Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Teito Klein
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: 16

Külső leírás: Gyönyörű jáde zöld szemek és barna tépett rövidre vágott haj, fogja közre karakteres mégis oly láthatóan még gyermeki arcát. Nagyon kicsi korához képest, rendes férfihoz mérten is töpszlinek számít. Vékony és szálkásan erős testalkata mindig fekete katonai egyenruhájába van bujtatva vagy épp fehér papi öltözékében látni az utcákon.

Jellem: Kicsi a bors de erős. Rá teljes mértékben igaz, amihez szeretettel párosul egy kis forrófejűség és sok piszok szót elhagyó száj. Nem kell félteni, ki tud ő állni magáért és köszöni szépen de segítséget inkább makacsul kerüli. Ellenben rendesen el tud veszni az élet mély és borzongató kérdéseiben a bűntudat pedig látványosan lengi be különleges auráját.

Élettörténet: Teito a Barsburg Császárság egyik szökött rabszolga dezertőrje. Bár ő a korona hercege a régen romba döntött Raggs Királyságnak mégis száműztetve él püspök jelöltként tanulva. Emlékei feltehetően a háborúba vesztek oda így csak homályos nyomai vannak annak ki is nevelhette fel. Édesapját a királyt gyermekkorában ölik meg szeme láttára, gyilkosáról később megtudja , hogy a birodalom egyik vezető tisztje Ayanami /Verloren/. Botor módon megtámadta így menekülnie kellett az országból de megfogadta, hogy bosszút áll rajta. Az ellentéte csak tovább feszült mikor ismét fájó ponton találta el és megölte a legjobb barátját Mikaget. Innentől a cél szinte tisztázva volt. Ugyanakkor a birodalomnak is nagy fogás volna, ha Teitot ismét az irányításuk alatt tudnák, hisz jelentős katonai erőt és fegyvert jelentene az oldalukon. Ám, ő kihasználva képességeit és segítségeit kicsúszik a végzetes karmok közül. Pandora szelencéjét keresve indult menekülésre és emlékei vissza szerzésére.

Hobby: Mikage állatkájával játszani

Foglalkozás: tanítvány

Extrák: Anime: 07-Ghost Teito zaiphon használó és egyben ő a mestere országa volt fegyverének a Mikhail Szemének. Ez egy piros gyönyörű kő mely a gazda testbe zárva él és igen nagy erővel rendelkezik akár több százakkal is tud végezni. Bár Mikhail Szeme csupán egy tárgy mégis szinte saját lelke van és mestere testének védelme elsődleges szempontja.

Képinfo: animében lévő jelenet (http://)

Engedélyezve: 2012. 01. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).