vágyik valami biztonságra, egy biztos helyre, amire azt mondhatja: otthon.

Hobby: Zeneszerzés, éneklés, gitározás.

Foglalkozás: Zsebtoljav.

Extrák: --- gyakorlatilag nincstelen. Sokszor előfordul, hogy parkokban alszik, padokon vagy buszmegállókban. Máskor, ha szerencséje van, kivesz egy motelszobát, ahonnan fizetés előtt mindig távozik --- nagyon ügyes tolvaj, eddig csak kevésszer bukott le --- nincs semmilyen igazolványa, azokat annak idején otthon hagyta --- sosem beszél a múltjáról --- önerőből tanult meg gitározni, a zene az egyetlen szenvedélye, ami megédesíti a keserű perceket is --- szűz, eddig még nem volt dolga férfival, még az első csókját sem lopták el --- nagyon édesszájú --- gyönyörű énekhangja van ---

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2018. 08. 05.
2020. 10. 02.

Módosítva: 2020. 10. 01. 22:16:31
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).