Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Troy Collins
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 18

Külső leírás: Első ránézésre is igazi lázadó, magas, bőven túllép a 190 centiméteren, kidolgozott izomzata van, amire rendkívül büszke is, és csupán 67 kilógramm. Arcvonásai férfiasak, szemeinek vágása elég vékony, ezen fellül mindig élénk sárga kontaktlencsét visel. Hajkoronája igen csak érdekes, mindig kócos és rendezetlen, de ettől szinte olyan érzést kelt, mintha órákat foglalkozna vele. Frufruja is van, ami a két szeme közt kicsit hosszabb. A színét tekintve pedig még érdekesebb, hiszen eredetileg világos barna, de mindig visz bele egy kis sötétebb, kellemesebb rózsaszín árnyalatot, hogy még tovább vadítsa a külsejét. Ruhák terén nagyon válogatós, csak és kizárólag azt húzza fel, ami neki is tetszik, többségben változó színvilágú dzsekik és csőgatyák azok a darabok, amiket szívesen visel. Kiegészítőként egy fekete csuklópántot hord a jobb kezén.

Jellem: Kinézete nem téveszt meg senkit, igazi lázadó. Nem fél senkinek sem visszaszólni, legyen az felnőtt, vagy akár egy kisgyerek, esetleg vele hasonló korban járó. Ugyanakkor elég változatos a szókincse, bárkit bárhogy és bármikor meg tud alázni akár csak pár szóval, rengeteg bunkó és paraszt megnyilvánulása van, és a tisztelet egy kis cseppje sem szorult bele. Néha igencsak egoista. Azért van egy jófiúsabb oldala is, hiszen ha valakit barátjának tart, akkor bármit megtesz érte, hogy megtartsa a kapcsolatukat, és ha esetleg ennek az ellenkezője lép fel, tehát ellenséget szerez akkor mindig rajta van, hogy megkeserítse az illető vele együtt töltött perceit. Hírtelen haragú, egy apró megjegyzésen is fel tudja húzni magát, még akkor is, ha esetleg nem őt bélyegzik meg valamivel. Talán furcsa, hogy egy ilyen személyiségnek nagy az igazságérzete, de valahogy ebből jutott neki egész sok, ezért a saját igazáért is kiáll, legyen az bármekkora hülyeség, nagyon nehéz rávenni arra, hogy elismerje a vereséget, szinte lehetetlen, esetleg a húga képes rá. Nagyon önfejű, és ha a fejébe vesz valamit akkor arról is nehezen lehet lebeszélni. Nagyon szerencsétlennek vallja magát, sokszor kenyi rá erre a „tulajdonságára”, ha valami rossz történik vele.

Élettörténet: Külföldön született, egészen pontosan New Yorkban, három évvel a húga előtt. Apja híres kaszkadőr volt, de a család csak egy évet töltött Troy szülővárosában, hiszen a férfi egy balesetből kifolyólag nem tudta folytatni ezt a munkát, így visszaköltöztek Japánba, hiszen ez az anyjának szülővárosa. Pénzügyileg mindig volt mindenre elég, viszont Troy szülei sose akarták őt elkényeztetni, ezért mindig rövid pórázra fogták, de ez neki sosem tetszett, így a középiskolában már elkezdte a lázadást, amit a szüleinek muszály volt eltűrni. Húga talán az egyetlen élőlény, akit nem tudna megbántani, vele nagyon jó viszonyban van, hiszen a lány gátlások nélkül szereti őt, és sokszor dícséri is, hiszen elég sok verekedésbe keveredik, de sosem ő veszít, és ezért örül annak, hogy ilyen bátyja lehet, Troy pedig már kisebb koruk óta próbál eleget tenni ennek. Ő apja nyomdokaiba akart lépni, de szülei nem akartak ilyen kiszámíthatatlan munkát neki, ezért más pályát kell választania magának.

Hobby: Anime nézés és manga olvasás, kosárlabda.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Saját bevallása szerint könnyen azonosul egy anime vagy manga szereplővel. *** Mivel szeretne elköltözni szüleitől részmunkaidős és/vagy alkalmi állásokból gyűjt pénzt egy ideje, és sokszor segít a húgának is ebben.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).