Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Helena Blair Thompson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Emma~

Kor: 27

Külső leírás: Gyönyörű, vékony termetű, karcsú lány. Formás combjai, feszes, kerek popsija és szintén kerek melle van. Nagyon halvány, fehér bőre van, mely nagyon vékony is. Arca nőies, kerekded. Haja extravagáns, mivel jobb felén egészen rövid, míg bal felén leér a lapockájáig. Zöldes-kékes színű, amit a festéknek köszönhet. (Eredeti hajszíne sötét barna) Szemei hihetetlen kékek. Leginkább a zafírhoz tudnám hasonlítani. Elveszik bennük az ember, ha belenéz. Annyira mély, őszínte tekintete van, hogy nem minden ember bírja sokáig tartani vele a szemkontektust. Szája pont elég vastag, hogy jól tudjon csókolni. Öltözködésében is szereti az extrémebb ruhadarabokat. Sokszor keveri egymással a színeket, de a jó ízlés határán belül. Soha nem vesz fel össze nem illő színeket. Amúgy a feltűnő, világos színeket kedveli, de a sötét színeket sem veti meg. Mindig hangulatától függ. De olyan nap nincs, hogy ne vegyen fel magas sarkút. Van pár tetoválása, de ezek is ízlésesek.

Jellem: Határozott és kemény jellem. Még sem szólogat be mindenkinek, és nem bunkó senkivel sem. Persze aki megérdemli, azzal nagyon is az tud lenni. Ahhoz mondjuk, nagyon rossz dolgot kell tenned, ha ilyen helyzetben akarod látni. Első látásra egy kedves, aranyos lánynak tűnik, és nem is tévedsz. Általában, akiket jobban ismer, azzal ilyen csak. Viszont meg tudja magát védeni. Egy elektromos sokkoló van nála, amit mindig magánál tart, mivel már egyszer-kétszer kellett használni. Nem szereti, ha túlságosan is nyomulnak rá. Csak annak az ágyába bújik bele, akiébe ő akar. Ezért is van nála egy sokkoló. Amúgy kedves, nőies és egy igazi művészlélek. Csak éppen meg tudja, és meg is akarja védeni magát. Önálló, határozott csaj, pontosan tudja mit akar az élettől.

Élettörténet: Elég kemény élete volt. Na nem verték, vagy erőszakolták, de kemény élete volt. Egy tavaszi napon született. Édesanyja szakács volt, míg édesapja üzletember. Kicsi volt, mikor szülei elválltak, így ő anyjuknál maradt, míg bátyja az apjukhoz került. Miután meghalt az édesanyja, ő is apjához került. Ő nem sokat foglalkozott a gyerekekkel, így szinte a bátyja nevelte fel őt. Az apja a pénzt mindenre megadta, de igazából semmi mást nem tesz meg a gyerekeiért. A bátyja íratta be az egyik leghíresebb egyetemre, ahol kitűnően lediplomázott. Nem azért szeretett volna lediplomázni, hogy művész legyen, hanem mert így a legjobbaktól tanulhatott rajzolni. Nem vonzza őt a klasszikus művészet. Sokkal inkább a tetoválás. Ha nincs nála papír, akkor számlára, szalvétára, vagy ami épp a keze ügyébe akad, és papírszerű dolog, arra rajzol. Még kicsi korában, titokban szökött el otthonról, hogy elmenjen egy tetováló szalonba, ahol a legjobbaktól tanult. 14 éves korától ugyanabba a szalonba járt, hogy megfigyelje a művészeket. Néha be is segített takarítani, így egy kis zsebpénzt is kapott. 17 éves volt, mikor elsőként fogott tetováló gépet a kezében. Még nem emberre varrott fel, hanem disznóbőrre. Azon gyakorolt, majd 18 éves korában emberen is kipróbálhatta magát. Pár évig ott dolgozott, de ahogy kezdődött az egyetem, egyre kevesebbet járt oda. Majd a helyet bezárták, mivel a tulaj meghalt, és senki nem vette át.

Hobby: rajzolás, sétálás, zenehallgatás, olvasás

Foglalkozás: Tetováló művész

Extrák: Temérdek tetoválás van a testén. Jobb alkarján van egy sárkány, mely a Föld bolygót őrzi. Bal alkarján egy dalszöveg részlet, ami magyarul így hangzik: „Ha mi egyszer újra találkozunk Képes leszel látni?”. (Ez eredetileg a Versailles együttes, Serenade című dalából van.) A hátán egy geisha van, mely egy cseresznyelugas alatt áll. Egy kis hangjegy a bal füle tövében, aprócska csillagok sokasága bal csuklóján, több (5-6) egyszavas felirat a testén. * Specialitásai a fekete-fehér tetoválások illetve a portrék, de ha úgy van, akkor színeset is vállal. * Mindig nála van egy könyvecske, amibe ha szabad ideje van, rajzolgat unalmába.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 23.
2015. 01. 29.

Módosítva: 2015. 01. 28. 22:00:13
Módosította: Emma~

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).