Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hatsune Miku
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Korának és az átlagmagasságnak teljesen megfelelő 158 centiméter magassággal éli a világát,tehát egy alacsonyabb fajta, ehhez 42 kilógramm dukál testsúlyként. Kecses az alkata, combjai vékonyak csak úgy mint dereka, idomait viszont nem a lottón nyerte, ez látszik is, mert serdülő kora ellenére elég kicsik, többször is kiakadt már ezen, de nem igazán tud mit tenni. Hol kislányosabb, néha pedig egész nőies arca van, amelyen két nagy, zöld – esetenként zöldeskék –szeme ékeskedik. Hosszú hajkoronája hasonló színvilágban pompázik, mindig két copfban van felkölve, az már illusztrálástól függ, hogy a térde alá ér, vagy éppen csak a derekáig. Legtöbbször egy szürkés ujjatlan ing szolgál felsőjeként, melyben egy zöld nyakkendő található, ehhez társul egy fekete, szintén zöld szegéllyel ellátott rövidke szoknya, és egy nagyon hosszú, ugyan ilyen színű csizma szerűség. De az igényeknek megfelelően nagyon sok féle ruhában előfordul, csak úgy mint ahogy a hajviselete is igen változó tud lenni. Körmeit zöldre festi, a stílus kedvéért. Bal vállán egy 01-es felirat díszeleg, ami annak a jelképe, hogy az elsők között hozták nyilvánosságra. Ugyanakkor jellegzetes eleme a póréhagyma, és kiegészítőként az elhanyagolhatatlan fejhallgató is.

Jellem: Nem sokat tettek közzé a jellemvonásairól, de a lelkes rajongók megpróbálták kitölteni a vele kapcsolatos űrt ezen a téren. Álltalában egy édes és gondoskodó, feledtébb aranyos lánynak ábrázolják, akinek mindene az éneklés. Ugyanakkor az idők folyamán, mint mindenki jól tudja, internetes dívaként lett emlegetve, ezért igencsak fennhordja az orrát, egoista jelleme miatt nem fél vitákba keveredni, ha éppen nem jól jönne ki egy dologból. Kiskirálylány módjára él, azt hiszi, hogy bármit megtehet amihez éppen kedve van, és megkapja amit akar. Ha meg nem, akkor kihisztizi magának. De ugyanakkor még mindig el van veszve benne a ragaszkodó kislány, és bármennyire is erősnek próbálja tetetni magát, koránt sem az, még a Rinnel való viszonyán is javítana, ha tudna, hiszen eléggé az ellenségévé vált az ikrek lány tagjával. Vágyik arra, hogy szeressék, ezért mindig a legjobbat hozza ki magából egy-egy dal esetlegesen koncert erejéig. Hangja vékony, de legtöbbször még a komolyabb számoknál is harmonizál a zenével, viszont néhány hangszíne már képes enyhíteni a dobhártyaszaggató pillanatok elkerülésében.

Élettörténet: Bátran jelenthetem ki, hogy a leghíresebb Vocaloid énekes. Rengeteg verzió, hangszín és dal valamint egyéb médium fűződik a nevéhez. Az első kiadásos Vocaloidokkal lakik együtt, az igen közeli kapcsolat miatt, és a több éves együtt lakás végett igazán családias a hangulat, viszont mindenkit próbált és próbál maga alá sorozni, erre egy jó ok talán a „jellemzáltozása”. Riválisként tekint Rinre, feltételezhetően azért, mert ő a második női Vocaloid, így több vita forrása is az ő kis kapcsolatuk. Nem sok szabadidő jut neki ahogy a csapat többi tagjának sem, viszont néha befolyásait használva eltudja csalni a pereputtyot egy-két szabadnapra, otthon meg abban a kevés időben is vagy vitatkozik, esetleg éli a világát.

Hobby: Nincs kimondott hobbija. Azt csinálja, ami éppen jól esik neki.

Foglalkozás: Vocaloid (énekes).

Extrák: Anime/Program: Vocaloid. *** Nagyon sok fanmade Vocaloid visszavezethető rá. A híresebbek Akita Neru (sárga hajával tér el Mikutól, és csak egy copfja van), Zatsune Miku (fekete-piros kombináció, feltűnően rivalizál Mikuval), és Hachune Miku aki az eredeti Miku chibi formája, bár arca eltér a megszokott ábrázolástól, és szinte mindig egy póréhagyma társaságában mutatkozik. *** Az első olyan Vocaloid, akinek appendjei – azaz különböző hangcsomagjai- voltak. *** „Black Rock Shooter” című dala után az ebben szereplő karaktert is Vocaloidként emlegették hiszen nagyon hasonlít Mikura, de mára már anime is készült a dalban szereplő lányról. *** Meiko privát testőrségét élvezi. *** Előszeretettel becézgeti lakótársait, és ő sincs ez ellen.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).