Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Fatima Underwood
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Elég vékony de formás kis csajnak mondható, nem túl magas de nem is pöttöm, inkább amolyan középmagas termetű. Mivel sokat túrázik, mozog, nincs szüksége egyéb testmozgásra, szálkás izomzatának köszönheti egyenletes alakját. Ott domborodik ahol kell, ott karcsú ahol kell. Ruházata mindig egyszerű, trikó és sort általában egy lenge szandállal, de ha épp hideg helyre téved, vesz magának ideiglenesen valami melegebb öltözéket, ha továbbáll, ezt elajándékozza, mert nem cipeli magával. Jellegzetesség rajta a hátán hordott hatalmas hátizsák, tele holmijaival, és fél életével. Haja szinte egyenes, lágy, alig észrevehető hullámok törik meg a barnaságot, mindig található rajta egy sapka, és egy nagy, sárgásbarna szemüveg, ami mögé élénk barna szemeit rejti. Bal mutató ujján egy gyűrű van amitől sosem válna meg szívesen, még édesanyjától kapta. Ugyan így egy nyaklánc is van rajta, ketté hajtható medállal, amiben szülei fényképei találhatók.

Jellem: Kedves, melegszívű, barátságos és jó indulatú. Ez látszik is rajta, persze nem elesett és nem nyámnyila, ha kell megemeli hangját de ezt nem szereti alkalmazni így az utolsó pillanatig csak csendben figyel. Szereti az állatokat, de nem tarthat magánál egyet sem, mert folyton utazik így mindig barátságot köt egy épp városban lévő kóbor kutyával vagy macskával, akivel együtt lóg, amíg továbbáll. Szeretné mindenkiben a jót látni, de sajnos neveltetése miatt látja a rosszat is, észleli és csalódott, de inkább próbálja elkerülni. Élvezi az életét és boldog, hogy olyat csinálhat, amit szeretne. Hisz a csodában, a szerencsében és a sorsban, vagy hogy életének célja is van.

Élettörténet: Szülei mondhatni szó szerint hippik voltak, szabad lelkűek, hóbortos életűek, s lányukba is ezt sikerült nevelni, valamint, hogy sosem minden az aminek látszik. A tévében és plakátokon jó pofizó öltönyös fazonok mind álruhába bújt svindlerek, s a természet és élet szeretete az ami valóban kell a boldogsághoz, nem beszélve a többi élvezetről. Amerikai családba született, lázadó korában ellene volt szüleinek vonásait mégis örökölte valamelyest. Anyját tisztelte azért, hogy úgy él ahogyan ő akarja, és az lett a vágya, álma, hogy ő is ezt tehesse. Az iskolában különcnek tartották akkor is, ha sok emberrel igyekezett barátkoznia és sikerült is. 16 éves korában azonban arra érkezett haza, hogy lakásuknál mentők állnak, és szüleit viszik el, valószínűleg túladagolás miatt. Soha nem élt drogokkal, nem szerette őket, ez is egyik olyan dolog volt életében amiben igyekezett szüleitől eltérni, és úgy élni ahogyan Ő akar. Józanul. Ez után úgy fejezte be a középiskolát, hogy rokonról-rokonra járt lakni, alig járt persze aludni vagy enni hozzájuk, mert nem szeretett volna a terhükre lenni. Szabadidejében utcákat járt, énekléssel vagy mutatványozással – pl. ördögbottal – koldult, és gyakran összeszedett egy egész jó vacsorára valót. Érettségije után, még mindig ebből élt, nem akart ketrecbe zárt munkát végezni. Egyik nap, egy kedves, idős bácsi egy papír fecnit dobott a sapkájába, és a lány csak meglepetten nézte a lottószelvényt. A bácsi arra hivatkozott, hogy neki több szüksége lenne erre, mint saját magának, majd továbbment. Fatima gondolta biztos csak pár dollárról volt szó, így elvitte a szelvényt a lottózóba, és mint kiderült a fődíjat érő nyertes szelvény volt a kezében. Mivel jó fiatalhor hűen volt bankszámlája – az iskolája miatt is – a pénz erre került. Napokig nem is tudta elhinni, vagy hogy mihez kezdjen vele, végül eldöntötte, hogy szeretné látni a világ csodáit, és írni róla. A számlán lévő pénzét csak repülőjegyre költi vagy fontos cuccokra, mint pl. meleg ruha, de ételre vagy szuvenírre, nem. Nem is tudná hová tenni.

Hobby: régebben szeretett verseket, kis novellákat írni alternatív és egyéb stílusban, de végül álma az lett hogy könyvet írjon arról, amit lát.

Foglalkozás: világjáró, kalandor

Extrák: Ismeri a jelbeszédet, és az angolon kívül még pár nyelv alapjait. Ahhoz, hogy megértesse magát vagy a jelbeszédet használja, vagy vesz kis könyvecskét, amiből nagyjából segítséget nyerhet, szerencséjére sokszor nem kell ezt alkalmaznia, mert találkozik olyan emberekkel, akik valamelyest értik az angolt.

Képinfo: Bonhwa (http://)

Engedélyezve: 2012. 01. 14.

Módosítva: 2012. 01. 14. 19:15:43
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).