Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Axel Mateo Campbell
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 21

Külső leírás: Magas, izmos, rejtélyes. Pont úgy fest, mint a tökéletes sztár alapanyag, akinek posztereivel tinilányok és tinifiúk ezrei tapétáznák ki szobájukat. Alkatát rendszeres sportolással és edzéssel őrzi meg, de nincs ráfüggve a konditermekre, inkább kellemes kikapcsolódásnak tartja. Bőre kellemes kreol árnyalatú, amit mexikói felmenőitől örökölt, akárcsak fekete tincseit. Ezek mellett szinte zavaróan különös érzést keltenek világoskék szemei. Hogy tovább növelje a szokatlan kombinációkat, haját gyakran festi teljesen fehérre. Élvezi, hogy össze tudja zavarni az embereket megjelenésével. Tincsei hosszabbak, pont annyira hagyja megnőni, hogy össze tudja fogni. Ritkán engedi ki őket, többnyire, ha otthon van, vagy koncertezik. Imádja a tetoválásokat, de ügyel rá, hogy minden, amit magára varrat, komoly jelentéssel bírjon a számára. A legbüszkébb a felkarján lévő aláírásra, amit kedvenc dobosától zsebelt be. Emellett néhány piercinggel is rendelkezik, főleg fülében és ajkában, de gondolkodik, hogy máshol is kipróbálja. Ruhatára igen változatos, imádja kedvenc bandái pólóit, ezeket főleg edzéshez és próbákhoz hordja, a fellépésekre és a hétköznapokra viszont főleg fekete ruhákat húz. Nagyon szereti a bőrdzsekiket, a kiegészítőket a ruhákon, de ügyel rá, hogy ne tűnjön túldíszített karácsonyfának. Nem igazán érdekli, hogy márkás cuccokat hordjon, egyszerűen azt viseli, amiben jól érzi magát, és illik a stílusához. Van néhány inge és öltönye is, de ezeket maximum akkor veszi fel, ha a családja valamiért elrendeli.

Jellem: Nem könnyű személyiség, de hamar meg lehet szokni és kedvelni. Jól kijön másokkal, gyorsan barátkozik, ennek egyik oka lehet a megnyerő dumája. Nem szokott köntörfalazni, ami a szívén az a száján, még ha ezzel mások lelkébe is gázol. Őszintén nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az emberek, nem fog csak azért finomkodni és megjátszani magát, hogy jobban kedveljék. Közepesen seggfej, leginkább csak azokkal, akik tesznek érte. Amíg nem kötnek belé, addig neki is tökéletesen megfelel egymás levegőnek nézése, de ellenkező esetben sem okoz gondot neki, hogy megvédje magát. A beképzelt önimádó emberektől felfordul a gyomra, és egyik bűnös élvezete legyalulni ezeket a pojácákat. Ki kell érdemelni a tiszteletét, nem osztogatja könnyen, de ha valakit igazán megkedvel, azért bűntudat nélkül zúz be néhány arcot. A türelme véges, gyakran túl hamar kapja fel a vizet, amit utólag be szokott látni, és nagy ritkán még bocsánatot is kérhet érte. Imádja családját, bármit meg is tenne értük, nem tűri, hogy bárki sértegesse őket, vagy egyáltalán a szájára vegye őket. Nincs elszállva magától, egyszerűen csak tisztában van adottságaival, és ki is használja őket. Gyakran kimerült, az egyetem, a zenélés és a bulizás leszívják minden energiáját, és minél fáradtabb, annál nagyobb kötözködő bunkóvá válik. Komolyan veszi a tanulást, és mindent, amibe belekezd, azt próbálja száz százalékosan végigvinni, van benne egyfajta maximalizmus. Válogatós, de nem a nemeket illetően. Rég óta tudja magáról, hogy biszexuális, neki inkább az a fontos, hogy mennyire fogja meg az adott lány vagy fiú. Szeret flörtölni és élvezi, ha meghódíthat valakit, de a túl könnyű partikért nincs oda. A bulikban gyakran fölszed valakit, de az ágyig csak ritkán viszi el őket, és akkor is hosszabb időre tervez.

Élettörténet: Családjára a legjobb jelző talán a piszkosul gazdag. Apja családja nemzedékek óta foglalkozik luxusautók beszerzésével és kereskedelmével, az egyik legjobb cégnek számítanak az országban. Édesanyja mexikói, egy üzleti úton találkoztak az apjával, és végül együtt tértek vissza az államokba. Nagy családban nőtt föl, két bátyja és egy öccse van, viszonylag kis korkülönbségekkel. Ennyi fiúnál elkerülhetetlen volt, hogy a ház folyton kiabálástól zengjen, időnként egymásnak essenek, és ott gyötörjék egymást, ahol csak tudják. Hamar megtanulta megvédeni magát testvéreivel szemben, mind szavakkal, mind erővel. Ennek ellenére természetesen imádták egymást, és a mai napig ők a legjobb barátai. Szüleik sosem erőltettek rájuk semmit, hagyták, hogy megtalálják a saját útjukat, és támogatták a döntéseiket. Legidősebb bátyja jelenleg apja mellett dolgozik, a családi örökségen, a másik pedig egy francia művészeti egyetemen tanul. Legfiatalabb testvére politológiát hallgat az egyetemen, míg Axelt leginkább a média és kommunikáció érdekli. Még nem találta ki pontosan, hogy mihez is kezd az iskola elvégzése után, de reméli, hogy befuthat zenészként vagy producerként, ami egészen kiskora óta álma. Jelenleg saját lakásában él, amit szüleitől kapott, mikor betöltötte a huszonegyet. Természetesen még ők tartják el, de szeretne minél hamarabb a saját lábára állni. Gyerekkorában szeretett bele a dobolásba, és hamar kiderült, hogy nagyon tehetséges is benne. Az alapokat tanároktól sajátította el, de hamar elkezdett önállóan tanulni és kialakítani saját stílusát. Gimi óta folyamatosan zenél másokkal, de egyelőre nem talált olyan bandát, amivel igazán fel tudtak volna törni. A legutóbbi próbálkozás néhány hete ért véget, miután lelépett egy hisztis primadonnákkal teli csapattól.

Hobby: úszás, bulizás, koncertekre járás

Foglalkozás: egyetemista/dobos

Extrák: Kiskora óta úszik rendszeresen, segít neki kikapcsolni. *** Saját számokat is ír, de még nem volt olyan bandája, akiknek szívesen megmutatta volna bármelyiket. *** Van egy kocsija, amit szüleitől kapott néhány éve, és egy motorja, amire saját magának gyűjtötte össze a pénzt. Mind a kettőt imádja vezetni. *** Édesanyja miatt az angol mellett a spanyolt is anyanyelvi szinten beszéli, ha ideges, akkor gyakran káromkodik ezen a nyelven. *** Imád bulizni és inni is szeret, kivéve, ha ő a társaság sofőrje. *** Öccse a legnagyobb rajongója, minden koncertjén ott van, és néha még anyja is elkíséri. *** Általában titkolja, hogy mennyire gazdag a családja, nem akarja, hogy bankautomatának nézzék a haverjai.

Képinfo: Nem saját kép (Pinterest - Aoi 亜桜依) (http://)

Engedélyezve: 2023. 08. 25.

Módosítva: 2023. 08. 26. 22:21:35
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).