Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elvino Moretti
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Habár sose ismerte apját, szinte biztosra mondhatja, hogy egy az egyben édesanyjára ütött. Annak ellenére, hogy mediterrán típus, haja mégis természetesen szőke, a selymes tincsek kissé a válla alá érnek, tépett fazonnal. Bőre napsütötte, bizonyítéka a déli vérnek, és világos hajszíne kitűnően kiemeli a kellemes fahéjszínt. Szemei világosbarnák, élénken, figyelemmel csillognak a külvilágra, még ha ő maga éppen próbál elutasítóan viselkedni, akkor is. Arcáról úgyis leolvasható szinte minden, érzelmeit nem képes huzamosabb ideig elrejteni. Korához mérten átlagmagasságú, formás, lágy izomzattal rendelkezik melyet többségében a vízi sportok edzettek meg. Bal fülét kilövette, nem is egy helyen, de csak ritkán rak mindegyikbe ékszert. A fülbevalókon kívül, bőr, vagy fonott karkötőket visel még rendszeresen, más kiegészítőt nem. Édesanyja egyik medáljából készített fülbevalót, az az egy szinte állandó. A kényelmes ruhákat szereti, de belérögzült anyja divatmániája, így ismeri azt is, csak nem követi.

Jellem: Mint a legtöbb korabeli kamasz, ő is tud felettébb kezelhetetlen és makacs lenni, de ezt még pluszban megdobja cinikus, flegma stílusával, így néha tényleg nyílik az ember zsebében a bicska. Ugyanakkor a dacos, gunyoros viselkedése mögött, komoly önvédelmi mechanizmus rejlik. Nem éppen átlagos családi körülmények között nőtt fel, így idejekorán meg kellett tanulnia önmagáról gondoskodni, és valahol ez nevelhette belé a cinizmust. Persze viselkedése nem ilyen egyhangú, vagy könnyen kiismerhető. Olasz vérének köszönhetően temperamentumos, tüzes, mindent megtesz, hogy élvezze az életet. Szeret a maga ura lenni, és annak ellenére, hogy képes tiszteletteljesen viselkedni, nem sok felnőttnek fogad szót. Határozott, és általában eléri amit akar, ez persze kitartásának is köszönhető. Mikor édesanyja először elhagyta, még fiatal volt, nem igazán értette meg az okát, de sokáig magát okolta. Az önvád valahol még most is benne van, és annak ellenére, hogy ez gyakran alakult át haraggá és keserűséggé, most, hogy anyja meghalt, már csak tompa fájdalmat érez, a düh eltűnt. Hiányzik neki, még ha ezt magának se akarja beismerni. Népszerű kortársai között, de igaz barátja nem sok akad, ugyanis elég bizalmatlan, szereti távol tartani magát a mélyebb kapcsolatoktól. Ennek ellenére azon kevesek, akik jól ismerik, nagyon szeretik. Tudják, hogy a sokszor elutasító és flegma viselkedéssel, egy jóval érzékenyebb, szeretetéhes bensőt takar, és védi magát a csalódásoktól.

Élettörténet: Dél-Olaszország második legnagyobb városában, Bariban született, nem várt, és őszintén szólva, nem kívánt gyermekként. Véletlenül csúszott be, és annak ellenére, hogy édesanyja ezt nyíltan sose hangoztatta, sokszor érzett rá. Apját nem ismerte, anyja nem mesélt róla neki. Luana Greco pedig, a szülés ellenére elismert és méltán híres modell volt. Sokszor utazott külföldre, amíg kisebb volt, fiát is vitte magával, ám később inkább a nővérére bízta. Nagynénje szeretettel nevelte, és neheztelt húgára a csapodár életmód, és felelőtlen szülői viselkedés miatt, ám neki is volt saját családja, Vin sose érezte igazán otthon magát. 10 éves volt, mikor édesanyja hosszabb időre eltűnt, csak annyit tudtak szinte róla, amennyit a hírekben közöltek a Párizsban befutott, híres modellről. Ekkor kezdett Vinben kialakulni jelenlegi, kissé tüskés viselkedése, hogy elrejtse valódi érzékenységét és megbántottságát. Mégis, neheztelése ellenére, rögtön megbocsátott anyjának, mikor a nő visszatért, és könnyek között kérte fia elnézését, megígérve neki, hogy többé nem hagyja el. Azonban ígéretét nem tudta megtartani, nem sokkal Vin 17 születésnapja előtt, váratlanul elhunyt. Fia keserűsége az egekbe szökött, eleinte kifordulva önmagából, még tombolt is, és egy ilyen berendezés pusztító alkalomkor találta meg anyja naplóját. Hirtelen nyugodott le, és nekiállt elolvasni, így szerezve tudomást a férfiról, akit édesanyja őszintén szeretett, és aki miatt Párizsban ragadt, majd elhagyott, hogy visszajöhessen hozzá. Sokáig töprengett, majd elhatározta, hogy felkeresi a férfit. Kapóra jött neki, hogy kitűnően beszéli az angolt, és elfogadhatóan a franciát, ráadásul anyja, mint sikeres modell, nem kevés pénzt hagyott rá. Habár még egy éve lenne a középsuliból, és valójában fogalma sincs, mihez kezd majd, ha megtalálja anyja egykori szerelmét, már eldöntötte, hogy megy, és kész.

Hobby: Foci, filmek, strand röpi és szinte minden vízi sport. Rajz, amatőr szinten fotózás, és csillagászat. Imádja még a pirotechnikát, gyönyörű tűzijátékokat tud összerakni.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: ** Édesanyja valójában beteg volt, de ezt titkolta mindenki elől, és erős nő lévén, nem látszott meg rajta. Akkor tért vissza fiához, mikor megtudta.** Anyja vette rá, hogy kezdjen el fotózni, először nem értette miért okoz ez neki akkora örömöt, de most, hogy ismeri a naplója tartalmát, már tudja, hogy szerelmére emlékeztette vele.** Vezetéknevét nem apja, hanem édesanyja nevelőapja után kapta. Valódi nagyapja régen meghalt, anyja nevelőapját tekintette az igazi apjának.**

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).