Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Maddox McCoy
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 25

Külső leírás: Elég csak ránézni, hogy máris elcsöppenjen az ember nyála, és beinduljanak a hormonjai. Maddox magas, arányos, izmos, igazi modellalkat, mondhatni magán viseli az ókori görög szobrászat minden ismertetőjegyét, csak ehhez még pluszban hús-vér élő személy is. Haja fekete, hosszú és selymes, szinte kívánja, hogy az ember beletúrjon, ahogy barna szemeiben is örökre benne felejtené magát. Ugyan eme adottságaival tisztában van, maximum a magánéletében használná ki, ha épp nem lenne mindig és teljes szívből rajongásig szerelmes. Ruháit tekintve a laza darabokat kedveli, néha sikerül mások szerint már ízlésficamszerűen összeválogatnia őket, de nem nagyon izgatja mások véleménye. Ő ilyen, ami a kezébe kerül, felveszi, vásárlásnál pedig szintén ilyen, ami a kezébe kerül, és jó rá, és nem szorítja halálra, az mehet is a kosárba. Ennek ellenére ad ő magára, csak olyan Maddoxosan. Szereti a férfias illatokat, nemcsak magán, másokon is, illetve mániája kiegészítők viselete is, csak épp nem feltétlen a megszokott módon. Sőt, többnyire nem.

Jellem: Maddox ránézésre és úgy általában egy teljesen normális, hétköznapi embernek néz ki. Igazából az is, még ha megszólal, akkor is. Szórakoztató, kedves, segítőkész, a munkájában igyekvő - bár nem tökéletes, de igyekszik -, lelkes. Na igen, ennél az utolsó tulajdonságnál érdemes elkalandozni kissé, mert ez az az apró fűszer, amely lényét sokkal többé teszi, mint hogy átlagosnak bélyegezzük. Minden a lelkesedéssel kezdődik, amely túlteng valami iránt, aztán tovább nő, és rajongássá válik, aztán birtoklásmániává és végül totális szerelemmé. S amibe szerelmes, azt meg is szerzi, ugyanis nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen, s a nemről is tudja, hogy az voltaképp egy bizonytalan talánba burkolt igen. (Nem, ezt a gondolatmenetét ne akarjuk megérteni). Imádata tárgyának megszerzéséhez minden eszközt bevet, s ilyenkor képes akár teljesen ellentétes arcát mutatni, mint amilyennek eredetileg megismertük, és amilyen eredetileg. Cserébe viszont tud nagyon odaadó is lenni, kiválasztottja minden szokását ismeri, megfigyeli, észben tartja, olyan apró dolgokra is kitérve, hogy milyen wc-papírt szeret, bizonyos érzelmek hatására hogyan és melyik arcizma rándul, vagy hogy bizonyos ruhákat, kiegészítőket a másik milyen hangulatban hord, szóval nála tök alap az, hogy tudja, a másiknak mi a kedvenc étele, melyik piát utálja, hány cukorral issza, ha issza a kávét. Egyébként álmodozó típus, szeret képzelődni, és lepörgetni eseményeket, amelyeket utána néha hajlamos megtörténtnek kezelni, olyannyira megéli őket.

Élettörténet: Mint minden más tekintetben, ebben a tekintetben is átlagos. Na jó, pöppnyi finomság, hogy február 29-én született, szökőévben, de ezen kívül tényleg semmi extra. Anyja, apja mindketten irodisták, apja mára középvezető, anyja titkárnő. Gyerekként is teljesen átlagos életet élt, járt óvodába, aztán általános iskolába, majd középiskolába. Itt nyilvánult meg először “fanatizmusa”, amely egyik osztálytársa iránt alakult ki, s odáig fajult, hogy saját képzeleteit és a valóságot összegyúrva elhívta magukhoz a kiszemelt fiút, majd az ágyához kötözve marasztalta. Ki tudja, meddig ment volna el, ha szülei nem érnek haza, és veszik észre a dolgot. A fiú később nem jelentette fel, pedig komoly gondjai származhattak volna belőle, de ő nem adta fel, és tovább zaklatta, míg végül egyébként sikerrel járt - talán ezért sem ismeri a lehetetlen fogalmát - s két évet voltak együtt boldogságban, szerelemben. Maddox szándékai tiszták voltak, nagyon szerelmes volt a fiúba, de aztán becsapott a villám egy újonnan induló, friss rockbanda énekesének személyében. Először a hangja és a számai tetszettek meg neki, és imádata az egész bandára kiterjedt, de ahogy egyre többet olvasott róluk, egyre többet járt koncertekre - igen, az egyik első komoly rajongó volt, aki képes volt követni a zenekart a turnéin, nem törődve az anyagiakkal - egyre inkább beszűkült érdeklődése az énekesre. Szakított párjával, majd nekikezdett a “becserkésző-projektnek”, amely első lépcsőjét sikerrel teljesítette. Sok tanulással, talpalással és kapcsolatok építésével - lényegében seggnyalással - bedolgozta magát a showbizniszbe, és sikerült bekerülnie a Passionate Rocksot kísérő kisegítő személyzet tagjai közé. Hogy ilyen került imádata tárgyához, elhatározta, hogy hadműveletét tovább fejleszti, s megfogalmazta a célt, megszerezni magának Mad Dog-ot de úgy, ahogy még senki másnak nem sikerült, nemcsak a testét, a lelkét is megszerezve, és mélyen belé hatolva minden értelemben, hogy a fiatal férfi soha többé ne tudja kitépni magából, s örök nyomot hagyjon benne léte.

Hobby: Minden, ami Passionate Rocks és Mad Dog.

Foglalkozás: road, koncertek között pedig kisegítő, mondhatni a Passionate Rock állandó staff-kísérője (bár még friss hús)

Extrák: Becenevei: Mad, Mc, M&M’s * Kifejezetten tanuló célzattal jár hetente S&M klubokba, hogy tapasztalatot szerezzen a nagy eseményre, mivel sikerült hozzájutnia azon információhoz, hogy imádott énekese bukik erre a szexuális játékra.* Foglalt, Timcs: Douglas Thornton (Mad dog) nevű karakteréhez.

Képinfo: AudreyDutroux (deviantart) (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).