Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Adyno Selassié
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 27

Külső leírás: Megjelenése a világban, amelyben mozog, különleges, és emlékezetes. Aranyszőke, félhosszú, tépett frizurája, perzselően tengerkék szemei, íves arca örökre beleivódnak annak retinájába, aki találkozik vele. A fülében ezernyi fülbevaló található, ezek mind voltaképp klánján belüli rangját jelképezik, mert bár ártalmatlannak tűnik, jobb vele vigyázni. Már csak képzettsége miatt is izmos, s ez a kisportoltság arányosságot kölcsönöz neki. Nap közben főleg öltönyökben mutatkozik, éjszaka azonban előfordulhat, hogy “munkaruhájában”, egy lehetőleg minél több mindent fedő, s csak szemeit szabadon hagyó fekete öltözékben mutatkozik. Kiegészítői között szerepel egy kevésbé férfias darab is, a hajában levő hajcsat - néha akár több is - amelyek különbözőek lehetne színben és formában, viszont, ha valaki beszól értük, az minimum törött orral távozik.

Jellem: Kedves és megnyerő külseje és modora ellenére Adyno képes a lehető legválogatottabb kegyetlenségekre is. Főleg embertársaival szemben, akiket nem tart sokra, kivéve azokat, akik a környezetében társaivá lépve elő, kivívták megbecsülését, azonban jaj annak, aki átvágja vagy elárulja. Erőskezű, de tud valóban családiasan kedves és törődő is lenni, de csak a “belső körrel”, akik közel állnak hozzá - nem számít, azok állatok-e vagy emberek. Azonban kétségtelen, még felettük is szeret uralkodni, főleg érzelmileg, azt perverz mód élvezi. Magánéletét tekintve alapvetően megveti az embereket, akiket az állatokhoz képest alantasnak tart, klánján kívül csak azon embertársait veszi bármibe is, akik rendelkeznek az általa “állati léleknek” nevezett aurával, azaz közelükben olyan érzése támad, mintha rejtőzne a másikban valamiféle állati szellem. Őket kitünteti figyelmével, és mindenképp megpróbálja megszerezni őket magának, a többi embert viszont bármikor, a legkisebb lelki törés vagy gondolkodás nélkül küldi a halálba, ha olyan megbízatást kap, legyen az a másik ember felnőtt avagy kisgyerek, férfi vagy nő. Nem hisz a szerelemben, nem is táplált ilyen érzést még senki iránt, és terveibe nem is fér bele ilyesmi, mások ilyen irányú kötődését viszont kihasználja, és ha arról van szó, testileg ki is elégíti őket, ez nem derogál számára, hiszen ez is egy módja a másik feletti uralomnak, amit - mint már emlegettem - kifejezetten imád. Belső lelkivilága ellenére képes szerepet játszani, és a kedves, megnyerő modort magára öltve kellemes társaságot nyújtva beszivárogni a másik gondolataiba, hogy még könnyebb legyen elvágni a torkát.

Élettörténet: Ninja klánba születvén már gyermekkorától - először játékosan, majd egyre komolyabban - élete része volt az állandó testmozgás és kiképzés. Iskolába hivatalosan nem járt, magántanulóként végezte tanulmányait, amelyekbe a klasszikus tantárgyak mellé egy csomó, későbbi létét meghatározó tárgy került, például fegyverismeret és -használat, harcművészetek, stratégia és taktika, harcászat, ninja tudományok, s a klánjára jellemző legfontosabb, az állathasználattal kapcsolatos ismeretek. Tizenhat évesen avatták be a klánba, ekkor kellett átesnie azon a próbán, amelynek során a macskák választották ki, és szerezte meg szerződéssel a hűségük, és állította őket saját maga céljainak eszközeivé. Később további három állatfajra terjesztette ki “befolyását”, így klánjában felérve a legjobb tíz pozíciójába, amelyet a fülében növekvő karika fülbevalók száma jelez, valamint a két gömb alakú fülbevalója pedig azt jelenti, hogy nincs gazdája, ugyanis még senkinek nem adta a jobb fülében valót, jelezve hűségesküjét. Ezt nem is szándékozik senkinek odaadni. Nemrég, különálló hatalmát kiépítendő, híveivel külön vált a klántól, amelyet azok ugyan toleráltak, de szülővárosából távozásra kényszerítették, így új bázisát egy szomszédos városba tette át, és itt állt neki befolyása kiterjesztéséhez, az éjszakai életbe való beépüléshez, s csatlósok toborzásához.

Hobby: gyűjtés - mindent, aminek “állati” szelleme van, hogy később felhasználhassa őket, sakk, fegyverekkel való kísérletezés (újak tervezése, régiek átértelmezése)

Foglalkozás: testőr, alkalom adtán bérgyilkos, bár a hagyományok szerint ninja; emellett egy saját, hasonló kétes ügyekre szakosodott, újonnan kialakuló csoportosulás feje

Extrák: Ősi, állathasználó ninjaklán leszármazottja, bár a család már nem a klasszikus ninja kultúrát követi, állathasználó képességeiknek kifejezetten hasznát veszik. * Adynonak nincs ura, nem köteleződött el senkinek, szabadúszó. Bár így veszélyesebb az élete, ahogy a hozzá hasonlóaknak is, akik a klánból az ő példáját követik, de jó csapatot alkotva eddig nem okozott eme tény nekik különösebben problémát.* Jelenleg elkötelezettjei a macskák (ők állnak a legközelebb a szívéhez, mert ők voltak az első állatfaj, akikkel szerződésre lépett), a farkasok, a verebek (a legnagyobb pletykások), és a vadászgörények. Ezek közül a macskákkal ért szót, akik “fordítanak” neki* Megérzi másokban az állati energiát - ennek ellenére nem hisz a likantrópokban, egyszerűen csak vonzódik egy embertípushoz, akiket ő magában állati lelkülettel rendelkező embereknek tart, van pár ilyen “barátja” és követője, akiket szintén felhasznál harcaiban. * Legjobb barátja egy fehér szőrű, kék szemű macska, akit Mayo-nak hív. Ő eddig mindenkinél fontosabb volt a számára.*Foglalt: Laurent William nevű karakteréhez.

Képinfo: Xiaoyugaara (deviantart) (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).