Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Egil Swegde
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 17

Külső leírás: Átlagnál kicsit alacsonyabb, és jóval vékonyabb fiúcska. Karcsú, olyan, mintha minden ruhában elveszne. Világosszőke tincsei valóban egy szélfútta szalmakazal benyomását keltik, pedig igazán igyekszik tenni ellene. Még hajcsattokat is használ, hogy kordában tartsa a rakoncátlan hajkoronát. Bőre világos, így még feltűnőbb rajta ha elpirul, vagy csak a nevetéstől kipirul arca. Igazán bájos pofival áldotta meg a sors, amit hatalmas, világoskék szemek tesznek még elbűvölőbbé. A hosszú szempillák, az állandó kedves mosoly, és az apró orr egészen nőiessé teszik, ezt gyakran szóvá is teszik neki, de nem szokta érdekelni. Ami még jobban rásegít a lányos külsőre, az a bal fülében lévő apró fülbevaló, de semmi pénzért nem venné ki. Csak egy éve kell szemüveget hordania, így ezt még nem igazán tudta megszokni. Gyakran elfelejti fölvenni, vagy ha már fölvette, akkor arról feledkezik meg, hogy rajta van. Ruhatára nem túl változatos, többnyire világosbarnából, és sárgából áll, de ezek állnak neki a legjobban. Arcjátékával bárkit képes megnevettetni, ezért nem is fukarkodik vele. Olyan grimaszokat tud kicsalni magából, amiről nem is gondolnák, hogy egy ember képes lehet rá.

Jellem: Állandóan vidám, minden lében kanál srác. Mindenhol ottvan, mindenkinek próbál segíteni, és mindenről tudni akar. Szereti ha boldogok körülötte az emberek, ezért mindenkit igyekszik megnevettetni. Leginkább az osztály bohócának szokták nevezni. Mindig van tarsolyában egy-egy új vicc, amit olyan arcjátékkal tud előadni, hogy lehetetlenség ellenállni neki. A tanárok már rég leszoktak arról hogy feleltessék, mert azokat még ők sem tudták megállni nevetés nélkül. A sok komolytalanság ellenére azonban egy igazán inteligens, ha kell meglepően komoly fiú, akire bármikor lehet számítani. Sokak problémáját meghallgatja, tanácsot ad nekik, de ő nem szokta megosztani akárkivel a gondjait. Gyakran használ nehéz szavakat, bonyolult mondatokat, de ezeket is inkább csak azért, hogy nevessenek rajta. Szeret barátkozni, új embereket megismerni, de igazán közel engedni magához csak testvérét képes. Csak akkor mutatja meg kevésbé vidám arcát, mikor kettesben vannak.

Élettörténet: Átlagos családban nevelkedett, szülei sokat foglalkoztak vele és testvérévél. Sokat játszottak, együtt nőttek föl, ami nem csoda, hisz ikrek. Igaz hogy kétpetéjüek, igaz, hogy testvére lány, de mindig megkapták, hogy borzasztóan hasonlítanak. Mindenhová együtt jártak, egészen a középiskoláig. Pais ugyanis inkább a művészetekben jeleskedett, így máshová ment tovább. Mindd a ketten rosszul viselték ezt az elválást, még ha csak a nap egy részét is kell külön tölteniük. Egy idő után azonban beletörődtek, hogy mostmár csak esténként okozhatnak fejfájást szüleiknek. Egil hamar szerzett barátokat, hamar elfogadták az osztályban, habár sokat piszkálták lányos külseje miatt. Sokszor cukkolták azzal hogy a fiúkat szereti, de ő soha nem is tagadta. Már egész régen tisztábanvele, hogy az ellenkező nemhez vonzódik, de bevallja, hisz úgy van vele, hogy a barátainak ezzel együtt kell elfogadniuk őt.

Hobby: Olvasás, viccek tanulása, rajzfilm bámulás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Laktózérzékeny, emellett szörnyen válogatós is, így nagyon kevés ételt eszik meg.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).