Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel Satro
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: 24

Külső leírás: Elég magas, úgy 180-190 cm között mozog. Súlya ennek megfelelő. Izmos, karakán ifjú, aki szeret adni a külsejére. Haja fehére-szürke színű, mellyel a tömegből szeretne kitűnni. (Eredeti hajszíne szőke.) Frufru-ja eltakarja egyik szemét, de ez őt egy csöppet sem zavarja. Tépett, kissé emo-s frizurája van, amit nagyon szeret. Hihetetlen kék szemei vannak, amik elbűvölőek. Jobb fülébe 3 fülbevaló van, míg a balba 6. Jobb szemöldökébe is van egy piercing, valamint jobb szája sarkában, valamint mindkét mellbimbójában. Elég extravagánsan szeret öltözködni. A nyakába mindig ott lóg a dögcédula.

Jellem: Kissé hiú, de nem viszi túlzásba. Ad a külsejére, azonban nem egoista. Nem is nagyon szereti az olyan embereket, bár szereti a kihívásokat. Nem szereti, ha másokat ok nélkül megaláznak, így kiáll értük és visszavág a megalázónak. Elég igazság kedvelő típus, aki nem nagyon tűri a hazugságot. Bár néha elég nárcisztikus tud lenni, főleg, ha felidegesítik. Nagyon könnyen fel lehet húzni, és olyankor senki és semmi sincs, aki lenyugtatja. Vagyis… csak a szex. Azaz egy dolog, amiben le tud csillapodni, mivel kiadja minden dühét. Igen szenvedélyes és tüzes tud lenni e kicsike, főleg, ha ismeri az illetőt, és nem csak alkalmi partner. Összességében elég pozitív ember, bár van egy-két rossz szokása.

Élettörténet: Elég átlagos családi élete volt. A szülei dúsgazdagok voltak. Van két bátyja, akik külföldön tanulnak. Igazából ő csak egy potya gyerek volt, mivel szülei már nem akartak több gyermeket. Főleg nem még egy fiút. De mikor megszületett nem akarták a kórházba hagyni. Úgy gondolták, mindegy, hogy egy szájjal kevesebb, vagy több van-e a háznál. Úgy is bántak vele. Nem igazán kapott szeretet, csupán éjszakánként az apjától. Sokszor zaklatta szexuálisan a kis Daniel-t. Ez az egy, ami nem átlagos a múltjában. Szüleit egy autóbalesetben vesztette el, 3 éve. Mivel a fivérei lemondtak az örökségről, mivel ők már megalapozták a jövőjüket, így ő rá maradt minden. Persze szülei halála előtt is modellkedett már, de az igazi siker az akkor jött be, mikor címlapra került, mint egyetlen örökös. Akkor figyeltek fel rá. Ha lehet, már most gazdagabb, mint a szülei voltak.

Hobby: Gitározás, zeneszerzés

Foglalkozás: Modell volt, de most gitározik és énekel. Persze, ha felkérik egy jó kis modellkedésre, nem mondd nemet.

Extrák: Dohányzik****

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 24.
2012. 08. 08.

Módosítva: 2012. 08. 07. 21:03:52
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).