Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: James Conrad
Kategória: Hentai
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 23

Külső leírás: Magas, nagyon magas. Úgy 2 méter. Mégsem olyan nagydarab. Sőt, súlyához, lehet, hogy kicsit sovány is. De ő így érzi jól magát a bőrében. Szeret adni magára, így külsejére is. Haja egyik fele hosszú, derékig érő, míg másik fele kopasz. Frufuja is van, amit nem mindig tűz el, mert szereti, ha a szemébe lóg. Extra vagánsan néz ki, főleg, hogy néha, szeret más színű kontaktlencsét berakni, mint amilyen az eredeti szemszíne. Amúgy gyönyörű kék szemei vannak. Van egy furcsa tetkója a kezén, egy a hátán, ami egy nonfiguratív motívumot ábrázol. A csípőjén, közel intim részéhez, két kisebb csillag van. Jobb fülében van két fülbevaló, míg a balba, semmi. Van egy piercing a jobb szemöldökében, valamint két szája sarkában, ami úgy fest, mintha össze lenne tűzve a szája. Emellett szeret extrémen öltözködni. Rossz fiús alkat és ez rajta is meglátszik.

Jellem: Egy igazi egoista kis dög. Elég aljas típus. Szeret hátba szúrni másokat. Mindig megtalálja az ember legérzékenyebb pontját, ami a legfájdalmasabb, és azon keresztül éri el, amit akar. Nem riad vissza a vértől sem. Szereti a durvaságot, azonban a verekedést, azt nem. Inkább szavakkal szeret bántani. Nem olyan agresszív fajta, mint amilyennek első ránézésre tűnik. Imád titkolózni, és szabályokat áthágni. Nyomulós típus, aki nem riad vissza egy kis megingástól, a másik féltől. Akkor nyomul csak igazán! Szinte soha nem lehet tudni mikor mond igazat, és mikor hazudik. Nagyon intelligens.

Élettörténet: Anyja egy drogos k*rva volt, aki egy bárban táncolt. Összefeküdt az egyik férfival, aki holt részeg volt. Ebből fogant meg Ő. Nevelőintézetbe adták, ahova mindig visszakerült. A nevelőszülei sosem bírták egy-két hónapnál tovább. Az iskolából mindig kimaradozott, de mindig kitűnő volt. Senki sem tudja, hogy csinálta ezt. A gimnáziumot éppen, hogy elvégezte, mikor kezdődtek vele a bajok. Rossz társaságba keveredett, és mindennek vége lett. Pár hónap alatt a létra legalsó fokáról, a legfelsőre került. Most már ő irányítja az alvilág legnagyobb leányfuttató vállalatát.

Hobby: szex, olvasás

Foglalkozás: Strici

Extrák: Dohányzik****Iszik, de mondjuk azt csak néha.****Nem drogozik****

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 02. 19.
2012. 08. 25.

Módosítva: 2016. 05. 24. 15:36:36
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).