Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dr. Hideaki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Bummie_KS

Kor: 32

Külső leírás: 190 centi magasságával nem sorolható alacsonynak, azonban izomzatban sem szégyenkezhet. Szereti azt amit az élet dobott neki külső szempontjából, szürke szemei az idő változásával világosodik vagy sötétebb árnyalatot ölt fel, haját sokszor csak hátra fésüli. Haja sötétjét, ébenfekete fürtjeit legtöbbször 2in1 samponnal letudva, általában egy fehér pólóban és nadrágban indul munkahelyére, ahol fehér orvosi köpenyét felvéve teljesen lehengerlővé válik. A nők szeretik az egyenruhás pasikat, dögösek tőle - ez alól Hideaki sem kivétel.

Jellem: sokszor mondják, hogy a reménytelen páciensekkel nem lehet mit kezdeni, na pont Hideaki az aki ezt az elméletet megcáfolja. A férfi előtt nincs lehetetlen, ha valamit a fejébe vesz véghez is viszi, éppen ezért tartják a környék legjobb orvosának. Szereti a kihívást és maximális erőbedobással végzi munkáját. Pácienseit rendkívül nagy diszkrécióval kezeli, esetenként ha muszáj és nincs más lehetőség, különleges eljárásban is  részesíti őket, na de nem szexuális értelemben. Állását sosem tenné ki semmilyen kockázatnak, foglalkozásának él és hal. Udvarias, kollégái körében pedig szellemes és vicces természete miatt nagyon népszerű.

Élettörténet: kiskora óta szimpatizált az emberek megmentésével kapcsolatos foglalkozások iránt, nem lepte meg szüleit amikor elsőnek mentősnek, majd aztán orvosnak akart tanulni. A többi gyerekekkel szemben Ő céltudatos volt már iskola választáskor is, remek jegyeket és példás magatartásával egyszerű volt bejutnia a kiszemelt középiskolába. Az élete olyan volt mint minden középosztálybeli gyereké, átlagos család jó keresettel. Sosem volt probléma neki barátkozni, ezáltal rengeteg barátja volt akikkel eljárt bulizni, szórakozni. Talán emiatt szokott rá a dohányzásra, amit aztán egyetemista évei alatt le is tett sikeresen, így probléma mentesen diplomázott, friss orvosként pedig elhelyezkednie sem volt lehetetlen. Családjának hála, illetve nagybátyának aki szintén ott dolgozott ahova ő akart menni, felvették és mivel jó munkaerőnek látták immáron 3,5 éve dolgozik és kezel saját betegeket. Makacs és kitartó természetének hála kezd befutni mint pszichiáter.

Hobby: Olvasás

Foglalkozás: Pszichiáter

Extrák: Seme — foglalt—van amikor néha-néha azért rágyújt, ilyenkor picit szabadabbnak érzi magát, úgy gondolja olyankor kibújik a szabályai alól

Képinfo: Kép nem az én művem (http://)

Engedélyezve: 2023. 12. 05.

Módosítva: 2023. 12. 05. 09:31:52
Módosította: Bummie_KS

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).