Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Mia Kurotsushi
Kategória: Yuri
Feltöltő: Misa-Misa

Kor: 21

Külső leírás: Viháncoló, fehéres barna tincsei játszadozva takarják el, hófehér arca pár részletét. Ezüst színű szeme, lyukat tud égetni az emberekbe, de valahogyan mégis megnyugvást sugároz. Arcvonásai egyenletesek, és oly világosak, akár a hópehely. Fülébe nem rak fülbevalót, csak, ha valamilyen különleges, ünnepi alkalomra megy. Nyaka szépen ívelt, vállai erőteljesek, de valahogyan nőiesek is, alatta közepesen nagy domborulatai magasodnak. Hosszú kezein a bőr puha és bársonyos, bár néha felrepedezik a sok pisztoly használat után. 170 centiméter magas és 50 kiló, dereka arányosan karcsú és feszes. Lábai hosszúak és kecsesek, így nagyon jó sportoló, és az állóképessége is kiváló. Szereti a sötét és a kényelmes ruhákat, és gyakran jár farmerben.

Jellem: Kissé csöndes és kerüli a nagy társaságot. Egyedül, vagy ketted, esetleg harmadmagával érzi jól magát, maga se tudja miért, talán a gyermekkori elszigetelődsége miatt, vagy az akkori sok csalódás miatt . Füle kissé érzékenyebb az éles hangokkal szemben, de azért jól kibírja. Érzelmeit nehezen mutatja ki, próbál komoly és megfontolt maradni minden esetben, úgymond építgeti a jégpáncélt a szíve köré. Csak a legjobb, legközelebb lévő barátainak tud kitárulkozni, és elmondani a gondolatait, teljesen nyíltan. Ízlése minden tájon változó, nagyrészt a magában tartott érzéseitől függ. Szeret a lőtéren gyakorolni, zenét hallgatni és énekelni.

Élettörténet: Amerikába született egy akkori 4 személyes családba. Nagyszüleit nem ismeri, mivel mind két családfője elment tőlük. Anyja japán, apja amerikai, így jól beszélte mind a két nyelvet. Egy nővére és egy bátyja van, akikhez szoros kapcsolat fűzi. Teljesen átlagos gyermekkora volt és egyáltalán nem mutatott semmi nemi identitásáról. Már akkor is zárkózott volt a hirtelen, barátbeli halálesetek miatt. 4 évesen elvesztette a legjobb barátját egy autóbalesetben, aki akkor volt 16 éves. Aznap, mikor megtudta, akkor halt meg a kutyája, ami ekkor egy négy éves kislánynak nagy sokk volt. Igaz, ez egyszerre nem volt olyan erős hullám, ám mégis megviselte a lelkét. Azóta nem akart többet csalódni, így megpróbált nem érezni senki iránt komolyabb érzelmeket, de rá kellett jönnie, hogy így maga sem lehet boldog. 16 évesen, minden kiderült. Megtudták a szülei, hogy nem a férfiakat, hanem a nőket szereti, akkor nagy balhét levertek és napokig nem beszéltek vele. Ezt egy idő után megunta és elköltözött Tokyóba. Az ott élő, egyik barátjához költözött, aki mikor 14 éves volt, költözött ki oda, és volt olyan kedves, hogy fizette a lány taníttatását. Mia bár nagyon hálás érte, nem tudja, hogy mivel viszonozhatná. A főiskola nála eléggé elengedett, igazából amolyan külön oktatásban vesz részt és akkor, amikor van ideje. 19 éves korában alapított egy bandát - amiben ő az énekes -, amihez nagy reményeket fűz és remélte, hogy a közeljövőben debütálhatnak. De ez előbb történt meg, mint hitték volna. Egy évvel rá, máris híresek lettek. Ők mentek a híradókban, a sztár műsorokba is sok meghívást kaptak. Elképzelhetetlenül gyorsan haladtak a zenei ranglistán, csak úgy süvítettek és így jobban jött a pénz is. Hamarosan már azt a szintet is elérték, hogy ki se mehettek az utcára álruha nélkül, és ez még azóta is folytatódott, ám egyre több szabadideje lett. Normálisan mentek a lemezkiadások, és egyre jobban fejlődtek. Ennek következtében nem kellett annyit gyakorolni, próbálni és megüresedett az életében egy jó nagy hely, amit azóta is próbál valahogy kitölteni, így sokszor eljár egy lőtérre gyakorolni.

Hobby: zenélés,énelés,lőtéren lövöldözés

Foglalkozás: tanuló,zenész

Extrák: Egy fehér cseresznyevirág van tetoválva a nyaka bal oldalán, és egy pisztolyt is a magáévá tudhat.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 19.

Módosítva: 2012. 01. 17. 20:11:31
Módosította: Misa-Misa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).