Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Deniel Hoower
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 17

Külső leírás: Hosszú fekete haja van, ami enyhén hullámos és lila melír található benne. Mivel kicsit gyengén lát és a szemüveget nem szereti, kontaktlencsét hord, de nem akár milyet, hanem színesített lencséset, ezért látszódnak szemei lilának. Csábos ajkai vannak, amiket pirosra ki szokott kenni. Idomait bármelyik nő megirigyli tőle. Iskolai egyenruháját kicsit kidíszítette meg át alakította a saját ízlésére, amiért a tanárok eleinte megszidták érte, de nem tudtak vele mit kezdeni. Hasán van egy poliptetoválás, amit szeret mutogatni és ezért szokta hasát szabadon hagyni. Nadrágot soha nem hord, csak és kizárólag szoknyát hajlandó felvenni, de abból is a lehető legminibbet. Melleit mindig úgy szokta kipakolni, hogy tökéletes rálátás legyen rájuk, és ha kiszemel egy pasit, akkor az ne tudjon még véletlenül se ellenállni bájainak.

Jellem: Eleinte, amíg nem volt ennyire szexi és dögös visszahúzódó és félénk lányka volt, akit mindig mindenki bántotta és szekálták. Egy éve viszont ő lett az iskola bálványa. A lányok irigykednek rá ő meg élvezi a rivalda fényt. Mostanra nagyon határozott és büszke jellem lett. Állandóan mosolyog és szereti hergelni a férfiakat, mert tudja, hogy megteheti. Néha kicsit vad természet. Szereti áthágni a szabályokat, mert úgy véli, csak azért vannak a szabályok, hogy legyen mit megszegni. Ellenben nagyon okos lány. Soha nem kerül bajba és a kis kirohanásai miatt szex téren még mindig sikerült elkerülnie a terhességet, pedig volt már pár merész húzása.

Élettörténet: Nevelőszülőknél élt mióta emlékei csak léteznek, de nem volt az a leányálom a nevelő szülőknél sem, mivel két férfi nevelte, akik melegek voltak és házasok is. Általános iskolában nagyon sokat csúfolták miatta, meg akkor még nem is volt valami szép. Állandóan csúfolták és szekálták. Középiskolában is ez ment, de csak az első évben. Későn kezdtek el fejlődni mellei, de amikor megnőttek, hála szüleinek végre igazi bombázó vált belőle. A szemüvege lekerült róla, melleit kirakta és már is nem tudták ki ő. Eleinte azt hitték új lány, de amikor kiderült minden. Csak nagyot néztek. Mindenki szerette volna meghódítani, de a csúfolódások után elküldte őket melegebb éghajlatra. Volt már kapcsolata, de tudta, hogy nem fog velük túlságosan sokra menni és csak meg akarják őt húzni, de azért belement és hagyta, hogy megfektessék, de legalább ő is élvezte és ez kárpótolja mindenért

Hobby: Akrobatikázik és talajtornázik, néha olvas

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: ~

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 01. 11.
2012. 07. 22.

Módosítva: 2012. 07. 22. 16:32:32
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).