Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Akashi Hattari
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 23

Külső leírás: Nagyon extrém kinézete van. Az arca tele van piercingekkel. A nyakán is található négy valamint a köldöke két oldalán és mindkét mellbimbójába. Legfeltűnőbb tetoválása a nyakán van ami felhúzódik az arcára. Bal vádlián van még egy sárkány tetoválás. Jobb kezén pedig a kis ujjától – mutató ujjáig egy – egy monogram van felvarrva ami családja kezdő betűit jelképezi. Fekete szemei és haja van ami félhosszú és legtöbbször extrémebb fazonú. 186 cm magas, sportos testalkatú. Sötét ruhákat hord rendszerint.

Jellem: Régen nagyon vidám és társasági ember volt és folyton csak mosolygott, de mikor a családja meghalt ezt az énjét teljesen elnyomta magába. Mai napig nem tudja feldolgozni a halálukat, de már azért nincs annyira magába fordulva. Mindig is nagyszájú volt és pimasz ez megmaradt, de a pimaszsága inkább már bunkó ez is egyfajta védekezés részéről, mint a kinézete is. Régen is volt piercingje és tetoválást is akart volna, de ez a nagyon extrém kinézett is egy védekezés neki, mert a legtöbb embert elriasztja vele. Fél bárkit is közel engedni magához így csak egyéjszakás kalandjai vannak, mert erre szüksége van igen perverz és sexmániás. Csak egyetlen legjobb barátja van és ő egyben a munkatársa is ő az egyetlen, aki tudja a múltját. Rajta kívül csak haverjai vannak, aki közel akar kerülni hozzá nagyon kitartónak, kell lennie. Kíméletlenül őszinte, nem érdekli ezzel kit bánt meg. Családja sírjához félévente kiszokott járni és akkor látszik rajta, hogy ez az ijesztő külső egy megtört kisfiút takar.

Élettörténet: Teljesen átlagos családból származik. Egy húga és egy bátyja volt. Mindig mentek közös programokra és az egyik ilyen, hogy mindig elmentek Akashi futóversenyére, mivel gimibe versenyszerűen futott és ő volt az futócsapat elnöke. Nagyon fontos versenye volt, de a családját sehol se látta. Nem értette miért nincsenek itt hiszen eddig egy versenyét se hagyták ki. Dühös volt és az egész verseny alatt nem jelent meg a családja, ekkor már aggódni is kezdett és nem hiába. Verseny után nem sokkal a rendőrök jelentek meg és közölték a fiúval, hogy a családja autóbalesetet szenvedett és mindenki meghalt. Teljesen magába zuhant és megtört. A családján kívül más rokonával nem tartották a kapcsolatát vagy nem éltek így egyedül maradt. Mivel már 18 éves volt így ezzel nem volt gond és megkapta az örökséget is, de neki ez nem számított. A barátai és a tanárai segíteni akartak, de ő ezt nem fogadta el és elmenekült egy messzi városba a temetés után. Nem érdekelte semmi és senki. Fél évig szinte csak otthon gubbasztott egyedül. Nem járt el sehova és senki nem tudott róla semmit, viszont lassan rájött, hogy ez nem mehet tovább és a családja se ezt akarná. Visszament a suliba és leérettségizett viszont továbbra is kerülte az embereket. Pénzzel akkor se volt gondja, de tudta egyszer elfog fogyni na meg mindig tetkós akart lenni így elkezdte képezni magát. Piercingjei száma ilyenkor kezdett el növekedni, de lassan azért kimozdult, de akkor is csak sexet keresett. 20 évesen felvették gyakornoknak a mostani munkahelyére és akkor ismerkedett meg Ryuval. Elutasító volt vele, de mivel ő segítette a munkába nagyon sokat meg kitartó volt így közel engedte magához lassan és végre nem volt egyedül. Mindig csak barátság volt köztük annak ellenére, hogy Ryu bisex. Szépen lassan kirángatta a depresszióból, de azért továbbra is távolságtartó, de nem reménytelen a helyzet.

Hobby: tetoválás, olvasás, sex, futás

Foglalkozás: Tetováló művész

Extrák: Rémálmai mai napig vannak.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 19.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:18:48
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).