Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jake Walker
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 29

Külső leírás: Magas, kisportoltan izmos, fiatal férfi. A dereka karcsú, a vállai szélesek, combjai olyan kemények, mint a beton és eszméletlenül jó feneke van. Általános ruhatárába az öltönynadrágok és az ingek tartoznak, mert ezek elengedhetetlenek a munkájához. Szabadnapjain a kényelmesebb, lezserebb darabokat hordja. Kedveli a pólóingeket és a melegítőnadrágokat. Arca meglepően kellemes vonású, de ez ne tévesszen meg senkit. Szemöldökei vékonyak és egyenesek, orra keskeny, szintúgy az ajkai. A bőre világosabb árnyalatú az átlagnál, ez anyai ágról ütött vissza nála. Szemei a zöldesbarna egy különös árnyalatában pompáznak. Haja mindig rakoncátlan, nem tudja megzabolázni tincseit. Nem mintha sokat foglalkozna velük. Bizonyos fényviszonyokban egészen olyan, mintha szürkés-kék árnyalata lenne, de igazából a sötétbarna és a fekete között játszik. Nem visel ékszereket, sem tetoválásokat. Kezein munka közben könnyű, bőrből készült kesztyűt visel, amely segít neki felerősíteni a képességeit. Övére csatolva a rendőrség által előírt, módosított 9mm-es pisztoly lóg.

Jellem: Jake nem tündéri. Mindenkivel szemben szkeptikus, mert annyian próbálták már átcseszni a palánkon, hogy egyszerűen nem tud megbízni senkiben. Mindig egyenes és őszinte. Ami a szívén, az a száján is. Nem mindig gondolkodik azon, hogy kinek milyen fájdalmat okoz a szavaival. Csak egy emberrel kedves, az anyjával. Még ő maga sem tudja, hogy mások irányában képes-e gyengéd érzelmekre. Nem az a nagy lelkizős típus, inkább magába fordul. Olyan, mint egy két lábon járó esőfelhő. Szeret zsémbelni, és ezért ráragadt a munkahelyén a „papa” becenév. Ha rossz napja van, kövéreket hallgat a beszélgetések során. Ha úgy gondolja, hogy valaki marhaságot kérdez, válaszra sem méltatja. Fegyver nélkül is boldogul, ügyesen megvédi magát, bár mágiáját nem tudja önvédelemre használni. Nagyon erős igazságérzete van, és saját hitvallása az, hogy ő se hazudjon senkinek. Ez nem jelenti azt, hogy a kényesebb kérdéseket ne kerülné meg, de igyekszik soha nem hazudni. Nagyon haragszik magára, ha belekényszerül a hazugságba.

Élettörténet: Középosztálybeli családból származik. Apja szintén rendőr volt, édesanyja opera énekesnő. Jake tiszta vérű, minkét szülője mágiával rendelkező családból származik. Bár anyja ágáról folyik ereiben némi tündevér, de ez nem látszik meg sem külsején, sem viselkedésén. Ő ember. Zsúfolt, nagyvárosi, ám békés gyermekkorát a drogok megjelenése tette tönkre. Valaki, vagy valakik kifejlesztettek egy olyan hatóanyagú kapszulát, amely rövid időre mágikus képességeket ad annak, aki elfogyasztja őket. Viszont a hatása kiszámíthatatlan. Édesapja a drog elterjedése elleni küzdelemben vesztette életét, amikor egy utcakölyök a kapszulától nyert erőtől cafatokra robbant, és vitte magával azokat is, akik körülötte voltak. Amikor a fiú kamaszodni kezdett, megmutatkoztak annak a jelei, hogy az ő mágiája miben rejlik. Képes megtalálni a rejtett dolgokat, látni, amit mások nem látnak. Rendkívüli tehetsége van felfedezni azt, amit mások mágiával, vagy anélkül el akarnak rejteni. Nagyon hamar észreveszi, ha valaki hazudik neki. Amikor ráébredt az erejére, kérdés sem volt, hogy apja nyomdokaiba lépjen. Saját életcéljának tartja elfogni, és felszámolni azt a bűnszervezetet, akik apja haláláért felelősek. Egyedi modora és ereje miatt kevesen kedvelik még a rendőrségen is. Azok után, hogy két évvel ezelőtt leleplezett egy korrupciós hálózatot, mindenki szúrós szemmel méregeti, hiszen rengeteg kollégáját menesztették az ügy miatt. Viszont Jaket előléptették és nyomozóként folytathatja saját kis keresztes hadjáratát.

Hobby: Street food. De tényleg. Mindig megkóstol valami különlegességet.

Foglalkozás: Nyomozó

Extrák: A rendőrség edzőtermét használja, hogy levezesse a fölösleges energiáit. * Nem szeret fodrászhoz járni. * Nem fogyaszt alkoholt, mert akkor tompulnak a képességei. * Nem ölt még embert. * Domináns fél * Volt már dolga mindkét nemmel, de szerelmes igazán sosem volt még.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. [Pinterest] (http://)

Engedélyezve: 2023. 08. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).