Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Isabella Religion
Kategória: Hentai
Feltöltő: vicii

Kor: 19

Külső leírás: Egy angyal. Ez az első, ami eszedbe jut, mikor először megpillantod. És valóban, Isabella tényleg olyan, akár egy földre szállt angyal, talán csak szárnyai nincsenek. Gyönyörű jelenség, mint maga a megtestesült ártatlanság. Nem túl magas, alig 160 centi, az alakja pedig egyszerűen csodálatos. A lábai hosszúak és rendkívül formásak, és mikor a combja kivillan egy-egy szoknya alól, a férfiak automatikusan a nyálukat kezdik csorgatni. A feneke kerek, kemény és vonzza a tekinteteket, csípője gömbölyű, dereka pedig karcsú, egy termetesebb férfi két kézzel majdnem átérné. Mellbősége nem túlzottan nagy, de azok az édes kis barackok kifogástalanul gömbölyödnek, épp tenyérbe valóak, bármelyik férfit képes lenne megvadítani velük. Vállai épp olyan szélesek, mint a csípője, ezzel vonzó homokóra alakot kiadva. Karjai hosszúak, ujjai hosszú zongorista ujjak, rendkívül kecsesek. Nyaka karcsú, arca pedig rendkívül szép. Apró, hegyes kis álla van és dús, csókra termett, málna színű ajkai. Általában mindig visszafogott, kedves mosoly ül rajtuk, de néha napján huncut kis kunkorok szöknek a szája szélébe. Orra apró és fitos, igazán helyes, szemei mandulavágásúak. A színük egészen érdekes, türkiz árnyalatban úsznak. Sosem lehet tudni, épp mi jár abban a csini kis fejében. A szemei mindig érdeklődve csillognak, nem lehet belőlük kiolvasni sem a gondolatait, sem az érzéseit. Szemöldöke vékony, szép ívű, a színe pedig ébenfekete, akár hosszú, derékig érő hajzuhatagának. Egész különös szín ez, a fényben kissé kékesnek tűnik, nagyon csalóka. Elöl a frufruját mindig jobb oldalra fésüli, hogy ne zavarja, ugyanis nem szereti, ha a szemébe lóg. Haját legtöbbször lófarokba köti, máskor kontyba, néha befonja, csak akkor látni kiengedett fürtökkel, ha buliba készül. Az öltözködés terén nagyon változatos. A hétköznapokon mindig nagyon visszafogott ruhákat visel. Főként nadrágot, a szoknyái sem érnek soha térd fölé. A felsői magas nyakúak, mindent takarnak. Csak akkor vadul be egy kicsit, ha hétvégén buliba megy: olyankor jöhet a mini meg a kivágott felső. Szeret színesen, de nem rikítóan öltözködni, stílusosan viseli a ruháit. Főként a vörös és fehér színeket szereti. Ékszert egyáltalán nem visel, még a fülét sem engedték soha kilövetni a szülei, és a mai napig nem meri. legfeljebb órát hord néha, azt is elvétve.

Jellem: Isabella az álszentség tipikus példája. Mikor először rápillantasz, megdobogtatja a szíved és kétszer is megnézed, nincsenek-e szárnyai, annyira angyali. Negédes mosolya szívmelengető, vidáman csillogó szemei melegséggel árasztják el az embert. A viselkedése, a modora, a testbeszéde mind arra utal, hogy egy végtelenül ártatlan, gyönyörű, naiv fiatal nővel van dolgod, akinek fogalma sincs az élet árnyoldaláról. Mintha tényleg egy földre szállt angyal lenne. Mindig segít, ahol csak tud, mindenkihez van néhány jó szava, és véletlenül sem menne el egy ismerőse mellett úgy az utcán, hogy jó előre ne köszönjön neki és ne érdeklődje meg a hogylétét. Ha körbekérdezel az ismerősei között, talán senki nem tud rosszat mondani róla. Ez azonban, bármily hihetetlen, csak a felszín. Isabella közel sem ilyen tökéletes. Sőt. Egyszerűen csak megtanulta az évek folyamán, hogy kell a tökéletesség látszatát kelteni, mindig a szépet és a jót mutatni. Tulajdonképpen ez nem is hazugság, csak alaposan elrejti a rossz tulajdonságait. A foga fehérjét lassan mutatja ki, csak a legrégebbi barátai ismerik a valódi természetét. Ha megismerkedik valakivel, sokáig ugyanolyan angyali marad, majd szépen, lassan bújik ki a szög a zsákból. Először csak apróságokat lehet rajta észrevenni, kicsit változik a beszédstílusa, nem mosolyog folyton... aztán előtör belőle a kisördög. Megijedni nem kell, Isabella személyisége nem elviselhetetlen. Ő egyszerűen csak egy rossz kislány. Kicsit talán elkényeztetett, kicsit talán elégedetlen, sokszor hisztis, néha pedig gonosz. Ő csak egy lány, akinek sosem engedték meg, hogy lazítson, így a felgyülemlett feszültség ilyen formában adódik le. Mikor elszabadul otthonról, kicsit kiereszti a gőzt és előjön belőle a vadság. Imád bulizni és pasikkal flörtölni, és bizony jól esik neki néha napján kirúgni a hámból. Egy igazi csábító döggé válik, aki amerre csak megfordul, álló farkakat és összetört szíveket hagy maga után. Ilyenkor egészen kompromittálóan öltözik és imponál neki, mikor a pasik csorgatják rá a nyálukat. Vadászösztöne is elő szokott jönni, szereti, ha egy kicsit neki is küzdeni kell a prédáért. Párkapcsolataiban eleinte egészen szolgalelkű, de lassan és biztosan veszi át a vezető szerepet. Egyértelműen ő szokott lenni az uralkodó fél, imád küzdeni a vezető pozícióért.

Élettörténet: Isabella nagyon szigorú családba született. Édesapja lelkész volt, édesanyja pedig teológiát tanított a közeli iskolában. Jómódúak voltak, mégis mindig nagyon szerényen éltek. A szülők nagyon céltudatosan, keményen nevelték egyetlen porontyukat. Isabella egészen aprócska kora óta személytelen, rideg légkörben cseperedett. Mióta az eszét tudja, a szülei egyszer sem adtak neki jó éjt puszit vagy ölelték meg, sőt, a legintimebb pillanat az volt az életében, mikor egyszer édesapja megsimogatta a fejét és azt mondta neki: "Ez az én lányom." Alig volt óvodás, mikor már külön zongoraórákat vett, majd általános iskolában ehhez társult a fuvola, a brácsa és a hárfa. A szülei elvárták, hogy mindegyik hangszeren tökéletesen tudjon játszani, ezen felül pedig kitűnően teljesítsen az iskolában. Mikor ötösnél rosszabb jegyet kapott, az apja sarokba állította, kukoricán térdeltette vagy mogyorófa vesszővel fenekelte el. Alig múlt tíz éves, mikor az anyukája főzni, mosni és takarítani tanította, mondván sosem lehet elég hamar elkezdeni. Bizony sok pofon elcsattant otthon, a kis Isabella pedig nem mert ellenkezni. Félt, és talán a mai napig fél a szüleitől. Mikor kijárta az általános iskolát, szülei bentlakásos suliba küldték. Kemény katolikus középiskola volt, ahol a tanárok, akik nem mellesleg papok és apácák voltak, alaposan a diákokba verték a hitet. Néha a szó szoros értelmében. Leányiskola volt, Isabella pedig alig érintkezhetett férfiakkal, korabeliekkel egyáltalán. Fogalma sem volt, mi fán terem a szerelem, a csókolózás számára pedig teljesen elvont, elképzelhetetlen fogalom volt. Idő közben szülei választottak is neki férjet: értelmiségi családból való, jó neveltetésű fiú volt, édesapja ügyész, édesanyja pedig könyvtáros. A fiút Davidnek hívták, pár évvel volt csak idősebb Isabellánál... első látásra szerelem volt. A srác nagyon értett a szavakhoz, alig egy hónap alatt lebeszélte a teljesen prűd, naiv lánykáról a bugyit. Megtörtént a baj. Hamar fény derült az esetre. A szülők tajtékoztak a dühtől. Azonnal felbontották az eljegyzést, Isabella odahaza pedig alapos verést kapott. Nem sokkal ezután a lány egyetemre jelentkezett, zeneművészetire. Ahogy felvételt nyert, szinte menekült otthonról, csak hogy távol lehessen a családjától. Tanulás mellett dolgozik is, hogy megélhessen, és jelenleg egyedül él egy apró kis garzonban. Most próbálgatja igazán a szárnyait, s kezdi élvezni az életet.

Hobby: Flörtölés, bulizás, iszogatás.

Foglalkozás: Tanuló, egy cukrászdában kiszolgáló.

Extrák: --- a szülei pár havonta látogatást tesznek nála, olyankor nagyon meg szokott rémülni. Napokon keresztül takarít, minden kompromittáló ruháját átpakolja az egyik barátnőjéhez, eltűntet mindent, ami árulkodó jel lehet --- a jegyei kifogástalanok, még mindig --- a hangja is gyönyörű --- rég dédelgetett álma, hogy énekesnő lehessen, de persze sosem merné megvalósítani. Így beletörődött a sorsába és arra törekszik, hogy egy napon ő is zenét oktathasson --- mióta elkerült otthonról, sok kalandja volt, hosszabb kapcsolata egy sem. Nem győzi kielégíteni szexuális étvágyát --- van otthon saját zongorája, brácsája, fuvolája és hárfája --- van egy hófehér, kék szemű nyuszija, Mozart, akit nagyon szeret ---

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 28.
2012. 11. 21.

Módosítva: 2012. 11. 20. 18:49:48
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).