Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Naoe
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 22

Külső leírás: Kimondottan apró termetű jelenség, alig 160 centi magas. Alakja vékony, kimondottan karcsú, már-már nőies. hihetetlenül formás teste van. Törékenynek tűnik, mégis meglepően strapabíró. Csodás alakját a ruháival is kiemeli, mindig szűk nadrágokat vesz fel és olyan felsőket, amelyek csak még csábosabbá varázsolják. Imádja a divatot és szeret is öltözködni. Mindig nagyon elegáns, mégis egyben kihívó. Egy igazi tündérien szép jelenség. Kiemelkedik a tömegből, csak úgy vonzza a pillantásokat. Arca kimondottan nőies, finom vonású. Álla hegyes, ajkai dúsak, csókolnivalóak, orra fitos. Szemei mandulavágásúak, rendkívül igézőek. Halványkék, már-már szürkés árnyalatúak, melyeket sűrű, sötét, hosszú szempillák kereteznek. Szemöldöke vékony és szép ívű. Haja koromfekete és rendkívül selymes, leér egészen a derekáig. Imádja kibontva hordani, mindig ügyel rá. Sosem kócos. Egész megjelenéséből valami furcsa derű, könnyedség sugárzik. Szája szegletében mindig kacér mosoly ül, pillantása játékos, huncut. Olyan, akár egy délibáb: olyan gyönyörű, hogy az ember nem hiszi el, hogy tényleg valódi.

Jellem: Naoe egy rendkívül komplex jellem. Az évek alatt kialakult egyfajta maszk, amit a munkája miatt hivatott viselni. Ő a démoni csábító, aki mindig tudja, mivel vegye le a lábáról a férfiakat, hogyan fényezze a büszkeségüket és elégítse ki őket. Mesterien tud csábítani, szinte már művészi szintre fejlesztette a tehetségét. Kifinomult és bájos, minden mozdulatából és szavából árad a kecsesség és a vonzerő. Viszont a maszk alatt még mindig ott lapul régi énje, az ártatlan, bohókás fiú. Kissé egoista, mert tudja magáról, hogy jól néz ki, és ezt imádja hangoztatni. Továbbá nagyszájú, mindig kiáll az igazáért és rendkívül makacs. Ha valamit el akar érni, azért foggal-körömmel küzd. Ha pedig veszélybe kerül, akkor rendkívül harcias. És bár gyenge, és a legnagyobb jóindulattal sem mondanám, hogy meg tudja védeni magát, mégis az utolsó csepp véréig képes küzdeni, ha kell, harap és karmol. Egy igazi talpraesett srác, aki minden helyzetben két lábbal áll a földön és soha nem esik kétségbe. Jó emberismerőnek tartja magát, viszont ha valaki nem úgy reagál, ahogy azt ő várta, akkor kibillen a szerepéből. Olyankor egy elveszett, pirulós fiúcska lesz. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a szituációval. Még soha életében nem volt szerelmes, és halálosan retteg a pillanattól, mikor ez bekövetkezik. Fél függni másoktól.

Élettörténet: Naoe szegény családba született. Apja vállalkozó volt, de csődbe ment, édesanyja pedig bejárónő volt, gazdag emberek házát takarította. Mindig szűkösen éltek, de mindezek ellenére boldogok voltak. Aztán elérkezett a mélypont az életükben. Édesapja rendkívül sok tartozást halmozott fel, kétségbeesésében már a maffiától kért kölcsön. Ami egy nagyon rossz döntés volt. Mert egy alkalommal, mikor nem tudott fizetni, az alvilág behajtói megjelentek a házukban. A férfi pedig végső elkeseredésében a saját fiát ajánlotta fel fizetségül. A maffia pedig elfogadta az ajánlatot. Az akkor 13 éves fiút egy szállodába hurcolták, bezárták egy szobába. Kétségbe volt esve, nem tudta, mihez kezdjen. Majd kisvártatva megjelent a szobában egy férfi, furcsa fénnyel a szemeiben... Naoe sikoltozott, de senki nem sietett a segítségére. A férfi megerőszakolta, újra és újra. Majd másnap is, és azután... napi 8 órában kell mindenféle színvonalas vendéget fogadnia és szexuálisan kielégítenie őket. Már 9 éve csinálja ugyanezt, nap mint nap, de az adósság csak nem akar elfogyni. A szállodát is csak ritkán hagyhatja el. Egyszer próbált megszökni, de megtalálták és kegyetlenül visszahurcolták. Borzalmas büntetést kapott, a szálloda igazgatója majdnem halálra vertem. Soha többé nem próbálkozott a szökéssel.

Hobby: Flörtölni a szálloda hetero portásával és az őrületbe kergetni, bajt keverni.

Foglalkozás: Férfiprostituált.

Extrák: --- uke --- tejfüggő. Ha egy nap nem ihat legalább egy pohár tejet, teljesen becsavarodik --- rendkívül hiú --- perverz az ágyban, de nem szereti a durvulást --- sosem volt részeg, és nem is szándékozik az lenni. Néha ivott csak pezsgőt, semmi más nem kóstolt --- a szállodában él, abban a szobában, ahol a vendégeket is ki kell szolgálnia. Egy fürdőszoba jár még hozzá, semmi több --- a szálloda portása, Asato egyben a legjobb barátja is, akit imád piszkálni --- már lassan kezd lemondani a szabadságról --- kedvenc színe a kék, a legtöbb ruhája ebben a színben pompázik --- rendkívül édesszájú ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 04.
2021. 09. 01.

Módosítva: 2021. 08. 31. 22:34:00
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).