Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hard Kaminage
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 24

Külső leírás: Sötét szőke rövid haja van. Zöldeskék szemei csak úgy vonzzák a tekintet. Van egy anyajegye a jobb szeme alatt, ez amolyan sexepill neki. 185 cm magas izmos testalkatú, amit futással tart karban. Öltözködése divatos azt veszi fel amihez éppen kedve van, de általában farmert és pólót visel. Van egy sárkány tetoválása ami az egész hátát borítja.

Jellem: Erős jellem. Céltudatos, bármit tűzz ki maga elé, addig küzd, amíg el nem éri. Sulit, alapítványt és munkáját komolyan veszi, de alapjáratban vidám, bolondos természete van. Szeretteiért bármit megtenne és nagyon fontosak neki. Társasági ember nem igen szeret egyedül lenni. Mindig is a férfiakhoz vonzódott imád flörtölni. Perverz és sexmániás, mindenféle játékban benne van, de tud romantikus is lenni az ágyon kívül.

Élettörténet: Családjával szoros kapcsolata van főleg a húgával. 6 éves volt amikor megszületett lánytestvére siketen. Egész család megtanulta a jelbeszédet. Testvére sok piszkálódásnak volt kitéve, de Hard mindig megvédte. Nagy hatással volt életére, emiatt döntött is az orvosi szakma mellett. Az alapítványt 20 évesen alapította amit szülei is támogatnak és egyre több tagja van. Egyetem miatt elköltözött, de rendszeresen tartja kapcsolatot családjával és amikor teheti találkozik velük. 19 évesen lett az első komoly kapcsolata ami egészen 3 évig tartott. Családja ezt is elfogadta, hogy a fiúk meleg. Nem volt azóta komolyabb kapcsolata csak hosszabb – rövidebb kalandjai.

Hobby: futás, sex, jótékonykodás, új dolgok kipróbálása

Foglalkozás: Orvostanhallgató, ápolóként már most dolgozik egy kórházban.

Extrák: Létrehozott egy alapítványt halláskárosultak számára. Előadásokat tart és próbálja elfogadtatni az emberekkel, hogy attól, még hogy mások ők is teljes jogú emberek.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 29.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:16:56
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).