Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Akihiro Aida
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 22

Külső leírás: Barna rakoncátlan tincsei sokszor az arcába lógnak ehhez gesztenyebarna álmodozó tekintetet társul. Testalkata finoman izmos normál magasságú. Gondolkozás közben lehunyja a szemeit és mindig a fejét támasza. Divatosan öltözködik. Piros kesztyű írás közben szinte mindig rajta van, mert fázni szokott a keze. Jegyzetfüzete folyton ott lapul a táskájába.

Jellem: Fantáziája nagyon színes és gazdag. Álmodozó és sokszor szokott elbambulni még beszélgetés közben is, kicsit elhallgat, majd folytatja mondókáját, mintha mi sem történt volna. Kissé elvont amolyan művészlélek. Nem kötekedős fajta, de az igazáért kiáll. Kedves, barátságos természete van, de tud kemény és komoly lenni is ha kell. Néha nehéz követni, mert szeret összevissza ugrálni a témák közt, de aki ismeri, megszokja. Szeret flörtölni és romantikázni, de nem csöpög a nyáltól. Az ágyban viszont elő szokott jönni perverzebb énje.

Élettörténet: Amióta az eszét tudja mindig is írónak készült. Általános iskolásként írt már verseket és kisebb történeteket. Tanárai már ekkor felfedezték, hogy van hozzá tehetsége, így javasolták mindenképpen fejleszteni kéne magát és ezen a pályán elhelyezkednie. Átlagos családban nevelkedett. Van egy nővére is. Családjával nagyon jó viszonyban van. A gimiben kezdetekben a nőkhöz vonzódott volt is egy – két barátnője, de semmi komoly amolyan gimis szerelem. Az egyikkel le is feküdt, de már akkor érezte ez nem az igazi. 17 évesen jött egy új fiú az osztályába. Hamar összebarátkoztak és furcsa vonzalmat kezdett felé táplálni, de akkor még nem értette mi ez. Egyik nap haza ment és írni kezdett kettőjükről. Ő lett a múzsája. Eleinte nem is foglalkozott azzal, hogy egy fiú ihlete, meg hiszen ez csak írás. Egyre közelebb került a fiúhoz és a regénye, ami a barátságukkal kezdődött átfordult szépen lassan szerelmi szállá. Minden érzését leírta és ekkor kezdett rádöbbenni, hogy ő tényleg úgy vonzódik a fiúhoz. Nem ijedt meg ez mindenre magyarázatot adott neki, hiszen leges legbelül érezte, hogy a másik nemhez vonzódik csak kellett egy megfelelő lökés. Elakarta mondani a fiúnak mit érez iránta, így odaadta a regényét, hogy olvassa el, ami meg van és mondjon róla véleményt. A válasza egy csók volt és össze is jöttek. Először nővérének mondta el, aki segített beszélni a szülőkkel. Nem örültek elsőre, de végül elfogadták, sőt párját is megszerették. 3 évig voltak együtt. Mindkettőjüket megviselte, de tudták jobb, ha szakítanak, hiszen a szerelem már elmúlt. Könyvet kisebb nagyobb szakításokkal írta és fiúnak adta, hiszen ez róluk szólt. Volt párja nem sokkal ezután másik országba utazott és ott tanult tovább. Kapcsolatot azóta is tartják. Akihironak azóta nem volt komoly kapcsolata egy jó ideig nem is akart azóta meg nem találkozott senki olyannal, akivel eltudná, képzelné az életét. Maradnak addig a kalandok.

Hobby: írás, olvasás, séta

Foglalkozás: Egyetemi hallgató irodalom szakon. Részmunka ídőben pultuskén dolgozik

Extrák: *** Csak egy hosszabb regénye van amit a volt párja kapott meg. *** Keresi a múzsáját további íráshoz, mivel azóta szerelmes témák nem igen mennek ki, pedig abban a legjobb aminek a központjában az érzékiség áll megfűszerezve erotikával és persze izgalmas fordulatokkal. *** Olvasás, írás közben szemüveget visel. *** Albérletben lakik az egyik haverjával. *** Sziszám tulajdona ***

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 22.
2013. 08. 26.

Módosítva: 2013. 08. 26. 22:00:07
Módosította: Felicity

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).