Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hiro
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 20

Külső leírás: Nyakig érő, mogyoró barna színű haj. Világoszöld szemek.170 cm, vékony, formás testalkata van. Alkalomhoz illően öltözködik, de legtöbbször szűk farmert és pólót vagy inget visel.

Jellem: Édes természete van és nagyon könnyen zavarba lehet hozni. Szeret barátkozni és ritka az, aki nem kedveli. Gyermeki rajongással tud lelkesedni azokért a dolgokért, amiket szeret.Emellett komoly is tud lenni és igen makacs és pimasz természete van, de tudja hol a határ. Nagyon ügyetlen tud lenni, de ettől is olyan imádnivaló a természete. Rengeteget beszél.

Élettörténet: Teljesen átlagos családból származik. Szülei mellett van egy húga is és imádja őket. Mindig is érezte legbelül, hogy nem a nőkhöz vonzódik. 16 évesen volt egy barátnője, akivel le is feküdtek, de utána tényleg rájött, hogy a férfiakhoz vonzódik. Családja és barátai, akik alapból sejtették is a dolgokat teljesen megértők voltak és elfogadták a helyzetet. 17 évesen jött össze első barátjával, aki bevezette a férfi szerelem gyönyöreibe. két évig voltak együtt, majd a szerelem elmúlt és külön váltak útjaik, de ez mind békében történt. Nem hisz az egyéjszakás kalandokba így mióta szakított nem volt más férfi az életébe, annak ellenére, hogy sokan megkörnyékezik csak a lapot nem mindig veszi. Nincs könnyű dolga annak, aki meg akarja hódítani nem adja könnyen magát. Jelenleg a tanulásra koncentrál, mivel híres cukrász szeretne lenni.

Hobby: Mesenézés, sütés-főzés, séta

Foglalkozás: Cukrásznak tanul és mellette már kisegítő egy cukrászdába.

Extrák: Imádja az édességeket neki olyan, mint másnak a kávé mondhatni függő. Állatbarát van egy kutyájuk és két macskájuk.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 02. 19.
2012. 02. 20.

Módosítva: 2012. 02. 20. 12:58:41
Módosította: Felicity

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).