Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ayanami / Verloren
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: több ezer éves

Külső leírás: Nincs olyan, amikor nem hosszú termetéhez, és szálkás izmaihoz igencsak jól mutató katonai egyenruhájában díszeleg, sapkáját is mélyen ráhúzva egyik lila szemét eltakaró ezüstfehér tincseire. Szereléséhez tartozó kardja folyamatosan oldalán lóg, legtöbbször ostora is a kezében van. Bár… Ilyenkor még csapatának, a Black Hawksnak a tagjai is félve mennek a közelébe. Rettegnek Ayanamitól, tudják, hogy van is olyan kemény, és kegyetlen, mint pillantása, és képes lenne csak úgy kedvtelésből bántani őket.

Jellem: Nem ismer irgalmat, a legtöbben úgy tekintenek rá, mint a császári hadsereg hóhérjára. Azonban… Azt mindenkinek be kell látnia, hogy nem csak eszementen öldököl, bőven van mit a tejbe aprítania. Azokat az embereket, akikkel körülvette magát is gondosan megválogatta. Amellett, erősek, és könyörtelenek, legalább annyira, mint ő, hűségesek Ayanamihoz, soha nem támadnának rá. Értük Ayanami is kiáll, és nagyrészt még bolondságaik is megtűri.

Élettörténet: Ayanami egy bukott nemesi család sarja volt, azt nem is tudni, hogyan halt meg, és szállta meg Verloren, a mennyek ura legerősebb, és leghatalmasabb shinigamija a testét. Az viszont biztos, hogy a két lélek nagyon egymásra talált, együtt igyekeznek megszerezni Mihály, és Rafael szemét, valamint Verloren elzárt testét, erejét, hogy a shinigami újra hatalomra törhessen. Persze a kaszáját, ami a Frau testét birtokló szellemnél, és Teitot is eldöntötte, hogy vissza fogja szerezni. Azonban nem siet, úgy van vele, bőven van ideje.

Hobby: kínzás, öldöklés

Foglalkozás: a császári hadsereg vezérkari főnöke, shinigami

Extrák: Anime: 07-Ghost, Zaiphont, katonai mágiát használ.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).