Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: David Williams
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 21

Külső leírás: Talán abba a kategóriába sorolható, hogy ha meglátja valaki szinte felkiált, hogy „Micsoda pasi!”, persze csak képletesen szólva. Magas, bőven eléri a 190 centit, válla széles, mellkasa pedig kockás, de nem csak arrafele izmos. Arca néha gyerekessé, valamikor pedig kifejezetten férfiassá varázsolja szavait, szemei pedig gyönyörű zöld színben pompáznak. Valamennyire rövid, barnás-fekete kócos haja elől állandóan égnek áll sokszor még zselé nélkül is. Ruháit igen csak megválogatja, szeret divatosan és menőn öltözködni, van stílusérzéke is. Előnyben részesíti a világos-sötét kombinációkat, azon bellül a fehér-fekete-szürke a kedvence. Otthon felső nélkül kószál, hiszen kifejezetten jól érzi magát olyankor, viszont mezitláb aligha a zuhany alatt és a strandon látni, meg persze ha éppen a helyzet kívánja, khm. Egy fából készült nyaklánca emlékezteti nagyanyjára, ezt a világért nem lehetne leszedni a nyakából.

Jellem: Ha valaki egy kedves és aranyos sráccal szeretne ismerkedni, akkor az ne is próbálkozzon nála. Az esetek többségében rossz tulajdonságai közé sorolható, hogy hatalmas a szája, nem különböztet meg senkit senkitől, kivéve ha egy kliensről beszélünk, akkor igazi úriember vagy éppen „lelki támasz” módjára képes viselkedni, tehát mégis csak szorult belé némi kedvesség. Ha hazavetődik rettentően lusta, viszont mikor kitűz egy célt maga elé, akkor többnyire annak megvalósításához ragaszkodik, márha ez az ő javára vállhat. Elég sok paraszt és bunkó megnyilvánulása van, de ismerősei jófejnek tartják, és nem csak egy lány verseng érte, amit azért kihasznál, ha éppen kanos hangulatba van, hiszen könnyen megolvasztja a lányok kicsiny szívét. Ideálja nincs, aki jön és néz ki valahogy az vagy tesz egy látogatást az ágyában vagy tesz, nincs választása, ha kell neki valaki akár csak egy egyéjszakás kalandra is, ő megszerzi magának, akár tetszik ez a partnernek, akár nem. Még sose volt pár hétnél hoszabb ideig tartó kapcsolata, de egy bizonyos esemény után még ez alá is lecsökkentek az átlagai ezen a téren.

Élettörténet: Ó igen, a múltja. Nem volt tökéletes kissrác és nem is lesz az. A szülei ezesetben elválltak, de nem ez volt a bibi. A probléma forrása. Nem, nem verték a szülei és nem is erőszakolták meg, tulajdonképp egész normális, érzelemdús gyerekorra emlékezhet. Sosem volt él tanuló, mégis értette a dolgát. Csak éppen rossz útra lépett mikor átlépte az általános suli küszöbét, sittre került. Mindenki tudja, van pont ami alá már nem lehet süllyedni. Neki ez volt ez a pont, a négy fal között kellett tanulnia ami éjjelenkét magányos volt és rideg, reggelente a világosban pedig barátságtalan. Mégis kijutott a 18 szülinapja előtt úgyanis valaki letette érte az ovadékot, az ugyan lényegtelen, hogy ki volt az, de Ed felszállt az első repülőre, hogy megkeresse a nagyanyját, hogy újra kezdhesse az életét. Sok évig a nagymamája viselte gondját, nem szólt bele abba, hogy mit tesz, de mindig a legjobbat akarta unokájának. Viszont miután az idős hölgy távozott, David rájött, hogy ez így nem jó. Teljesen maga alatt volt, néha még kijön rajta ez, ezért a lányok töltötték be az űrt az életében, de soha nem volt elég neki egyszerre egy, ezért volt, hogy az miatt lett vége egy kicsit tartósabb kapcsolatának, hogy csak random letámadott valakit, megfektette és lelépett. Egy tetoválószalonban talált állást, mivel mindig is érdekelték az olyesfajta dolgok, mint rajzolás, festés. Sok erőfeszítés árán, de egy igazán jó tetováló lett belőle, hála az ott dolgozóknak. Bőre makulátlansága miatt első látásra és hallásra is hihetetlen, hogy a srácnak ilyen munkája van.

Hobby: A munkája, és alvás minden mennyiségben. Valamint lányokkal hemperegni.

Foglalkozás: Tetováló „művész”.

Extrák: Nagymamája rá hagyta a házát, így most ott éldegél egyetlen lény társaságában, aki nevezetesen Lily, a fekete-fehér zöldszemű lánymacska. *** Beceneve Dave, az utóbbin többnyire egyik ellenkező nemű munkatársa szólítja, akiben a legjobban bízik, és soha nem tudna lefeküdni vele, de nem külső okok miatt.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 14.
2012. 01. 15.

Módosítva: 2012. 01. 15. 16:34:36
Módosította: Ichi-nii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).