Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Samatha Aldrin
Kategória: Yuri
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos magasságú, teltkarcsú lány, amolyan „van mit fogni rajta mégsem húsos”. Talán így jellemezhetnénk a legegyszerűbben. Haja mogyoróbarna, általában összefogva, vagy fonatban hordja, ha kiengedi akkor egészed a derekáig ér, és gyönyörű hullámokat vet. Frufruja kissé féloldalas, mert mindig oldalra simítja vagy tűzi így kialakult egy beállása. Szemei szürkéskékek akár a viharok ég, sőt ha sokáig belenézel mintha villámokat látnál benne. Általában szemceruzával és spirállal emeli ki szép szemeit, ezen kívül szőlőzsírt használ dús, mindig vidám ajkaira, de semmilyen más sminket nem használ. Egyáltalán nem követi a divatot, azt szereti ami egyszerű, nem kirívó színű, kényelmes, néha még elég fiús is, persze igyekszik kiemelni kellemesen dús melleit is. Eléggé megszokott kinézet nála hogy military stílusú ruhákban van, ami nem véletlen.

Jellem: Mondhatni kissé fiús jellem, de ennek is megvan az oka. Aki három báty mellett nő fel annak elég nehéz teljesen lányként viselkedni. Nagy a szája, mocskos, ráadásul a káromkodás sem zavarja, bár nem alkalmazza gyakran, csak ha ideges. Első látásra senki nem nézné ki belőle hogy mennyire közvetlen, de ha egyszer elkezd beszélni megvilágosul az ember. Ennek hatására jobban kijön a fiúkkal, bár a lányokkal is elvan, ami alól a plázamacák kivételek, mert azokat kifigurázni nagyon szereti. Bevállalós persze inkább csak ha hülyeségről és ökörködésről van szó, fogadásból és poénokból nem fekszik össze vagy nem csókol meg senkit. Ilyen szempontból visszafogottabb, tartja magát, és főként lányként viselkedik. Oda van a lövöldözős, katonai, kommandós játékokért, egész jó is benne, habár csak srác haverjaival szokott játszani, vagy bátyjaival, de az neki éppen pont elég. Főleg hogy bátyjait meg is veri benne, még a katonát is.

Élettörténet: Negyedik gyerekként született a családba 3 fiú után, akik szerették mindig is szekálni, piszkálni persze mellette nagyon szerették, de a fiúk már csak ilyenek. Hogy ne közösítsék ki testvérei elkezdte felvenni a stílusukat így lassan kialakult benne az a jellem amit most ismerünk. Az egyik bátyja katona, de simán leveri olyan számítógépes játékokban, mint a C.o.D. vagy a C.S. Talán ennek a sok összességnek a hatására szeretne majd nemzetvédelmi egyetemre menni később, hogy ritka példánya legyen a női katonatiszteknek. A sportban jó, erős, kitartó és nem utolsó sorban álma hogy ez legyen. Ennél több talán nem is kell. Nem kitűnő tanuló, pedig lehetne, csak ugye a sok számítógépes játék olykor eltereli figyelmét és olyankor szalad az idő.

Hobby: számítógépes játékok, bandázás srácokkal, reggelenként vagy esténként futás bátyjaival, sportok, olykor szórakozás.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: biszex *** kérésre áttehető hentaiba.

Képinfo: Sakimichan (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).