Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Richi E. Graham
Kategória: Hentai
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Félvérsége eléggé szembetűnő, és nagyon is jól állnak neki a keleties vonások. A lányok egyenesen bomlanak utána, habár nem jellemző rá, hogy kihasználja külső adottságait. Átlag magasságú, sportos testalkatú fiú, aki mindig rendesen karban tartja magát. Bőre is ápolt, bár elég gyakoriak rajta a lilás-zöldes zúzódások, hála sportmániájának. Húzott, mandulavágású szeme sötét, már-már fekete, általában életvidám, meleg fénnyel van tele, ritkán látni benne dühös, türelmét vesztett villogást. Haja fél hosszú, és színe a szeméhez hasonló árnyalatú, tincseit ritkán lövi be, általában természetes szétszórtsággal merednek mindenfelé. Szereti a laza, kényelmes ruhákat, de az a fajta, aki azért fél füllel odafigyel az aktuális divatra. Ám csak akkor követi, ha az neki is tetszik, és akkor se mániákusan. Többnyire sötét farmert hord, különböző stílusú felsőkkel, néha-néha megbolondítva összeállítását egy extrémebb kiegészítővel, mint például nyakkendővel a pólóhoz. Ékszert nem hord, csak karórát, és néha az a nyakláncot, amit legjobb barátjától kapott. Természetesen focihoz, röpihez, és kosárhoz is van külön ruházata.

Jellem: Pörgős, életvidám, időnként kissé talán nagyszájú srác, akinek mindenei a barátai és a családja. Élvezi az életet, van elképzelése a jövőre nézve, és azon is túltette magát, hogy le kellett mondania az álmáról. Szereti a jó bulikat, de nem viszi túlzásba, az ő társasága nem a drogozó, padlóig ivászatos banda. Általában nyugodt, és nem is egyszerű felhúzni, de az igazságérzete nagy, ha ki kell állnia valakiért, felemeli a hangját, verekedni is képes. Sok barátja van, akik számítanak rá, és akikhez ő is fordulna, ha baja van, de legjobb barátja csak egy. Nem ő a társasága közepe, de sose hagynák ki semmi jóból. Szokott csajozni, de csak azért, hogy legyen valakije, nem szed fel senkit. Ha ő randira hív valakit, akkor az iránt igazán érdeklődik. Nem is fektetett még meg senkit, de ezt nem ciki dologként fogja fel, szerinte inkább az a gáz, ha valaki mindig más lánnyal jelenik meg. Kitartó, ha valamibe belekezd, nem adja fel, míg sikerrel nem jár. Intelligens, és jó beszélgetőpartner, annak ellenére, hogy imádja a sportokat, nem szűkült be az érdeklődési köre csak azokra, és nem lett észnélküli mániákussá. A lányokkal is jól ki jön, sőt, legjobb barátja maga is a gyengébbik nemből van. Persze ő sem tökéletes, néha kissé türelmetlen, és időnként féltékeny típus, de tisztában van gyengéivel, és igyekszik javítani rajtuk.

Élettörténet: Édesanyja japán, édesapja pedig amerikai, egy üzleti úton ismerték meg egymást, majd hamarosan szerelem ébredt közöttük, és pár év múlva összeköltöztek, majd megházasodtak. Nem telt bele sok időbe, hogy megszülessen első fiuk, Hiro, majd második, Richi, és végül kislányuk, Teddy. A három gyerek persze jó testvérek módjára, állandóan nyúzza egymást, de valójában egymás nélkül megeszi őket az unalom. Persze manapság, hogy a két fiú már 18 és 17, húguk pedig 12, ritkábbak a családi belháborúk, de néha még tud tőlük zengeni a ház. Kertvárosi részen élnek, egy békés, nem túl méretes városban. A bűnözés idáig még nem harapódzott el különösebben, a gyerekek jó iskolákba járhatnak, továbbra is üzleti ügyekkel foglalkozó szüleik pedig, ha tehetik otthonról végzik jól menő vállalkozásaikkal járó munkájukat. Richi egészen kiskorától kezdve sportol. Focival indult, de általánosban a kosár és a röplabda lett a nagy szerelme. Úgy tervezte, hogy sportösztöndíjjal megy egyetemre, és profi röplabdázó lesz belőle, ám egy rossz ugrás keresztbe törte az álmait. Egyik ujját, és bokáját csúnyán eltörte, és annak ellenére, hogy az orvos tökéletes munkát végzett, nem úgy gyógyultak meg, ahogy kellett volna nekik. Nem sántít, ujját is tudja normálisan használni, de időnként belenyilall neki a fájdalom, főleg ha hűvös van. Így pedig profi sportoló már nem lehet. A sportösztöndíjról viszont nem kellett lemondania, és mivel a reáltantárgyakból is jó, tovább tud tanulni.

Hobby: Foci, gitár, röpi, kosár, informatika, bulik, zene, időnként csajok, lógni a haverjaival, filmezés, nyári estéken bámulni a csillagokat a teleszkópjával, ha éppen nyugis hangulata van, olvasás.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: **A szomszédjában lakó lány, gyerekkori barátja, és jelenleg a legjobb. Neki mindig mindent elmond, és tudja, hogy fordulhat hozzá ha gondja van. Megegyeztek, hogy sose lesz köztük semmi, mert nem akarják, hogy a barátságuk kárára menjen.** Van két berni pásztor kutyájuk, Szilu és Nero.** Pár barátjával összeülnek néha zenélni, de hivatalosan nem alapítottak még bandát, csak néha játszanak egy-egy bulin. Habár most gitározik, először bátyja dobszerkóján zenélt.** Nevében az E, Eisukét jelent, de nem igen használja, leginkább japán rokonai hívják csak így.**

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 21.
2012. 01. 21.

Módosítva: 2012. 01. 21. 22:40:51
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).